Wpisy 3 954 422 – 3 954 521
17 września 2020 22:08 → 17 września 2020 22:35, 100 wpisów
Droneczka Na południowe losowania nigdy bym nie zdążał bo jeszcze śpię
gosia co zrobic nic nie zrobic byc moze na 14 bedzie zaraz zapodam na czacika 20 liczb
Gabriel do pracy nie chodzisz ?
Droneczka , ja mam fajną pracę. Wstaję sobie w południe poprawiam przedziałek i już mam fajrant
Trafione 2 zł w ulubionej grze Adolfa Hitlera (SS), więc można kłaść się spać.
jaaaa nie wcale nie jestem krzykliwy aczkolwiek głosno wyrazam swoi sprzeciw domagajac sie tego co mi sie nalerzy co chce oraz ma byc nie raz jak ja chce
Mewka Załapałem teraz dopiero, że Ty ptic z susiakiem a nie ciązy Ci to przy lataniu ?
Gabriel biorę ta pracę podoba mi się Ale za co bym grała ?
I 4/8 bez plusa ale z trafionym plusem, czyli 6 zł. Szkoda, że nie 5/8.
Też fajna praca pomyśle wyśle cv
Mewa Juz widze jak startujesz , jak Jambo Jett i po drodze worem kosisz domy przy lotnisku
dobra trzeba dobrej nocki wszystkim kolorowych snow
Droneczka a jak ta praca będzie zaciężka to polecam papierkową typu trzepanie worków po cemencie na budowie
Dobrze Gabriel wezmę cały piórnik że sobą
A to już ktoś polecal kiedyś I nadal wolny etat
Ale że wodę czy
mata do poduchy zapisac zapamietac przed snem polozyc cos do pisania przed poducha co sie przysni pisac kreslic nawet na scianie czy zonie mezowi komus obok lub na scianie co sie przysni i wysłac powodzienia jutro rano dodam swoje propozyszion do multi oraz parke do grupy b oraz pewola i zatypuje 8 liczb ktore mi sie widza i jakies 2 ze srodkowych np wylosowali 57 59 dam 58 czy tez 23 25 dam 24 a o to liczby na 14h po 5 gdyz na sparfie nie widac..........
Wojtt
Po co czekać na kumulacje EuroJackpot skoro możemy sobie ją sami zrobić. Puszczamy za 200 zł kupon 10/10 z plusem i inkasujemy 100 mln zł.
Mnie raz wywalili z budowy bo po zakończonym malowaniu budynku zacząłem w koło okien malować brązowe koła Wyleciał Boss i drze sie na mnie co odpierdzielam a ja że według rysynku maluję a on...ty ciołku te koła brązowe to po kawie stawianej na projekcie
Dopisano wygrane Kaskady - odnotowano 4 wygrane w wysokości 1 000 zł
33,39,40,46,55,57,66
No to na sucho i tu jeśli będzie 3/7 dobry trop
No to na sucho i tu jeśli będzie 3/7 dobry trop
Isia pisali na Onecie , że Cie rekin na Bachama gonił to prawda ?
Szkoda gadac nic nie pomagasz
To nie ja

Isia a bo Cie nie było musisz sie mnie przypominać wiesz ile mam dusz potrzebujących ?
No to już od niedzieli bede
To tam do Pan Bócka
Noooomiauuu
Tomi nic nie da
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 319 591,80 zł
Dopisano wygrane Super Szansa - Odnotowano 6 wygrane w wysokości 1 000 zł
Sobieski 500-Falsyfikat
Jak Wojt skubie te mini
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Lotto - padło 1 x 3 550 612,50 zł
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - odnotowano 1 x EKSTRA PENSJA
Dopisano wygrane Ekstra Premii - brak głównej wygranej
Mam przechlapane u
Ja tylko raz skubnąłem taką w mini i jak mi pociągła z forchenda tom leżał pół godziny pod lampą
Coś Gt nie widac
Lgbt
Kolorowy
K30 inaczej nasz wybawca
Pewnie szykuje 9z9 dla mienia
Ja tam sie w to wciągnąć nie dam Som anioły co i takich muszą bronić Kolega po fachu mi opowiadał , jak miał takiego pilnować a ten go o mało nie obdarł z piór Taki napalony był
idę jutro do pracy

może poproszę jutro 100 mini z maszyny