Wpisy 3 950 907 – 3 951 006
13 września 2020 17:04 → 13 września 2020 18:37, 100 wpisów
Tomi zagraj jutro moimi na 21 40 podam po godzinie 15 stej
Nikt nie pogratulował wygranych w realu DariuszW.Gratulacje
Tylko mój zestaw jest szczęśliwy .
Teraz na drinka
skąd wiesz jutro o 14 nie gram jutro po godzinie 15 stej napisze do zagram bo do jutra po 14 wszystko się może zmienić....ide
Teraz na drinka
G, NIE daj sie prowokowac,
Juz zmija chciala mnie sprowokawac do czegos wiekszego 3950858
Juz zmija chciala mnie sprowokawac do czegos wiekszego 3950858
Do wieczora
Dzis i jutro na 14 na pewno nie gram a na 21 40 zagram
I jeszcze jak mu sie uda oszukac pielegniarke i lekow nie wezmie
Najbardziej mnie rozśmiesza /?/, że ten pajac wymógł przeprosiny, ale sam komuś pojechał i wbija skrzywdzone niewiniątko na nowym, nooo to się w bębnie maszyny losującej nie mieści
Niesamowite odkrycie z zestawu dla pewniaka(1) 1,9,17,29,37,47,59,69,77 poszło 1,37,47
typując metodą tą samą zmieniła sie tylko jedna liczba 59 na 51 1,9,17,29,37,47,51,69,77
Popracuje jeszcze przy i myslę że będziemy kroić TSA muszę to rozpracować do 9/9
typując metodą tą samą zmieniła sie tylko jedna liczba 59 na 51 1,9,17,29,37,47,51,69,77
Popracuje jeszcze przy i myslę że będziemy kroić TSA muszę to rozpracować do 9/9
Ale uparliście się watykanista wcześniej był niezgoda czego tylko watykanista lubicie chyba ten nik wpadł wam a tyle innych jest nie wspomnianych przykre to

wczytalo sie szybko z tego
jak usune do dzis To 3 lata wpisywania spokoju.
Programista napisał programik liczby miedzy sobą,, a jak sie pisze programy to zawsze jakies bledy sa .
witam wszystkich
Mulag
jakby wymieniać wszystkie nicki tego osobnika,to nie starczyłoby dnia.
Zielona stronka byłaby zapełniona.
jakby wymieniać wszystkie nicki tego osobnika,to nie starczyłoby dnia.
Zielona stronka byłaby zapełniona.
Ale dziwi mnie że tylko ten nik zasłużył na wymienianie mi utkwił inny
3 950 959. Mulag witaj niewiem tego czy coś kjest na tak czy nie bo jeszcze niewidziałem liczb z multika z godz 14
no i z parzystymi dla pewniaka(1) 1,4,20,24,32,50,60,68,78 wylosowano 6 liczb a po aktualizacji zmieniły się tylko dwie liczby 50 poszło na 44 i 68 poszło na 62
1,4,20,24,32,44,60,62,78 mapka czyta mi że będzie z tego 7/9 przy następnym wejsciu liczby 1
1,4,20,24,32,44,60,62,78 mapka czyta mi że będzie z tego 7/9 przy następnym wejsciu liczby 1
Mulag
ok, są BogdanXYZ np, który o grających napisał, jak napisał , jednak - pokaż mi takiego innego jęczynicka, jak ten od borowika, poprzez inne, które przybierał...
Żałość nad żałościami
bez odbioru
ok, są BogdanXYZ np, który o grających napisał, jak napisał , jednak - pokaż mi takiego innego jęczynicka, jak ten od borowika, poprzez inne, które przybierał...
Żałość nad żałościami
bez odbioru
Mulag
Takiego chyba nie mia.Miał Mzgoda.
Takiego chyba nie mia.Miał Mzgoda.
A może to był mzgoda mi się wydaje że niezgoda pasuje Pasko zapytać
GTV
co wy znów z tymi nickami macie jak sie zwał tak zwał a teraz jak się zwie?
Ale byłby dumny,jakbyśmy o jego nicki pytali.
Arczi
z dedykacją dla Ciebie Bo Ty zawsze NIE przytomny a słyszysz dzwony
zobzcz sobie to taki nick 3 950 928
z dedykacją dla Ciebie Bo Ty zawsze NIE przytomny a słyszysz dzwony
zobzcz sobie to taki nick 3 950 928
Witam
O co chodzi bo dopiero Wszedlam
3 950 974. makler nie ze jestem nieprzytomny tylko dopiero tu wszedłem, wiec zapytałem, cos czytałem ze piszecie o jakims niku i jego wielo krotnosci nicków, niewiem o czym teraz tu piszecie jedni podaja liczby drudzy czepiaja sie jakis osób o wielu nikach, co tu sie dzieje wogóle, wejde i widze jakies strzepy wypowiedzi kilku osób
3 950 977. Biedroneczka1977 witaj jak tam trafiłaś coś dzisiaj
arczi witaj Tak trafiłam 4/5 znów
Cofnij czat po 14 dałam skan
johno był lepszy trafił 5/5
Zawsze ta jedna mi braknie do 700
wyskoczyłem po browara do sąsiedniego sklepu i ku moim oczom dziś już chyba 7razy widziałem na rejestracjii 13 tkę co to może oznaczać

Po paliwo czy totka wysłać ?
No mam trochę teraz zaglądam w ten multiparis czy coś tam ale za bardzo nie wiem o co chodzi
Arczibalik
nie raz jesteś gorszy jak ta żmija, jak przeczytasz dzisiejszy czat To będziesz wiedział o kogo chodzi
nie nie nie, nie ma pracy nie ma truskawek Tylko jest Arczibalik
nie raz jesteś gorszy jak ta żmija, jak przeczytasz dzisiejszy czat To będziesz wiedział o kogo chodzi
nie nie nie, nie ma pracy nie ma truskawek Tylko jest Arczibalik
Muszę się zastanowić czy wysłać te co miałam na 14 czy dwa zestawy zmienić ? Szkoda że nie trafiłam plusza o 14
Makler przecież to bez czytania wiadomo o kogo chodzi
makler spadam w statystyki