Wpisy 3 947 632 – 3 947 731
8 września 2020 18:46 → 8 września 2020 21:36, 100 wpisów
Wizard.
Zostaw te swoje kamienie i cudowne talizmany, lepiej wróć do... realnego świata.
Zostaw te swoje kamienie i cudowne talizmany, lepiej wróć do... realnego świata.
ten nasz papa niby znal 8? jezykow ale napewno nie tak jak miejscowy ziomek
To gadaj sobie po włosku, a jak zajrzy tu Pasko to Twój żywot będzie wisiał na... włosku.
moj brat byl z dziewczyna w styczniu w mediolanie na tydzien
to byl tak naprawde pacjent 0
to byl tak naprawde pacjent 0
Taka ciekawostka.
Anglia - wstrząs ziemi 3,8 M.
Anglia - wstrząs ziemi 3,8 M.
Przerwa.
Anglia - wstrząs ziemi 3,8 M. >> tam rekiny domagają się swojego prawa
ja juz mam zalatwione ze brexit mi nie straszny, co wiecej jak splodze dzieciaka tam to bedzie mial obywatelstwo, tylko nie mam chetnej murzynki na to
Przed chwilą padło 8 x 462,50 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
gdybu egipscy budowniczy opracowali bezalkoholowe to piramidy sięgałyby do pępka
coca cola najlepsza oryginalna jak jest problem zdrowotny pije
niezbyt dużych ilościach może przyczyniać się do pobudzenia seksualnego i zwiększać możliwości w łóżku
piwo wzmacnia serce,piwo z dużą zawartością chmielu zawiera związki polifenoli, które pomagają obniżyć cholesterol i zapobiegać miażdżycy
Mega.. patrz tam lepiej jakie liczby na butelce..18..'45... i 0,0%
Narazie robie leżenie i słucham piosenki..Róża czerwona biało kwitnie bez...
Gosia....to się da zrobić w dzisiejszych czasach wszystko jest możliwe
piona na wspolno
swiat u stop 5,6,10 odcinek 30,58
dodge this multi
swiat u stop 5,6,10 odcinek 30,58
dodge this multi
wlasnie mialem wejsc w keno, zabraklo kilka sek, i oczywiscie weszly juz pewniaki szok
o jest promocja zagram sobie 9/9 a noz i ustawiony na dlugie lata
witam wszystkich
megamocny jutro do kolegi zadzwonie dokładnie niech mi powie czy zmieniać trzeba zestawy co chwila czy czekać aż wpadną musze dokładnie jego metode poznać ,on jak podał to trzy razy pod rząd poszło 5/5 i jedna 7/7 na sucho
zostało 5 zestawów i nie wiem czy czekać czy należy liczby już zmienić jutro się dowiem dokładnie jak to robić