Wpisy 3 953 137 – 3 953 236
16 września 2020 11:42 → 16 września 2020 12:39, 100 wpisów
3 953 135. GTV 2020-09-16 (11:40)
gosia ja mam takie
2,8,12,16,20,22,26,29,35,39
z tych na wyjscie widze tylko liczbe 39 reszta wszystko jest na nie
gosia ja mam takie
2,8,12,16,20,22,26,29,35,39
z tych na wyjscie widze tylko liczbe 39 reszta wszystko jest na nie

praktycznie podał całą 20tke oto one
2,8,12,16,20,22,26,29,35,39,42,45,49,55,58,62,67,72,75,77
liczby od szpeca który wygrał już miliony
te będą właziły
2,8,12,16,20,22,26,29,35,39,42,45,49,55,58,62,67,72,75,77
liczby od szpeca który wygrał już miliony
te będą właziły
Artur123
Wejdzie 24 ?
Jak wejdzie 14 to i 24 wejdzie
3 953 141. GTV a jaka masz pewnosc ze podał własciwe numery, anie specjalnie ine zeby zmylić przeciwnika
nie wejdzie 24 nie pokazuje sie pokazuje sie 23
Z liczbami jak z kobietami, trzeba je piescic to wejda.
jak nie wiedziałem mówie podał 7/7 i będzie pewnie 3/7 a wlazło wszystko
Koleżanka mówi, że wejdzie 24
Nikt nie pogratulował naszemu Koledze jednej z pięciu szóstek w GermannLotto
Vipera_velenosa - - -A co jeszcze jak nie 24?
Vipera_velenosa a kto jest twoim kolegą?
Lew
Vipera_kubraczki - - A masz na 14 00 67+ 59?
Mam 24/16
To też mam a jeszcze Sarunio mam 44+80
Gotujemy ryż z kurczakiem.
3 953 152. GTV to mógł być wyłacznie przypadek no chyba ze gość urzywa jakis programów z sieci do gier ,lub jest pracownikiem TS i mniej wiecej wie co losuja w dany dzień
przykro mi ale niewidze liczby 22 ani 24 na tak
przykro mi ale niewidze liczby 22 ani 24 na tak
I śledzika z pomidorami
MaszZezaNaCzole
ma dobre
ma dobre
uwaga na 23,28,30
Witam
3 953 174. Biedroneczka1977 witaj
Arczi A jak widzisz liczby to z mapek czy jakimś czasy mary ?
Eugeniusz521=8 iq i to będzie plus
Chwila przerwy na kawę w pracy
Dzisiaj Łódź , Puławy i Radom
Jutro Piekary,Kraków i Ulungi
GAMOŃ
Jutro Poznań.
GAMOŃ , gram Twoimi
Biedroneczko
Dziś pewniak 14
I Bolek31 z Zielonej Góry .
3 953 176. Biedroneczka1977 biedroneczko niekorzystam z mapek , wcale, wczoraj ktos tu pisał o mapkach, i o liczbach z mapek do gry mini lotka wiec zajrzałem i wybrałem niby te najlepsze liczby z tej mapki, niestety nie wyszła z tych super liczb z mapki ani jedna liczba w losowaniu, wiec uwarzam ze trzeba samemu nadal zestawiać ze soba liczby a nie korzystac z jakiś tam mapek,
Trener w Poznaniu często wpadają tylko ze ja mam do Poznania 15 km
Tylko swoje pomysły pomagają wygrywać i pić herbatki
Biedronka-15 km dalej też wpadnie
Ani z mapek , ani z czata ; tylko z głowy .
Gosia teraz 65 to często jest
Mam nadzieję od tak
jesli chodzi o pewniaka w multiku stawiał bym na liczbe 13,15, dokladnie tylko liczby z głowy daja realne trafienia , ani z czata ani mapek trafne spostrzezenie zdajcie sie na swoja intuicje i kreslcie to co wam podpowiada mózg i intuicja
Chcecie wygrać,Pan Krzaczek Viperek podaje najlepsze typy,grać tym co wkleja z szablonu FB jak dziecko i będzie git
niestety 65 jest na nie ale 56 jest na tak
3 953 201. waldus witaj fajnie ze jesteś
mam takie pytanie a poco ci 1,5 tony ziemniaków w piwnicy zjesz je wszystkie przez zime
mam takie pytanie a poco ci 1,5 tony ziemniaków w piwnicy zjesz je wszystkie przez zime
3 953 205. waldus aha no to rozumie, czyli widze że masz tzw.inwentarz no tak to musza coś jeść, co do ziemniaków to nie ale dziekuje za propozycje ,mi jutro przywioza ziemniaki tez rano, dlatego musze dzis udac sie do piwnicy i przygotować skrzynie pod ziemniaki,
ja co roku biore ale tylko 2 metry bo mam bardzo mała piwnice niestety i musze zmiescić tam ziemniaki i wegieli jeszcze polki z jakimis słoikami, w blokach sa bardzoo małe piwnice wszystko jest upchane na styk
Do tego przywiozę ci kurczaków z nl z szybkiego chowu i razem zarobimy
Gorzej bo u mnie w nowych blokach nic mamy piwnic ale też nie musimy mieć węgla wszędzie gaz gaz'
Ziemniaki to po 2 kg kupuję
jak wrzuce np do swojej piwnicyziemniaki i wegiel tone, to rowery musze wyprowadzić do suszarni lub do domu musze wziasc bo niema na niego miejsca w własnej piwnicy, a ze mieszkam w mieszkaniu nad piwnicami a od piwnic ciagnie zimno to musze palić tez w piecach kaflowych, za scianazaden z sasiadów niegrzeje,poniewaz jedna sasiadka cały czas jest w niemczech mieszkanie stoji zamkniete a drugi sasiad w ubiegłym roku odszedł do innego juz świata, i mieszkanie tez stoji opróznione i do sprzedania
no ja lubie ziemniaki i robie własnie z nich frytki lub gołąbki ziemniaczane czyli tzw, gołabki postne, umnie duzo idzie ziemniaków zawsze bo moja mama lubi i uwarza ze jesli niema w domu ziemniaków i kapusty i ogórków to niema nic
aha i jesli niema czosnku i cebuli, to niema nic do jedzenia
3 953 225. waldus da sie tak zyć , musi sie dać rade jakoś, , no ja sie ostatnio to przezuciłem z ziemniaków na kasze gryczana i ryz, dotego jakis kurczak w panierce i duzo sałaty lub kapusty kiszonej lub ogórki konserwowe, poniewaz musze uwazać na indeks gkllikemiczny i kalorie i to co spozywa,bo przy cukrzycy trzeba na wszystko tez i uwarzać co sie je ico mozna jeść a co niei co pić a co nie,niemozna wiele dobrych zeczy zjesc trzeba coś odrzucić
my lubimy warzywa i duzo nam tego zchodzi, tez, ale niestety niemamy dzialki i wszystko musimy kupić,
Arczibalik u mnie gość z ukrainy ma cukrzyce chodzi tu do lekarza i podaje mu jakieś zachodnie leki mówi że odżył bo jak brał jakieś badziewie na ukrainie to już odlot by dawno zrobił powinieneś też se załatwić te zachodnie leki jak masz kuzynów w niemcach
GT co gramy?
Jak Ci idzie das, coś na w???