Wpisy 3 954 599 – 3 954 698
17 września 2020 23:03 → 17 września 2020 23:52, 100 wpisów
Mulag tak na noc się objadasz to tak jak ja teraz chodze otwieram lodówke patrze i zamykam i o dziwo nic nie biore
Mulag fajną masz pracę bo blisko domu . Ze mną sie tak koledzy spierali który ma bliżej do bracy a ja sie wkurzyłem i mówię ...aaa ja to wychodze 5 po 7-mej a za 10 jestem w pracy
KUMULACJA LOTTO ROZBITA
oho pobili kogoś w kolektórze aaa nie , że rozbita kumulacja ale ja to już czytam
RANKING 1
128
RANKING 2
41
RANKING 3
43
RANKING 5
34
RANKING 10
77
Punkty:
343
Gabriel widac ze tam na górze pomagają
128
RANKING 2
41
RANKING 3
43
RANKING 5
34
RANKING 10
77
Punkty:
343
Gabriel widac ze tam na górze pomagają
Gosia , to nic . Widać z buraków nici ale wiem , że Ty umiesz nawet z pomidorowej zrobić rosół
Gosia to nic Mojej lubej raz do rosołu wpadła torebka z gipsem a potem se graliśmy makaronem w bierki
Kupiłem se taki rower stacjonarny na dynamo JP raz mi sie tak pić chciało wskakuje na niego i próje do nocnego Pot na czole na liczniku przejechane 500 km ocieram pot podnosze głowe a ja nadal w przedpokoju
Gosia mnie już straszaki znają i jak zwonie do nich to mnie zagadują celowo i czekają aż dym opadnie
Już nie wspomne jak robiłem ppopcorn bo luba obiecała , że jak wróci to se zrobim wieczór kinowy JP sie mi do gara wsypało za dużo tego popcorna, jak to zaczęło strzelać latać JP tylem co uciekł z domu a w kuchni wygło futryny
Gosia ale spoko Bedem Ci brać na miasto na śniadania obiady i kolacje
Gosia to załóżmy , że wsypujesz do mikrofali tyle popcorna , że drzwiczki sie ledwo domknęły
Gosia a o mikrofali to mi nie mów nawet Też popsułem Zatrzasnał mi się w nij kurczak a na dzrwiczkach pisze SHARP Idę nazajutrz do serwisu a serwisant pyta ..panie coś pan zrobił widząc jak czymiem te drzwiczki i mu mówię ...pisało SHARP to szzarpnąłem a on mi mówi że to tylko nazwa firmy taka
Gorsza od popcornu qrcze jest wątróbka jak ta zacznie szczelać normalnie trzecia wojna światowa
Gosia włącz sobie tego klipa i zobacz ile facet miał talerzy
i wiedział do czego służy każdy
i wiedział do czego służy każdy
Loretka, gdy widzę tego czlowieka za perkusją , to mam żal do tych na górze, że Tacy muszą odchodzić
Loretka Dziwna z Ciebie kobieta. Ja jak lubej przy zmywaniu zaczynam wystukiwać na talerzach to ona robi zamach w moją stronę patelnią
GABRIEL stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
No coz mnie tam na gorze, w tym roku, cos mi za wiele zabrali...za pierzastym
tesknie ,tez...23 lata było i nie ma...
tesknie ,tez...23 lata było i nie ma...
Sprawdźcie czy drzwi zamknięte na multipasku i czy woda nie kapie