Wpisy 395 384 – 395 483
14 lipca 2011 12:39 → 14 lipca 2011 13:06, 100 wpisów
witam
wszystkichPalikot otwarcie goni kler a to świadczy pozytywnie na jego korzyść 

http://www.youtube.com/watch?v=bEbkI3PiLq0&feature=related
miłego dnia

Witajspook

Przywileje ma za duzo Polaków, fakt najwiecej rozdawał pis, jednak widać brak czystego polityka bo każdy na kazdego zbiera kwity dlatego jeszcze długo nie będzie normalnie

aniqa > PIS potrafi oszczędzać - to na plus; Kaczyński się roztrzaskał bo szukano oszczędności na samolotach 

spook 

Witam wszystkich
Gała a jednak wczoraj była 13 na wieczorne losowanie..i co ty na to??

Gała a jednak wczoraj była 13 na wieczorne losowanie..i co ty na to??

szeregowy zarobek 2200zł netto
podoficer 2500 do 2950 zł netto zalezy od stopnia i lat wysługi
oficer młodszy od 3100 do 3700 zalezy od stopnia i wysługi
oficer starszy 3700 do 4550 zalezy jak wyzej
generał cos około 7000do 100000tys.
zawód zołnierz czas pracy nie normowany , jak trzeba siedzi za brama nawet tydzien. nikogo nie interesuje 40 godz .tyg
żołnierz nie moze sie zapisac do zadnej parti, zołnierz musi byc na kazde wezwanie w nocy o pólnocy
Polityk...hm lat 25 zarobek min.5000zł. dodatki...samo.słuzbowy. tel kom. posiłki w bufecie za przysłowiowe 3 zł. (koszt obiadu normalnie okoo 25 zł polityk zje za kilka złotych bo podatnicy za to zaplaca)
Polityk jedzie na wczasy gdzie chce----zołnierz musi zbierac na to dwa lata i jeszcze musi poinformowac o tym dowódce ktory moze nie wyrazic zgody
Polityk moze otworzyc działalnosc i dorabiac---zołnierz musie miec zgode na dodatkowy zarobek od dowódcy ..czesto zgody niema
Polityk pracuje 40 godz. tyg. ---zołnierz jak wyzej
I co moi drodzy?? kto jest patriotą??? polityk czy zołnierz??
ktos powie trzeba było sie uczycc.......tak owszem duzo ludzi w wojsku na niskich stanowiskach ma wykształcenie wyzsze niz nie jeden polityk....ale n ie o to chyba chodzi.
który z polityków odbył słuzbe wojskowa?? mało który a czemu??? bo nie zdolny..czyli łamaga a jak łamaga to gdzie >???? do koryta do polityki.
podoficer 2500 do 2950 zł netto zalezy od stopnia i lat wysługi
oficer młodszy od 3100 do 3700 zalezy od stopnia i wysługi
oficer starszy 3700 do 4550 zalezy jak wyzej
generał cos około 7000do 100000tys.
zawód zołnierz czas pracy nie normowany , jak trzeba siedzi za brama nawet tydzien. nikogo nie interesuje 40 godz .tyg
żołnierz nie moze sie zapisac do zadnej parti, zołnierz musi byc na kazde wezwanie w nocy o pólnocy
Polityk...hm lat 25 zarobek min.5000zł. dodatki...samo.słuzbowy. tel kom. posiłki w bufecie za przysłowiowe 3 zł. (koszt obiadu normalnie okoo 25 zł polityk zje za kilka złotych bo podatnicy za to zaplaca)
Polityk jedzie na wczasy gdzie chce----zołnierz musi zbierac na to dwa lata i jeszcze musi poinformowac o tym dowódce ktory moze nie wyrazic zgody
Polityk moze otworzyc działalnosc i dorabiac---zołnierz musie miec zgode na dodatkowy zarobek od dowódcy ..czesto zgody niema
Polityk pracuje 40 godz. tyg. ---zołnierz jak wyzej
I co moi drodzy?? kto jest patriotą??? polityk czy zołnierz??
ktos powie trzeba było sie uczycc.......tak owszem duzo ludzi w wojsku na niskich stanowiskach ma wykształcenie wyzsze niz nie jeden polityk....ale n ie o to chyba chodzi.
który z polityków odbył słuzbe wojskowa?? mało który a czemu??? bo nie zdolny..czyli łamaga a jak łamaga to gdzie >???? do koryta do polityki.
hanusia
no była no moge powiedziedz ze dobrze zrobiłaś nie słuchając mnie
no była no moge powiedziedz ze dobrze zrobiłaś nie słuchając mnie
dyskutując o polityce
nie zapomnijcie wysłać kuponików 
andromeda, lila, Gała
saltosky 
witajcie witajcie taki elaborat musiałem strzelic bo mnie ***ica bierze...sorry za słownictwo
znikam coś wykreślićhanusia76

Pracownicy armii i ich przywileje to wrzód na gospodarce kraju.
Nikt ich na siłę nie ciągnał do armii, a teraz po 15 latach emeryt zabierający pracę młodym bo jest tańszy dla pracodawcy
Nikt ich na siłę nie ciągnał do armii, a teraz po 15 latach emeryt zabierający pracę młodym bo jest tańszy dla pracodawcy

hern widze ze wiesz tyle ile społeczenstwo.....czyli nie wiesz za duzo.
a jakie maja przywileje jesli mozesz bo nie wiem
a jakie maja przywileje jesli mozesz bo nie wiem
nikt nikomu pracy nie odbiera moze taki młody isc jako pracownik do wojska no chyba ze jest niedorajda zyciowym i nieudacznikiem i szuka jakiejs mało ambitnej pracy...wtedy to faktycznie nie ma szans z kims kto po min. 15 latach nabral juz duzego doswiadczenia i nabył sporo uprawniem.
jezeli kodu nie przeczyta to zawsze w zapasie jest numer seryjny kuponu. Kolektor moze Ci go wystukać w lotomat 

a co młodzi mysla ze prace tak od razu za 3 tys znajda??nie za dobrze by było na poczatek??? tak sie tylko ludzi psuje
on jest po prawej stronie w dolnym rogu. Jezeli jest czytelny nie masz sie co martwić
. Taki długi numerek 

. Taki długi numerek 

a może to znak że nareszcie wygram coś większego
kupon mam na 7 liczb
kupon mam na 7 liczbsaltosky ...mam w rodzinie 38 letniego emeryta majora...to nie jest OK
praca w Polsce to jest tylko trzeba umiec sie pochylic i pracowac a jak sie komus nie chce bo uwaza ze jest młody i ma zarobic bo moze musi sie wyszalec to dla mnie niech spier...a za granice
Jakiego doświadczenia nabiera trep HA Ha Nie obrażając wychodzi taki z koszar i wie tyle co ksiądz. Wojsko o wszystko zadbało - mieszkanie ubranie pensja i po 15 latach emeryt - wstyd dla kraju TO NIE CZASY 4 PANCERNYCH I PSA!!!
takich którzy poszli do wojska bez zawodu cywilnego jest bardzo mało i to prawda ze własnie oni psuja ten obraz. ale nie stety Panie Hern duzo ludzi którzy poszli ma zawody i nieraz wykształcenie z cywila. dobrze sie mówi komus kto na to patrzy z boku. teraz jest 25 lat i emerytura tak a propo

koniec już polityki?