Wpisy 3 955 923 – 3 956 022
19 września 2020 19:37 → 19 września 2020 21:26, 100 wpisów

i znów T S ma błąd, nie zaznaczył że TO z plusem
a jesli nie z plusem TO wygrana powinna byc mniejsza
islandorka
Przesunąłem liczby o - 27 ale te z drugiej 10 multi losowanych.. Ale lipa
forsami chodzi do kabiny nr 3 tak mu zostało po wyjściu z wojska
Cotu wylosuja w mordę jeża
Pewniak 14 już wszedł teraz czas na inny model
Pamiętam kiedyś pare lat temu ktoś postawił bukiet pod drzwi na wycieraczce za jakiś czas znów bukiet na wycieraczce ale wychodząc z domu w niego wdepłamteraz sobie myśle mogłam wazon wystawić
?????????? ??????, ?? ??????? ? ??? ??? ??? ????? ??? ??????? ??????? ?????????, ??????? ? ?????? ?? ?????? ????? ?????? ?? ???????
Który na górę, który spada w dół Kto bardziej sprawnie własny los swój kuł Więc się i wspinać, świeczki warta gra W systemie siła, aaaaa.
skąd wiesz
3 955 958. zbigniew g 2020-09-19 (20:17) nr wpisu 3 592 987
skąd wiesz
aaaa. Zbyszki dwa / czyli kotki dwa
skąd wiesz
aaaa. Zbyszki dwa / czyli kotki dwa
islandorka ostatnio mi pis to znaczy TS dał ponad 4000 jedziesz ze mną do zakopanego stawiam
lecisz na kasę gosia
Totalizator bije rekordy finansowe a sprzedaż lotto spadła dziwne
To znaczy zarabiają
gosia nie masz kasy to spadaj
gosia wez kredyt zmien prace
Zibi postaw te 4ooo na 3/3 a wtedy$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
nie nigdy
1/1 tak
zagraj moimi jak cię stać
0\10
kurcze nie zagralem jednego kuponu takiego usera
bym mial 800 zł a byly wartosciowe 3 zdarzenia i jakos olalem to
bym mial 800 zł a byly wartosciowe 3 zdarzenia i jakos olalem to
RT1 poszłeś na grzyby a za chwile wrzuciłam skan rozpisu i tam było 7 /12 pierwsze liczby
Co się w wawie dzieje legia Warszawa - górnik Zabrze 0-3 w 48 minucie
jeśli ktoś miał problemy z zalogowaniem, to już powinno być ok.
Jeśli są problemy np. z polskimi literami, proszę od nowa wejść na stronę / odświeżyć ją.
Jeśli są problemy np. z polskimi literami, proszę od nowa wejść na stronę / odświeżyć ją.
Pasko w mapach w odwróć są dwa żółte znaki zapytania i drukuj też żółty znak zapytania
Mnie mapki nie interesują.. Raczej przesunięcia z jakimi przechodzi pierwszych 10 liczb
Paskoto nie żebym się czepiała tylko tak przypadkiem zauważyłam
Czemu totalizator pisze że padła wygrana w miejscowości "Lotto" bo chce ukryć milionera czy jak ...