Wpisy 3 947 265 – 3 947 364
7 września 2020 22:12 → 7 września 2020 23:49, 100 wpisów
Na 10 spisuje moja druga linie plus 10 więcej... No zobaczymy co to są na 14
tomii linie 5/5 z danej 10 to bierz narzędzia dany przedział np1-10 i szukaj losowań od 5 do 5 i wyjdą ci linie
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
dobrej nocy wszystkim zestawy dziś przerwe o 21;50 zrobiły jutro je zaatakujemy
Dopisano wygrane Super Szansa - Odnotowano 1 wygrane w wysokości 1 000 zł
będę jak kulka wyglądać jedyna bo córka we mnie kanapke wcisła bo sama już zjeść nie mogła
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Premii - brak głównej wygranej
Ktoś pisał że nie nie ma pracy,nie nie ma łubianek i nie nie ma truskawek własnie dostałem telefon że jutro na 7;00 do 22;00
Też zaliczyłem drugą kolację ale śniadania ani obiadu nie jadłem tak mnie bolał żołądek
wojtt po jednym za te 3/5 myślę że do Bożego Narodzenia wrzucisz skanik 5/5 mini
Brawo Polacy !!!
brak głównej wygranej w Mini Lotto przy takich liczbach ... jestem zaskoczony
bo Wojtt nie jest 'gamoniem'
Krzysztof C nie patrz ze ma dziecko
GTV, jeśli jesteś K30 co zostanie sprawdzone, to jeśli chcesz utrzymać się na tym czacie, bo widzę jesteś miłośnik gier liczbowych ... to jest taka szansa, jeśli powiedzmy przez miesiąc dasz oficjalnie przeprosiny na profilu zarówno dla portalowiczów jak i dla osoby szczególnie pokrzywdzonej ... z jednoczesną obietnicą poprawy.
wówczas mogę się zgodzić na odblokowanie profilu zakładając, że być może coś odebrało Ci rozum pod wpływem alkoholu lub czegoś podobnego
Jutro przygotuje przeprosiny dziś po pracy niemam głowy z góry dziękuję PASKO za przychylność
GT.. wszystkim po
a teraz spadaj sie wyspac bo jutro 15h zapierrddal
a teraz spadaj sie wyspac bo jutro 15h zapierrddal
G30... bardziej jesteś od zielonej strony uzależniony jak od Marysi...?
Ok lece dla wszystkich wirtualne jeszcze raz admin dziękuje jutro zobowiązuje się do twojej prośby
Trzymajcie się, miłego dnia, wysokich wygranych, wygranym. Dobranoc.
Oczka nie wierzę polacy wygrali a stawiałem na remis ba nawet zakładałem porażkę
GTV zablokowany trudno nie będę już podawaał zestawów metodą nawet dość dobrą żegnajcie nie chce mnie pasko na stronce widzieć za to co się stało no OK rozumiem Trzymajcie się wszyscy iżyczę wygranych wszystkim
Najpóźniej jutro przeprosiny pozostawione przez miesiąc na profilu, dla wszystkich portalowiczów + dodatkowo dla osoby do której były skierowane te błazeńskie wpisy/fotki i dam drugą szansę (pozostawię dalej nick bez blokady).
jeśli będzie takie życzenie faktycznie od K30 to tak zrobimy, że np. będzie mógł pisać jako GTV, a tamten zablokuję z powrotem
Pasko,,, pisal wczesniej ze jutro pracuje od 7 do 22 = 15 h pracy
no to inaczej ... zanim jutro/pojutrze zacznie pisać ponownie na czacie, będzie musiał wykonać co ustaliliśmy
Dodano losowanie nr 934 000 Keno