Wpisy 3 951 633 – 3 951 732
14 września 2020 15:15 → 14 września 2020 18:52, 100 wpisów
Wpis 483 jest 39 ale nie ma 77
No viper trochę fantazje ma
No chyba ze tak w tych zestawach kolorowych jak jarmarki też brak 77
Tak 6 też jest podobna do 9 tylko do góry nogami
We wpisie 428 to ja pisałam do Gosi ze być może dziś 1 i 3 i może 77
Pamięć mam nadal dobra
22,23,31,38,43,55,62,63,74,76
W miejscowości Miastko padła wygrana 207 000 zł w zdrapce 7
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
W miejscowości Leszno padła wygrana 75 000 zł w zdrapce SUPER LINIE
Tak Waldus poproszę ładnie
Ja mam na wieczór 65 ale nie gram tylko mini mam wysłane i żadna ? mnie nie wyśle do kolektury

GTV
programista napisal program "liczby chodza miedzy sobą" ma błąd,po ilus wpisach nie pokazuje numerycznie
misialem na nowo instalowac i dodac 3 lata w pliku importującym do tego programiku, teraz musze te 3 lata recznie skasowac i bede mial 3 lata spokoju
OK makler ja właśnie coś odkryłem i chyba będzie właziło 9/9 w chałupie to sprawdze
wszysto jasne z tego zestawu 3,6,16,24,34,44,58,68,72 dla liczby 3 jak wejdzie wleci tylko 5 liczb i dlatego wychodziło 5/9 reszta liczb pokrywa się z innego zestawu
czyli tak znam 5 liczb dodaje cztery liczby z innych układów które wychodzą i pokrywa się cała 9 na 9 czyżby to ten moment
czyli tak znam 5 liczb dodaje cztery liczby z innych układów które wychodzą i pokrywa się cała 9 na 9 czyżby to ten moment
z układu na liczbe 1 wchodzą dwie liczby z układu na liczbę 5 wchodzi jedna liczba i z układu na 7 wchodzi czwarta liczba + pięć liczb z układu wyżej a jak pięknie się to pokrywa myślę że to jest to
no i pasuje potem wchodzi 4/9 i pięc dodatkowych z układów sąsiednich ładnie się to pokrywa myślę że to ostatni test przed wielką wygraną
Brajana liczby chciałam z wczoraj skreślić wpadłoby 12 zł z tego
Gosia Brajan to chorował na serce dobrze kojarzę ?
Wieczorem 80 bo 1 i 79 były o 14
Biedroneczko raczej napewno tak ale nie wiem co się z nim dzieje
No zaglądałam kiedyś na jego profil to od 2014 nie było go na profilu
Mewa
W moich zestawach mam 1 26 28 37 o 21 50 się okaże
Gosia do potem
Co sądzisz o tych liczbach Mewa ?
Do mini
Na Multi się obraziłam na wieczór nie wysyłam miałam cztery zakłady z plusem na 14 I nic nawet cztery złote
26 mi nie pasuje jak uważasz mogę się mylić nie mieć racji... 01,04,09, 11,14,18,19,23,26,37
Parę liczb do mini na dziś
Parę liczb do mini na dziś
04,11,18,25,29 takie mam zatypowane i takie wysylam oprócz tego zakładu jeszcze 3x mini
Jeszcze mam 4 11 17 21 33 między innymi
Kiedyś je miałam z maszyny i teraz je wysyłam
Mewa m 21 50
Ja widzę losowanie to myślę o takie mogłam skreślić
Do później Mewa
Tak zawsze jest czy jak forsami ostatnio puscil chyba na 14h wlazly wieczorem
Narka ide bo moja pani dala liste życzeń a o 18h mecz raków Częstochowa z zagłębiem Lubin
No mini wysłałem tylko bo złociszy za mało... A miałem multi maszyna 10 liczb... kustosz poszedł
No wreszcie w Rubinowym7 15zeta wydrapane Juz tego szajsu nie kupuje
Zwróciłem uwagę kilku Ukraincom ze muszą mieć maseczki w sklepieten jeden mówił że muszaA ja mu mówię że jak dostaną po 500 zł mandat to ta wypłata tygodniowa im nie starczy
Sławek
Moim zdaniem, na początku, w jednym rejonie są lepsze, w innym gorsze, a potem - zmiana
Moim zdaniem, na początku, w jednym rejonie są lepsze, w innym gorsze, a potem - zmiana
tomi zwrociłes uwage tylko ze nie ma obowiazku lecz jest zalecenie to raz a dwa po co maseczka ?? przeciwko kumu czemu??
Poszły liczby mesengerem dziś gramy za 250 zł 9/9 x 100 narazie niechce zapeszać liczb jak wejdą pięknie jutro zapodam nowy zestaw byście mogli też coś ugrać
zresztą niechce nikogo narażać ewentualnie na koszty narazie to jest próba testu w realu
zresztą niechce nikogo narażać ewentualnie na koszty narazie to jest próba testu w realu
Mam nowe liczby GTV zapisane i kupione
Zbigniew dziś nie zagram twoimi testuje złoty zestaw 9/9 na stawce 10 razy 10 kuponów
Mewa
Żeby ewentualnie kogoś nie zarazić to raz a dwa - przeciwko czemuś, czego nie widać
wesołego popołudnia
Żeby ewentualnie kogoś nie zarazić to raz a dwa - przeciwko czemuś, czego nie widać
wesołego popołudnia
O matko jakie ludzie mają pomysły jakieś sekwencje liczbowe .. To już nie na moja głowę zupełnie
Biedronko jak będzie komunikat 9/9 odnotowano 100 razy to znaczy że to ja
GTV szalejesz chyba sobie budzik nastawie zanim podadzą wygrane to już na drugi bok , jutro pobudka o 5
Te Twoje złote diamenty
Przez tyle lat też nosiłeś maseczke by nie zarazic koronowirus wirusy sa od zawsze a to co jest to kolejny wirusik bardziej szkodliwe sa klimatyzacje maski często nie zmieniane oslinione wdychanym brudem osadzajacym się dym papierosa jest bardziej szkodliwy szczególnie dla nie palących na raka i inne choroby jest więcej zgonów no i najlepsze na koniec sa wyzdrowiency lecz trza szczepionke taka jak teraz na szczep grypy ktora była?? Odpowiedź sobie sam no i to pacjent czuje się bardzo dobrze przechodzi chorobe bezobjawowo.... Dużo zdrowia
Oczywiście GPV rano obejrzę
Teraz wszystkie przeziębienia kaszle jatary kichania pod coronke by statystyki zakazen podnieść rok temu grypka dziś corona
Ktoś mi przesłal na Facebooku że pacjent który kręci do szpitala z Covidem powinien być poddany tlenoterapii