Wpisy 3 946 440 – 3 946 539
6 września 2020 20:51 → 6 września 2020 21:49, 100 wpisów
3 szklaneczka ostatnia whyski urodziny niedługo może żonce podpowiem
gosia w stałych te 3/3 i 4/4 zapisze zobaczymy co będzie przez dwa dni szło sprawdzimy
GTVjutro gram już 9-tke na pare losowań tylko nie wiem czy z plusem dać
GTV wczoraj pisałeś biedronka możesz pożyczyć moje liczby z profilu a dziś piszesz że sa kulawe
Dzięki mam 1x8 i nie zmieniam może na jutro cos zaproponujesz podumam
191979 witaj
polącz to co podałem tylko przedział wybierz se któryś bo niewiem w jakiej kolejności będzie to chodziło
Oki Tak zrobię
Jutro mam wolne .
biedroneczko ja jak nie wyrabiam na 7;00 to moge na 10;00 albo na 12;00 z tym jest dobrze no i co dwie godz przerwa w tym jedna 45 min
Ja dziś mam końcówki 2 ale chyba pięć skreślen wysłałam popołudniu wyciągnęłam pierwsze lepsze co miałam W etui o 21 50 się okaże czy 4zł wygrałam
O to masz dobrze w tej NL
Tam też maseczki w pracy musicie nosić ?
Ale ile masz przerw to odejmuja
nie bez masek jak wejdziesz nawet do sklepu w masce to patrzą na ciebie jak kosmite
O ja to tam nie boja się korony ?
No każde Państwo rządzi się swoimi prawami
Podziwiam że po tej podróży dzisiaj jeszcze nie śpisz
Wojttjak tam mini masz na dzisiaj wysłane ?
Biedroneczka1977 umnie jest juz po burzy dzisiaj było na dworze nawet spoko, ale usówane sa zgliszcza po wczorajszej naw3ałnicy, co chwile elektrownia wyłancza prad i godzinami go niema, teraz wlaczyli pewnie tez i nja chwilke tylko, dlatego jestem, ,jesli nic nieodpisuje to znaczy ze niemam pradu
Arczi to masz kiepsko bez prądu dzisiaj to nic człowiek nie może robić no chyba ze spać
3 946 488. Biedroneczka1977 no tak zgadza sie, bez pradu ani róz a komputer i net na świeczke niepojdzie
Tak wysłałam 4 zakłady
ok biedronko tylko skocze zapalić i wstawie zestawy do stałych obserwuj je
A to takie ze prawie napewno mam piątkę do 21 50 potem to już gorzej
ja dzisiaj w nic niegram niebyło jak i gdzie wysłać, tylko na sucho typy
Oki będę obserwować
przyjerzdzam patrze a tu na profilu sztandar czerwony co miałem zrobić a tu jeszcze gostka z pod olsztynka wiozłem bo po fure jechał i tak na temat lotto wpadliśmy
Jutro arczi się wszystko unormuje to zagrasz wyjdzie
3 946 501. Wojtt 2020-09-06 (21:09) ND
witaj witaj
witaj witaj
Gosia smacznego
Zrobiłam zrzut ekranu żeby mi nie uciekły
To już jutro się tym zajmę mam wolny dzień za sobotę odpoczywam a od wtorku od nowa praca praca gen soboty i tak w koło
A Gosia teraz już umiesz bo kiedyś mnie pytałaś jak to się robi
ale to jak ktoś gra na linie a tak to łączyć trzeba to co w stałych tylko nieskacz przedziałami tylko zawsze przyległe muszą być
gosia wiadomo odrazu nie wlezie wszystko ale takie układy są spodziewane
na pewniaku:
Zablokowano funkcje społecznościowe dla tego użytkownika 51
Zablokowano funkcje społecznościowe dla tego użytkownika 51
trzeba sprawdzic te skosy, zalozenie, skos dla numeru bedzie inny niz ostatnio