Wpisy 3 956 419 – 3 956 518
20 września 2020 00:28 → 20 września 2020 04:15, 100 wpisów
Nie wiem czy to wytrzymam
łody nie kce cie straszyć ale masz już tylko pewnie kilka wpisów
I strzela z szelki a myśli że z rurki
I myśli że jest na wczasach
Jepnęła w zęby szelka maklera a on ją zjadł myśląć że to maklera
Czyli makrela. Wracamy do punktu wyjścia czyli do ryb
3 956 420. Typermistrz 2020-09-20 (00:28)
to załóż pampersa
to załóż pampersa
A ryba psuje się od głowy
GABRIEL zapisuj to wszystko i rano poczytaj za 100 razy aż ci się wkuje do głowy
On się co chwila z nami żegna i wraca jak bumerang
W przerwach pomiędzy zbieraniem na tacę czytaj to co ci piszę
3 956 384. GABRIEL 2020-09-20 (00:15)
Pasko ? Węź już Go wywal bo mi brakuje do niego sił
Pasko ? Węź już Go wywal bo mi brakuje do niego sił
GABRIEL weź się w garść
Młody Mój dzidek zbierał na tace , jako kościelny i ksiundz kazał mu po poddaszu jeździć taczką z kamieniami Podczas mszy ksiundz do ludy woła ...słyszycie ? Dajecie mało na tace i Bozia grzmi a tu nagle klapa sie otwiera w poddaszu głowa mego dzidka wsuwa sie do kościoła i krzyczy ..prosze ksiundza koło sie od taczki urwało
Maluch nie potrafił naprawić taczki
To ja idę zrobić sobie napar
Już nie wspomne , jak młody ksiundz pyta sterego proboszcza co on robi że ma tak cudne kazania...powiem ci młody w sekrecie ale psss se siekne 2 lampki mszalnego i tak samo jakoś słowa płyną Młody przerósł mistrza sieknął dwie butelki i po kazaniu pyta proboszcza i jak ? spoko młody ale po 1-sze nie zaczynaj kazania od słów kur...j...ma.... po drugie Chrystusa nie ukrzyżowali krzyżacy i na Boga po kazaniu nie zjeżdżaj z ambony po poręczy
widze ze jak ja jestem to konwersacja upada
wiec spadówa , teraz serio
wiec spadówa , teraz serio
Same szumne niki a między nogami i w głowie fiki miki Makler Typermistrz
Zaraz mi tu brakuje aby wszedł jakiś Radca prawny o niku Paskoi pozamiata
Za to szanuję i kocham ludzi mądrych . Zero spiny a same fajne miny
Makler ale zrobimy jeszcze z tego portala hit sezonu i swoją obcnośćią dodamy troszkę rezonu
Ja ostatnio złowiłem suma Patroszę a tu mi komórka zwoni w jego brzuchu I tak poznałem kobiete sego życia
Makler nie ucz mnie lubienia bo to będzie nasza ostatnia rozmowa
Ajgorzej nie lubie chłopków spod budki z piwem co to plotkują i mają czerwone szelki i udają maklerów
Lece na salony tam przynajmniej , jak se puszcze bąka w tańcu i powiem ...niech to zostanie między nami to Ona odpowie ...a ja bym wolała aby się to rozeszło , jak najszybciej
Nie budzić rano na msze bo nie chodze Babcia raz wysłała dziadka w Boże Ciało do kościoła...ty bezbożniku antychryście , mógłbyś raz do roku pójść w takie święto Dziadek wraca za 45 minut bo mieszkamy przy dzwonnicy i do babci...Ty krześcijanko i nie wiesz nawet co w parafii...a co ? no wynoszę obrazy ibo chyba bedom malować kościół a to procesja wychodziła z kościoła
Napisałem 45 minut ? miało być 5 Pewnie jeszcze dziadek wstąpił do knajpy
GABRIEL stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
Już przyszedłem
Wypiłem napar
Co się dzieje
Użytkownik Typermistrz stracił możliwość wypowiedzi.