Wpisy 39 463 – 39 562
29 stycznia 2009 09:04 → 29 stycznia 2009 18:55, 100 wpisów
Co niektórzy z Was są naprawdę debilami, skoro uważają że system przyniesie kokosy finansowe bez właściwie wytypowanych liczb.
System pozwala na zwiększenie prawdopodobieństwa trafienie określonej ilości liczb w dany zakład.
A to czy Edi pracuje dla Fortuny czy nie ? Jakie to ma znaczenie ? Matematyka to matematyka, jeżeli podaje gwarancje systemu to można ją sprawdzić.
Wpisy co niektórych tutaj świadczą, że wielu z was to kretyni.
System pozwala na zwiększenie prawdopodobieństwa trafienie określonej ilości liczb w dany zakład.
A to czy Edi pracuje dla Fortuny czy nie ? Jakie to ma znaczenie ? Matematyka to matematyka, jeżeli podaje gwarancje systemu to można ją sprawdzić.
Wpisy co niektórych tutaj świadczą, że wielu z was to kretyni.
regnak Ty chyba jesteś kretynem!
po co setny raz gadasz, że do systemu trzeba podstawić właściwie wytypowane liczby?!
wszyscy o tym wiedzą więc nie błyszczysz swoją wiedzą!
po co setny raz gadasz, że do systemu trzeba podstawić właściwie wytypowane liczby?!
wszyscy o tym wiedzą więc nie błyszczysz swoją wiedzą!
"obserwator666"
Podam Ci dwa linki do systemow.
Nie ludz sie ze dostaniesz je za darmo bo autorzy tych systemow tego nie robia bo nie sa glupkami.
Czekaja na takich naiwniakow jak ty i obiecuja im zlote gory.
W porownaniu z edim8 ktory tylko propaguje rozpisy na rozne sposoby oczywiscie robiac to za darmo to od autorow tych sytemow ktore Ci podalem dostaniesz go..no z makiem jak im nie zaplacisz.
Natomiast gotowych numerow do systemu to nikt Ci nie poda.
Sam musisz wysilic swoja "madra glowke" i cos stworzyc.
Moze sie zdarzyc ze to przerosnie twoje mozliwosci dlatego ze po twoich wpisach to widze ze nic merytorycznego tu nie ma.
Proponuje Ci kupic te systemy.
Autorzy tych systemow to "moi koledzy" od kieliszka i prosili mnie abym naganial takich naiwniakow jak ty
Wchodzisz tu na ta strone i czego szukasz?.
"Pewnych" numerow na losowanie.
pewna jest tylko smierc nic wiecej.
Oto te obiecane linki.
Poczytaj uwaznie bo tam obiecuja na 100% wygrane po 3000zl na miesiac.
www.multipassa.webpark.pl
www.lottostrefa.com
A potem przeczytaj sobie wywiad z pewnym gosciem ktory jest niby jakims analizatorem losowan lotto tylko ze z jego wywiadu to nic ciekawego nie wynika bo polowe rzeczy o ktorych tam mowi to prawie kazdy kto gra w lotto o tym wie.
Zacytuje Ci tylko jedno pytanie z tego wywiadu a reszte to sobie sam doczytaj.
"To jakie liczby padną w najbliższym losowaniu?
- Pan daruje, ale to pytanie jest niepoważne.
www.fakty.lca.pl/news,14719,Grac_zeby_wygrac.html
Podam Ci dwa linki do systemow.
Nie ludz sie ze dostaniesz je za darmo bo autorzy tych systemow tego nie robia bo nie sa glupkami.
Czekaja na takich naiwniakow jak ty i obiecuja im zlote gory.
W porownaniu z edim8 ktory tylko propaguje rozpisy na rozne sposoby oczywiscie robiac to za darmo to od autorow tych sytemow ktore Ci podalem dostaniesz go..no z makiem jak im nie zaplacisz.
Natomiast gotowych numerow do systemu to nikt Ci nie poda.
Sam musisz wysilic swoja "madra glowke" i cos stworzyc.
Moze sie zdarzyc ze to przerosnie twoje mozliwosci dlatego ze po twoich wpisach to widze ze nic merytorycznego tu nie ma.
Proponuje Ci kupic te systemy.
Autorzy tych systemow to "moi koledzy" od kieliszka i prosili mnie abym naganial takich naiwniakow jak ty
Wchodzisz tu na ta strone i czego szukasz?.
"Pewnych" numerow na losowanie.
pewna jest tylko smierc nic wiecej.
Oto te obiecane linki.
Poczytaj uwaznie bo tam obiecuja na 100% wygrane po 3000zl na miesiac.
www.multipassa.webpark.pl
www.lottostrefa.com
A potem przeczytaj sobie wywiad z pewnym gosciem ktory jest niby jakims analizatorem losowan lotto tylko ze z jego wywiadu to nic ciekawego nie wynika bo polowe rzeczy o ktorych tam mowi to prawie kazdy kto gra w lotto o tym wie.
Zacytuje Ci tylko jedno pytanie z tego wywiadu a reszte to sobie sam doczytaj.
Brazil.W grach liczbowych wierze w szczescie,fuksy oraz statystyke.Twoje przewidywania zaliczyl bym do kategori fuks.Ale pewnosci nie miales bo grasz juz na nia od paru dni progresja,ja moglem w swoich przypuszczeniech dopuscic ze nie bedzie jej do 25 losowania ale ze dociagnie do 30 tego nie przewidywalem.Pozdrawiam
@obserwator666
Po to o tym pisze żeby takie dzieci Neostrady jak ty wreszcie to zrozumiały. Jedynym sensem Twojego istnienia na tym czacie to obrażanie jednej osoby.
Masz jakiś problem chłopcze, powinieneś nad tym się zastanowić może czas iść do specjalisty.
Po to o tym pisze żeby takie dzieci Neostrady jak ty wreszcie to zrozumiały. Jedynym sensem Twojego istnienia na tym czacie to obrażanie jednej osoby.
Masz jakiś problem chłopcze, powinieneś nad tym się zastanowić może czas iść do specjalisty.
Ale Wy jesteście zadufani w sobie... a raczej ograniczeni!
Powtarzam! AMERYKI NIE ODKRYŁEŚ! Każdy głupi wie, że nie ma pewniaków a sytem służy do uzyskania pewnych gwarancji!
Poza tym nie będe wcale większym frajerem kiedy np przepisze żywcem liczby z matrycy systemu (1,2,3,4) niż podstawie tam swoje BO TO I TAK PRZYPADEK O TYM DECYDUJE!
wiec skonczcie juz z tymi madrosciami i powtarzaniem sie
Powtarzam! AMERYKI NIE ODKRYŁEŚ! Każdy głupi wie, że nie ma pewniaków a sytem służy do uzyskania pewnych gwarancji!
Poza tym nie będe wcale większym frajerem kiedy np przepisze żywcem liczby z matrycy systemu (1,2,3,4) niż podstawie tam swoje BO TO I TAK PRZYPADEK O TYM DECYDUJE!
wiec skonczcie juz z tymi madrosciami i powtarzaniem sie
A co do sposobu typowania. Ja podalem tu kiedys swoja metode przetestowana przynosila mi zysk nieduzy bo nieduzy po opublikowaniu dziwnym trafemzaczela przynosic straty. Jednak nadal metoda daje mozliwosci zawezenia ilosci liczb co jednak przy moim szczesciu nic nie daje :P. Opisze to jeszce raz. Sprawdzamy ile razy w przeciagu zadanej liczby losowan wypadla kazda liczba (ja wbybieram zawsze 14 losowan wydaje mi sie ze daja najwieksza ilosc trafien w zawezonym obszarze). Nastepnie porzadkujemy liczby wg ilosci trafien. Odrzucamy te ktore zostały trafione 1 2 i 6+. Zostaja zatem te trafione 3 4 5. Teraz liczymy ile liczb padlo w losowaniu i pryzporzadkowujemy je do liczb z obszaru trafien 3 4 5 liczac ile w danym obszarze padlo tych liczb. Srednio z 80 liczb zostaje od 35 –45 przy ilosci trafien od 10 – 15. Możecie sobie przegladnac metode i poobserwowac pare dni ja od razu mowie ze mi przynosi straty ale nie ze względu na blednosc tylko zly wlasny wybor ;p
potle
Ja sie nie gniewam.
Ja ostatnie 5 losowan w DL robiac testy za "wieksza" kase a grajac za mniejsza to narazie jestem po tych 5
losowaniach Dl +2245.
A to ile to bedzie trwalo a napewno nie wiecznie to wiadomo od dawna.
Czy tak ciezko zrozumiec wszystkim grajacym ze z tym Lotto sie nie da wygrac na dluzsza mete.
Wszyscy tu siedzimy i ludzimy sie na wygrana bo kazdy chce "easy money" ale w realnym zyciu jest inaczej.
Ja sam osobiscie przeczytalem setki forum na temat Lotto z Kanady USA i uwierzcie mi ze tam praktycznie pisza to samo co tutaj jesli chodzi o sposoby gry,typowanie liczb itd.
Nic nowego i ciekawego sie nie dowiedzialem mimo ze oprocz udzielania sie tu na forum udzielam sie rowniez na forum Angielskim i wcale nie ma tam madrzejszych ludzi od tych co sie tu udzielaja.
Ja sie nie gniewam.
Ja ostatnie 5 losowan w DL robiac testy za "wieksza" kase a grajac za mniejsza to narazie jestem po tych 5
losowaniach Dl +2245.
A to ile to bedzie trwalo a napewno nie wiecznie to wiadomo od dawna.
Czy tak ciezko zrozumiec wszystkim grajacym ze z tym Lotto sie nie da wygrac na dluzsza mete.
Wszyscy tu siedzimy i ludzimy sie na wygrana bo kazdy chce "easy money" ale w realnym zyciu jest inaczej.
Ja sam osobiscie przeczytalem setki forum na temat Lotto z Kanady USA i uwierzcie mi ze tam praktycznie pisza to samo co tutaj jesli chodzi o sposoby gry,typowanie liczb itd.
Nic nowego i ciekawego sie nie dowiedzialem mimo ze oprocz udzielania sie tu na forum udzielam sie rowniez na forum Angielskim i wcale nie ma tam madrzejszych ludzi od tych co sie tu udzielaja.
obserwator666
"Poza tym nie będę wcale większym frajerem kiedy np przepisze żywcem liczby z matrycy systemu (1,2,3,4) niż podstawie tam swoje BO TO I TAK PRZYPADEK O TYM DECYDUJE!"
Czyli uważasz że każdy na tym czacie pytający o metody typowania liczb to frajer ?
Przecież to od umiejętności typowania zależy skuteczność gry ?
Jeżeli Ty uważasz, że jet to przypadek to po jaką cholerę tu zaglądasz ?
To jest miejsce dla ludzi którzy uważają ze sami mogą wytypować liczby i nie zdają się na przypadki.
Twoją wypowiedz potwierdza tylko to co napisałem wcześniej, jest s tu po to żeby obrażać jedną osobę.
"Poza tym nie będę wcale większym frajerem kiedy np przepisze żywcem liczby z matrycy systemu (1,2,3,4) niż podstawie tam swoje BO TO I TAK PRZYPADEK O TYM DECYDUJE!"
Czyli uważasz że każdy na tym czacie pytający o metody typowania liczb to frajer ?
Przecież to od umiejętności typowania zależy skuteczność gry ?
Jeżeli Ty uważasz, że jet to przypadek to po jaką cholerę tu zaglądasz ?
To jest miejsce dla ludzi którzy uważają ze sami mogą wytypować liczby i nie zdają się na przypadki.
Twoją wypowiedz potwierdza tylko to co napisałem wcześniej, jest s tu po to żeby obrażać jedną osobę.
Czekam na slowa krytyki i "rzut epitetem" :P
PS.
Wole zeby epitet byl miekki i niewielkich rozmiarow :P
PS.
Wole zeby epitet byl miekki i niewielkich rozmiarow :P
No to to na co zwracacie uwagę typując swoje liczby ? Nikt nie musi od razu zdradzać w jaki sposób typuje , ale może dać wskazówkę...i dość pisania o systemach ...
"To jest miejsce dla ludzi którzy uważają ze sami mogą wytypować liczby i nie zdają się na przypadki."
Tacy ludzie to frajerzy czyli Ty też!
Bucu gdyby ktokolwiek potrafił wytypować chociaż 1 (JEDEN) liczbę to zwiększając odpowiednio stawke moglby z tego żyć! Wiec mi tu nie opowiadaj wielki BONDZIE totolotka, że Ty sie na przypadki nie zdajesz typerze od siedmiu boleści.
Tacy ludzie to frajerzy czyli Ty też!
Bucu gdyby ktokolwiek potrafił wytypować chociaż 1 (JEDEN) liczbę to zwiększając odpowiednio stawke moglby z tego żyć! Wiec mi tu nie opowiadaj wielki BONDZIE totolotka, że Ty sie na przypadki nie zdajesz typerze od siedmiu boleści.
W dużego proponuje 34 i 28 ale niekoniecznie razem poza tym proponowałabym takie parki:
34,5
34,46
34,41
34,7
34,19
6,44
6,19
28,46
28,4
28,19
34,5
34,46
34,41
34,7
34,19
6,44
6,19
28,46
28,4
28,19
obserwator666
"Bucu gdyby ktokolwiek potrafił wytypować chociaż 1 (JEDEN) liczbę to zwiększając odpowiednio stawke moglby z tego żyć! Wiec mi tu nie opowiadaj wielki BONDZIE totolotka, że Ty sie na przypadki nie zdajesz typerze od siedmiu boleści."
Tak jak myślałem mam do czynienienia z dzieckiem Neostrady, nadal nie rozumiem dla czego tu wchodzisz ?
Tym pytaniem kończę dyskusje z takim szczylem jak Ty, siuśmajtku.
"Bucu gdyby ktokolwiek potrafił wytypować chociaż 1 (JEDEN) liczbę to zwiększając odpowiednio stawke moglby z tego żyć! Wiec mi tu nie opowiadaj wielki BONDZIE totolotka, że Ty sie na przypadki nie zdajesz typerze od siedmiu boleści."
Tak jak myślałem mam do czynienienia z dzieckiem Neostrady, nadal nie rozumiem dla czego tu wchodzisz ?
Tym pytaniem kończę dyskusje z takim szczylem jak Ty, siuśmajtku.
HA! Czyżby zabrakło argumentów nieudaczniku życiowy? Żegnam bo to pytanie miało retoryczny charakter!
Witam.Nie mam nic przeciwko prezentacji systemow przez nikogo ,ale sa pewne granice,i jezeli sie to odbywa przez caly dzien np. o godz.10.09/12.03/12.33/13.01/13.24/13.58/13.49/14.16/14.51/15.23/18.56/19.58/to co mozna o tym sadzic,i jak by nie bylo ma to prawo sie znudzic nawet fanatykowi systemow.System to tylko narzedzie tak jak NOZ i WIDELEC.Moga byc to najwspanialsze zlote z brylantami wysadzane narzedzia,to jak na talerzu nie bedzie schabowego to dalej bedziemy glodni.Nie raz sie slyszy"MIALEM TAKI WSPANIALY SYSTEM I PRZEGRALEM,no wlasnie bo nie miales odpowiednich liczb,choc dano ci narzedzie ale schabowy biega po chlewku,lub kogut po kurniku,a ty siedzisz nad pustym talerzem dalej glodny.Moze takie obrazkowe przedstawienie sprawy komus da do zrozumienia ,ze nawet najlepszy system nawet na 1 liczbe(haha)nie zagwarantuje nam wygranej.Na tym czacie spodziewalem sie ze beda wymieniane sposoby doboru liczb,ze wylonia sie liderzy ktorzy maja 3 w jednym czyli szczescie,fuksa i statystyki i pomoga tym pechowca tak jak ja w doborze liczb.Jak juz bedziemy mieli liczby(schabowego,koguta na talerzu)to nawet rekami sobie pojemy czyli wygramy.To tyle w tym temacie.
Racja!
Ale ten pseudogeniusz edi8 woli całymi dniami wklejać pokopiowane systemy licząc na poklask!
Ale ten pseudogeniusz edi8 woli całymi dniami wklejać pokopiowane systemy licząc na poklask!
PASKO: kolejny raz jesteś WIELKIM NIEOBECNYM , gdy obrażani są użytkownicy tej strony wnoszący tu merytoryczne treści.
Po raz kolejny wnoszę o usunięcie stąd tego , który w swej głupocie postanowił atakować po kolei wszystkich , którzy tu działają.
Śmieć skryty obecnie pod nickiem "obserwator666" a de facto to jest "...87" - nie zasługuje na możność prowadzenia tu kampanii skierowanej wobec normalnych użytkowników.
Brak PASKO Twojej reakcji na to - czyli obecne schowanie głowy w piasek - nie służy dobremu wizerunkowi tej strony!
Pozdrawiam
edi8
Po raz kolejny wnoszę o usunięcie stąd tego , który w swej głupocie postanowił atakować po kolei wszystkich , którzy tu działają.
Śmieć skryty obecnie pod nickiem "obserwator666" a de facto to jest "...87" - nie zasługuje na możność prowadzenia tu kampanii skierowanej wobec normalnych użytkowników.
Brak PASKO Twojej reakcji na to - czyli obecne schowanie głowy w piasek - nie służy dobremu wizerunkowi tej strony!
Pozdrawiam
edi8
Witaj "mysia pysia"!
Mam do Ciebie pytanie o to , jak ma się Twój dzisiejszy wpis 39473 , do tego wczorajszego:
"39408. proszę o system na rozpisanie 20 liczb : 10 zakładów na 7 liczb z gwarancją wypadnięcia przynajmniej 6 liczb :) z góry dziekuję
mysia pysia 2009-01-28 (17:20)"
Czyżby jaźń Ci się rozdwoiła , czy też tylko dowodzi to tego , iż kobieta zmienną jest i wczoraj mysia pysia bardzo chciała a dziś o tym zapomniała???
Ale: "poeta pamięta , spisane będą czyny i rozmowy"...Cz.Miłosz
..................................................................
W trosce o to , abyś była spełniona ( na odcinku tej wczorajszej prośby o system... ) to podaję Ci kolejny rozpis , choć o innych parametrach:
System na 20 liczb rozpisanych na 10 zakładów po 6 skreśleń , ze 100%-ową gwarancją "trójki" przy trafieniu 6z20 liczb:
a/ 1-2-3-4-5-6
b/ 1-2-5-6-7-8
c/ 3-4-7-8-9-10
d/ 1-2-9-10-11-12
e/ 5-6-9-10-11-12
f/ 3-4-7-8-11-12
g/ 13-14-15-16-17-18
h/ 13-14-15-16-19-20
i/ 13-14-17-18-19-20
j/ 15-15-17-18-19-20
Pozdrawiam
edi8
Mam do Ciebie pytanie o to , jak ma się Twój dzisiejszy wpis 39473 , do tego wczorajszego:
"39408. proszę o system na rozpisanie 20 liczb : 10 zakładów na 7 liczb z gwarancją wypadnięcia przynajmniej 6 liczb :) z góry dziekuję
mysia pysia 2009-01-28 (17:20)"
Czyżby jaźń Ci się rozdwoiła , czy też tylko dowodzi to tego , iż kobieta zmienną jest i wczoraj mysia pysia bardzo chciała a dziś o tym zapomniała???
Ale: "poeta pamięta , spisane będą czyny i rozmowy"...Cz.Miłosz
..................................................................
W trosce o to , abyś była spełniona ( na odcinku tej wczorajszej prośby o system... ) to podaję Ci kolejny rozpis , choć o innych parametrach:
System na 20 liczb rozpisanych na 10 zakładów po 6 skreśleń , ze 100%-ową gwarancją "trójki" przy trafieniu 6z20 liczb:
a/ 1-2-3-4-5-6
b/ 1-2-5-6-7-8
c/ 3-4-7-8-9-10
d/ 1-2-9-10-11-12
e/ 5-6-9-10-11-12
f/ 3-4-7-8-11-12
g/ 13-14-15-16-17-18
h/ 13-14-15-16-19-20
i/ 13-14-17-18-19-20
j/ 15-15-17-18-19-20
Pozdrawiam
edi8
[cenzura]
edi8
W ostatniej linijce systemu jest blad.
Liczba 15 pojawia sie 2 razy.
Pzdr.
W ostatniej linijce systemu jest blad.
Liczba 15 pojawia sie 2 razy.
Pzdr.
Co się z Wami dzieje?Jak się komuś nie podobają czyjeś wpisy to niech ich nie czyta.Osobiście mało tu piszę ale czytam.Stwierdzam że nie znajduję tu niczego co mogłoby mi pomóc w znalezieniu jakiegoś pomysłu na grę.Mało tego-nie myślę o grze tylko o tym że się kłócimy i obrażamy.
...Pasko czy moglbys uaktualnic "Najdłużej oczekiwane zestawy ML
(na dzień 29.01.2009)"? :)
pzdr.nara:)
(na dzień 29.01.2009)"? :)
pzdr.nara:)
Jak czytam wpis 39482 to widzę , że można być starym kogutem a nie mieć nawet elementarnej wiedzy o prawach i mechanizmach tym światem ( w tym gier losowych ) rządzących...
Termin "dwa w jednym" jest świetnym sloganem reklamowym w odniesieniu do szamponu "Wash and go" , bo ten produkt łączy w sobie zarówno szampon i odżywkę do włosów.
W odniesieniu do innych dziedzin życia mamy czas bardzo wąskich specjalizacji i dotyczy to także na obszarze gier losowych podziału na systemy gwarancyjne do gier i metody doboru liczb - a tu w tej wypowiedzi 39482 jej autorowi żal d..ę ściska , że nadal musi ciułać po 10zł grą swoją metodą " progresi" ( cytat ) inwestując w to wygranie 10zł nawet kilka tysięcy - co jest dla mnie wiadomą miarą jego IQ.
Ale to nie mój problem - stwierdzam tylko fakt w oparciu o realia!!!
Natomiast z gruntu czym innym jest czynienie mi zarzutów co do ilości wpisów - bo ja tu o "d...e Maryny" nie piszę , a że koguta iloraz inteligencji i demencja starcza na zrozumienie treści moich wpisów nie wystarcza - to nie jest mój a koguta problem.
Rozumiem koguci stres związany z tym , że nadal musi po te 10zł ( co parę dni i coraz rzadziej mu wpadające ) biegać po całym Krakowie - a nie może spisać sobie "gotowca" zarówno co do systemu jaki i liczb wprost z moich wpisów i bić się piętami we własną d..ę w radości , że sam będąc ptakiem-głuptakiem znalazł królewskie danie podane mu na złotej tacy....
Każdy chętny mający coś do przekazania - w tym kogut - ma pełną możliwość wniesienia tu tego w formie wpisu , bo PASKO nie ograniczył rozmiaru powierzchni na dzień , jaką wpisy mogą zajmować , a więc moje zamieszczane tu wypowiedzi NIKOMU nie zabierają miejsca ani powierzchni na jego własne a merytoryczne co do charakteru strony wpisy.
Tak więc niech i kogut tu cienko nie pieje a dzieli się z innymi swym ( ZAPEWNE! )głębokim doświadczeniem o grach losowych - nieco innym niż to tu dotąd przekazane o nieporadzeniu sobie z zamianą numerów z rozpisu systemu na 40 liczb i 125 zakładów ze środka książeczki z 1957 roku , skutkujące w finale wyrzuceniem owej książeczki.
To rzeczywiście traumatyczne i głębokie doświadczenie starego gracza i już wiem co jeden z kolegów miał tu na myśli pisząc , że jest tu "kilku debili" ( cytat) ...
W podsumowaniu: zamiast pisać głupoty to czas - nad grobem kogucie stojąc -podzielić się tu SWOIM WŁASNYM dorobkiem w jakimkolwiek segmencie z poletka bukmacherstwa , a nie wciąż liczyć na skorzystanie z wkładu pracy innych , czyli "na skrobane" i oczekiwać na mannę z nieba i złoty deszcz ( choć tego ostatniego zapewne w łażni w Krakowie ci nie skąpią...) bo ogólnie małopojętne "golasy" najlepiej pasują właśnie do łaźni.
Więc takie wpisy jak 39482 , to ja sobie wielce mało cenię i nadal będę robił swoje - w oczekiwaniu , że koguci geniusz z Krakowa SAM wypełni ten jakże tu deficytowy obszar publicznego wskazywania liczb , mając tak długie bo kilkudziesięcioletnie w roli czynnego gracza swe doświadczenie.
Kogucie!
Koniec już z liczeniem na skrobane - bierz się za liczb tu podawanie!!!
Termin "dwa w jednym" jest świetnym sloganem reklamowym w odniesieniu do szamponu "Wash and go" , bo ten produkt łączy w sobie zarówno szampon i odżywkę do włosów.
W odniesieniu do innych dziedzin życia mamy czas bardzo wąskich specjalizacji i dotyczy to także na obszarze gier losowych podziału na systemy gwarancyjne do gier i metody doboru liczb - a tu w tej wypowiedzi 39482 jej autorowi żal d..ę ściska , że nadal musi ciułać po 10zł grą swoją metodą " progresi" ( cytat ) inwestując w to wygranie 10zł nawet kilka tysięcy - co jest dla mnie wiadomą miarą jego IQ.
Ale to nie mój problem - stwierdzam tylko fakt w oparciu o realia!!!
Natomiast z gruntu czym innym jest czynienie mi zarzutów co do ilości wpisów - bo ja tu o "d...e Maryny" nie piszę , a że koguta iloraz inteligencji i demencja starcza na zrozumienie treści moich wpisów nie wystarcza - to nie jest mój a koguta problem.
Rozumiem koguci stres związany z tym , że nadal musi po te 10zł ( co parę dni i coraz rzadziej mu wpadające ) biegać po całym Krakowie - a nie może spisać sobie "gotowca" zarówno co do systemu jaki i liczb wprost z moich wpisów i bić się piętami we własną d..ę w radości , że sam będąc ptakiem-głuptakiem znalazł królewskie danie podane mu na złotej tacy....
Każdy chętny mający coś do przekazania - w tym kogut - ma pełną możliwość wniesienia tu tego w formie wpisu , bo PASKO nie ograniczył rozmiaru powierzchni na dzień , jaką wpisy mogą zajmować , a więc moje zamieszczane tu wypowiedzi NIKOMU nie zabierają miejsca ani powierzchni na jego własne a merytoryczne co do charakteru strony wpisy.
Tak więc niech i kogut tu cienko nie pieje a dzieli się z innymi swym ( ZAPEWNE! )głębokim doświadczeniem o grach losowych - nieco innym niż to tu dotąd przekazane o nieporadzeniu sobie z zamianą numerów z rozpisu systemu na 40 liczb i 125 zakładów ze środka książeczki z 1957 roku , skutkujące w finale wyrzuceniem owej książeczki.
To rzeczywiście traumatyczne i głębokie doświadczenie starego gracza i już wiem co jeden z kolegów miał tu na myśli pisząc , że jest tu "kilku debili" ( cytat) ...
W podsumowaniu: zamiast pisać głupoty to czas - nad grobem kogucie stojąc -podzielić się tu SWOIM WŁASNYM dorobkiem w jakimkolwiek segmencie z poletka bukmacherstwa , a nie wciąż liczyć na skorzystanie z wkładu pracy innych , czyli "na skrobane" i oczekiwać na mannę z nieba i złoty deszcz ( choć tego ostatniego zapewne w łażni w Krakowie ci nie skąpią...) bo ogólnie małopojętne "golasy" najlepiej pasują właśnie do łaźni.
Więc takie wpisy jak 39482 , to ja sobie wielce mało cenię i nadal będę robił swoje - w oczekiwaniu , że koguci geniusz z Krakowa SAM wypełni ten jakże tu deficytowy obszar publicznego wskazywania liczb , mając tak długie bo kilkudziesięcioletnie w roli czynnego gracza swe doświadczenie.
Kogucie!
Koniec już z liczeniem na skrobane - bierz się za liczb tu podawanie!!!
a/ 1-2-3-4-5-6
b/ 1-2-5-6-7-8
c/ 3-4-7-8-9-10
d/ 1-2-9-10-11-12
e/ 5-6-9-10-11-12
f/ 3-4-7-8-11-12
g/ 13-14-15-16-17-18
h/ 13-14-15-16-19-20
i/ 13-14-17-18-19-20
j/ 15-16-17-18-19-20
Pozdrawiam
edi8
a/ 1-2-3-4-5-6
b/ 1-2-5-6-7-8
c/ 3-4-7-8-9-10
d/ 1-2-9-10-11-12
e/ 5-6-9-10-11-12
f/ 3-4-7-8-11-12
g/ 13-14-15-16-17-18
h/ 13-14-15-16-19-20
i/ 13-14-17-18-19-20
j/ 15-16-17-18-19-20
Pozdrawiam
edi8
Kiedyś proponowałem,żebyśmy podali po jednej liczbie.Ktoś napisał,że jest rubryka typowania.Rzeczywiście jest,ale gdyby kilka osób zdecydowało się skupić na znalezieniu tylko jednej liczby (takiej która według niego musi dziś wypaść)może to jest jakiś pomysł?Do tego uzasadnienie dlaczego właśnie ta a nie inna liczba.W kupie siła.Osobiście myślę o ML.Proszę może ktoś ma inne pomysły,ale twórcze,a nie rodzące agresję.Teraz szukam tej jednej.pzdr
edi. Zostaw kogucika w spokoju. On robi swoje podobnie jak Ty. Doszukiwanie się swojej większości nad nim jest tutaj nie na miejscu.
Moja propozycja na dziś 59.Miała kilka dłuższych przerw i po wczorajszym losowaniu były tylko dwie powtórzone liczby.Myślę,że dziś powtórzy się 5-6 liczb,ale stawiam na 59.Spróbujmy to będzie lepsze od kłótni.
PANIE PASKO!
Skasował Pan moją wypowiedź: "Śmieciem to możesz nazywać matkę lub ojca" a później dał mi Pan bana!
Otóż moja odpowiedź tyczyła się tego o to wpisu z czata:
"39484. PASKO: kolejny raz jesteś WIELKIM NIEOBECNYM , gdy obrażani są użytkownicy tej strony wnoszący tu merytoryczne treści.
ŚMIEĆ skryty obecnie pod nickiem "obserwator666" a de facto to jest "...87" - nie zasługuje na możność prowadzenia tu kampanii skierowanej wobec normalnych użytkowników.
Pozdrawiam
edi8"
Wyraźnie widać, że edi8 pierwszy nazwał mnie śmieciem na co ja zripostowałem!
Pan nawet nie usunał tej wypowiedzi czym pokazuje Pan, że w Pana interesie leży żeby edi8 dalej pisał swoje wypociny na czacie! Bo w koncu macie układ! Że on iles tam wpisow ma na czacie zrobic!
Żądam bana dla edi8 za nazwanie mnie smieciem i wielokrotne wczesniejsze obrazanie!
Jezeli jest Pan powazny to prosze o odpisanie mi!
Skasował Pan moją wypowiedź: "Śmieciem to możesz nazywać matkę lub ojca" a później dał mi Pan bana!
Otóż moja odpowiedź tyczyła się tego o to wpisu z czata:
"39484. PASKO: kolejny raz jesteś WIELKIM NIEOBECNYM , gdy obrażani są użytkownicy tej strony wnoszący tu merytoryczne treści.
ŚMIEĆ skryty obecnie pod nickiem "obserwator666" a de facto to jest "...87" - nie zasługuje na możność prowadzenia tu kampanii skierowanej wobec normalnych użytkowników.
Pozdrawiam
edi8"
Wyraźnie widać, że edi8 pierwszy nazwał mnie śmieciem na co ja zripostowałem!
Pan nawet nie usunał tej wypowiedzi czym pokazuje Pan, że w Pana interesie leży żeby edi8 dalej pisał swoje wypociny na czacie! Bo w koncu macie układ! Że on iles tam wpisow ma na czacie zrobic!
Żądam bana dla edi8 za nazwanie mnie smieciem i wielokrotne wczesniejsze obrazanie!
Jezeli jest Pan powazny to prosze o odpisanie mi!
Czaki.
Tylko do tego powinieneś dodać,że liczby podajemy np. do godz. 16.
Bo to nic nie da jak dostaniesz liczbę o 21.40.
A tak ,jeszcze raz mówię ,że to bardzo dobry sposób na wytypowanie conajmniei 4 ki.
Szkoda,że nie wyszedłeś z tym pomysłem wczoraj.
Bo miałem 2 pewniaki,a mianowicie..2,72.
Na dzisiaj stawiam na nr. 15.
pozdrawiam.
P.S.
Przepraszam ale bez uzasadnienia.
Tylko do tego powinieneś dodać,że liczby podajemy np. do godz. 16.
Bo to nic nie da jak dostaniesz liczbę o 21.40.
A tak ,jeszcze raz mówię ,że to bardzo dobry sposób na wytypowanie conajmniei 4 ki.
Szkoda,że nie wyszedłeś z tym pomysłem wczoraj.
Bo miałem 2 pewniaki,a mianowicie..2,72.
Na dzisiaj stawiam na nr. 15.
pozdrawiam.
P.S.
Przepraszam ale bez uzasadnienia.
PASKO: zapewno chodziło Ci o wyższość a nie o "większość" - a ja jedynie replikowałem na treść jego wpisu , bo nie on jest tu Administratorem strony:
"39482. Witam.Nie mam nic przeciwko prezentacji systemow przez nikogo ,ale sa pewne granice,i jezeli sie to odbywa przez caly dzien i jak by nie bylo ma to prawo sie znudzic nawet fanatykowi systemow".
PASKO: ja nie jestem tu stroną atakującą - ale byle pierwszy lepszy kogut mnie atakujący , to może w starciu ze mną jedynie opierzenie swe stracić...Więc niech grządki się lepiej trzyma a nie wypowiada wchodząc w rolę dla Admina zastrzeżoną i gdy będzie wprowadzony dzienny limit wpisów , to będę się jego trzymał.
Na ten moment go nie ma , a moje wpisy to także liczne odpowiedzi , spełniające prośby i zapytania NORMALNYCH użytkowników tej strony...
Pozdrawiam
edi8
"39482. Witam.Nie mam nic przeciwko prezentacji systemow przez nikogo ,ale sa pewne granice,i jezeli sie to odbywa przez caly dzien i jak by nie bylo ma to prawo sie znudzic nawet fanatykowi systemow".
PASKO: ja nie jestem tu stroną atakującą - ale byle pierwszy lepszy kogut mnie atakujący , to może w starciu ze mną jedynie opierzenie swe stracić...Więc niech grządki się lepiej trzyma a nie wypowiada wchodząc w rolę dla Admina zastrzeżoną i gdy będzie wprowadzony dzienny limit wpisów , to będę się jego trzymał.
Na ten moment go nie ma , a moje wpisy to także liczne odpowiedzi , spełniające prośby i zapytania NORMALNYCH użytkowników tej strony...
Pozdrawiam
edi8
Ja ty sie musisz meczyc ze ja nie podtrzymuje tej obrazliwej dla mnie dyskusji.I juz sie nie tlumacz bo zalosny jestes.Mozna miec wiedze,i brak kultury.A z twego opierzenia ja w kurniku poslanie sobie zrobilem.To koniec wymiany zdan miedzy mna a tym osobnikiem,pamietac nalezy ze ludzom chorym przysluguja specjalne przywileje.
przyłączam się do zdania obserwatora, dlaczego edi8 nie ma bana ? gdzie sprawiedliwość ? no chyba, że tu tak samo jak w Polsce, demokracja kierowana i sprawiedliwość wybiórcza :-) , w takim przypadku Przepraszam za zabranie głosu :-), ten czat już dawno zmarł :-( szkoda....
Obserwator69.
No cóż Ci mogę powiedziec.
Wstawiłem sie za tobą i napisałem do Pana Pasko kilka słów .
Ale jak widzisz , tez bez odpowiedzi.
Myślę,że pora żeby w końcu z tym skończyć.
Pozdrawiam.
Szanowny Pasko czy czytasz czasami swoje GG./
No cóż Ci mogę powiedziec.
Wstawiłem sie za tobą i napisałem do Pana Pasko kilka słów .
Ale jak widzisz , tez bez odpowiedzi.
Myślę,że pora żeby w końcu z tym skończyć.
Pozdrawiam.
Szanowny Pasko czy czytasz czasami swoje GG./
Dzięki Grom mamy piękną parkę.Allan podaj swoją liczbę.Może razem coś wymyślimy.Zapraszam Wszystkich chętnych do zabawy.Może to kiepski pomysł,ale przynajmniej jakiś.pozdrawiam
CZAKI to bardzo dobry pomysl,pozwol ze ja dolacze swoje typy ale mam dwa,oto one:58,62.Pozdrawiam grajacych
Brazil-dzięki.43 nie potrzebuje uzasadnienia.Taka ciekawostka:znalazłem w moich starych zapiskach,że 42 nie było 34 losowania to było chyba w 2004r.No to mamy już 3 liczby.
MIAŁEM TEGO NIE PISAĆ, ALE ZROBIĘ TO. MIAŁEM ZOSTAWIĆ TO DLA SIEBIE. CHODZI MI O GŁÓWNĄ WYGRANĄ W DL EWENTUALNIE JAKOŚ PIĄTKĘ. ZDRADZĘ TEN SPOSÓB . ZOBACZCIE TRZY OSTATNIE SZÓSTKI Z LICZB NIE PARZYSTYCH. WNIOSKI
Kogucik dzięki za parkę.Zobaczymy wieczorem.Myślę że opis liczby jest ważny w ten sposób będziemy mogli łatwiej typować tę właściwą.
kogucik, a może do tej Twojej 62 dodamy 61? coś mi mówi, że w tym układzie sie61 powtórzy...
Czaki.
Ty jestes mózgiem tego pomysłu,więc proszę okreśł do której godziny podajemy liczby.
A tak bardzo świetnie,wreszcie jakaś NIE jałowa dyskusja.
Pozdrawiam.
Ty jestes mózgiem tego pomysłu,więc proszę okreśł do której godziny podajemy liczby.
A tak bardzo świetnie,wreszcie jakaś NIE jałowa dyskusja.
Pozdrawiam.
Tak moze i uzasadnie.Liczby te w miare regularnie wystepuja,w miare rownych odstepach,to moj teraz tok rozumowania,koniec z tymi co stoja.Pozdrawiam
3,5,7,13,15,17,23,25,27,33,35,37,43,45,47
Za każdym razem ktoś wygrał
Za każdym razem ktoś wygrał
wg moich skromnych obliczen typuje: 08
Edi8 najniższa stawka w FORTUNIE to 1.80+0.20podatku=2.00zł
a nie jak pisałeś 1zł. Wygrana za 2/2 to stawka x10 czyli
w ogóle nie opłaca sie grać na "parki"w TS. Dzięki Tobie mniej stawiam i więcej wygrywam. Wielkie dzięki.
Pozdrawiam
a nie jak pisałeś 1zł. Wygrana za 2/2 to stawka x10 czyli
w ogóle nie opłaca sie grać na "parki"w TS. Dzięki Tobie mniej stawiam i więcej wygrywam. Wielkie dzięki.
Pozdrawiam
Dzięki ( dziś ponowionej )inicjatywie "czaki" , mamy już piękny zbiór liczb na dzisiaj...
Oto one:
3,5,7,8,9,13,15,17,18,23,25,26,27,33,35,37,43,45,47,51,58,61,62.
Wobec tego , że jest ich tylko 23 to do 80 zostało: 80-23=57... ale do godziny 16.00 jest jeszcze sporo czasu i należy mieć nadzieję ,że ten wielkopomny pomysł zakończy się SUKCESEM i uda się podać wszystkie 80 liczb.
Stworzy to zupełnie nową sytuację , bo dotąd typowaliśmy sobie z zaledwie 80 dowolnych liczb , a od dziś będziemy typować z 80 , ale konkretnie już wskazanych...
ALE JAJA...
P.s: czy jest na sali lekarz?
Oto one:
3,5,7,8,9,13,15,17,18,23,25,26,27,33,35,37,43,45,47,51,58,61,62.
Wobec tego , że jest ich tylko 23 to do 80 zostało: 80-23=57... ale do godziny 16.00 jest jeszcze sporo czasu i należy mieć nadzieję ,że ten wielkopomny pomysł zakończy się SUKCESEM i uda się podać wszystkie 80 liczb.
Stworzy to zupełnie nową sytuację , bo dotąd typowaliśmy sobie z zaledwie 80 dowolnych liczb , a od dziś będziemy typować z 80 , ale konkretnie już wskazanych...
ALE JAJA...
P.s: czy jest na sali lekarz?
edi
wydaje się, że TOTO podawał ten zestaw do DL, kontynuując swój wcześniejszy wpis... - tak jest??
wydaje się, że TOTO podawał ten zestaw do DL, kontynuując swój wcześniejszy wpis... - tak jest??
regal: zachodzi chyba jakieś nieporozumienie...
W FORTUNIE zakład prosty kosztuje minimum 2zł ( tak samo jak we wszystkich innych naziemnych firmach bukmacherskich ) a zakład w ramach gry systemowej może mieć minimalną stawkę od 5gr , pod warunkiem że cena kuponu z tym systemem nie będzie niższa niż 3zł.
Np. system 3z8 ma 56 zakładów i chcąc nadać go ze stawką 5gr otrzymamy:
( 3z8 ) =56x0,05zł=2,80zł i dlatego musimy jego koszt nadania podciagnąc do 3zł.
Pozdrawiam
edi8
W FORTUNIE zakład prosty kosztuje minimum 2zł ( tak samo jak we wszystkich innych naziemnych firmach bukmacherskich ) a zakład w ramach gry systemowej może mieć minimalną stawkę od 5gr , pod warunkiem że cena kuponu z tym systemem nie będzie niższa niż 3zł.
Np. system 3z8 ma 56 zakładów i chcąc nadać go ze stawką 5gr otrzymamy:
( 3z8 ) =56x0,05zł=2,80zł i dlatego musimy jego koszt nadania podciagnąc do 3zł.
Pozdrawiam
edi8
No co Panie Pasko.
Spokojnie nie może być ,prawda.?
Trochę za długo był spokój.?
Widzę,że tu normalnie na tym czacie nie moze być.
Pozdrawiam Pana.
Spokojnie nie może być ,prawda.?
Trochę za długo był spokój.?
Widzę,że tu normalnie na tym czacie nie moze być.
Pozdrawiam Pana.
qwa edi8 nie chcesz podawac swoich typowan to nie podawaj siedz przed kompem i obserwuj kazdy ma swoje obliczenia i niektorzy sie nimi podziela "swoimi typami". Sam wiesz ze nie latwo jest wtrafic, a nieraz sie zdarza ze wtrafnie wytypowales czysty przypadek, a kto wie jak bedzie w przyszlosci...
reagal - a jeśli grasz wyłącznie na parki ML , to masz tu lepsze kursy:
a/ TIPSPORT kurs 11
b/ TOTOMIX kurs 10,20
Pzdr.
edi8
a/ TIPSPORT kurs 11
b/ TOTOMIX kurs 10,20
Pzdr.
edi8
Czaki próbował cos zrobic,ale to musi być zaraz wyśmiane.
Ale jest to domena prostych i zazdrosnych ludzi.
POzdr.
Ale jest to domena prostych i zazdrosnych ludzi.
POzdr.
Czekam Panie Pasko na decyzje w sprawie obrazania mnie przez uzytkownika edi8!
KIEROWNIK: przecież ja specjalnie , w sposób świadomie celowo karykaturalnie przejaskrawiony pokazałem absurd takiej inicjatywy - bo gdyby było żywe zainteresowanie użytkowników , to wcale nie jest wykluczone podanie przez nich WSZYSTKICH 80 liczb...
I co wtedy?
Odpowiedź znajdziesz w moim wpisie...
I co wtedy?
Odpowiedź znajdziesz w moim wpisie...
Pytam się Panie Pasko, czy tu na tym czacie można wogóle cos robić.?
Czy będzie Pan w końcu reagował./
Czy będzie Pan w końcu reagował./
brazil - ty sam jesteś synku symbolem gamonia , bo masz móżdżek jak brazylijski orzech...co zresztą oddają twoje same tu lamerskie wpisy.
Mam pewnie 20 liczb ktore dzisiaj wylosuja z podanych liczb : 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34,35,36,37,38,39,40,41,42,43,44,45,46,47,48,49,50,51,52,53,54,55,56,57,58,59,60,61,62,63,64,65,66,67,68,69,70,71,72,73,74,75,76,77,78,79,80
100% GWARANCJA , ze z podanych liczb wylosuja 20 wygrywajacych liczb
100% GWARANCJA , ze z podanych liczb wylosuja 20 wygrywajacych liczb
Grom. - z tego co zdążyłem zaobserwować to Admin PASKO z byle kim nie wdaje się w rozmowy , wiec nie licz , że akurat z tobą będzie polemizował , czy ci odpowiadał.
Trzeba było po prostu dziś zrobić porządek z jednym przygłupem , bo o to się prosił rozrabiając tu od kilku dni , korzystając z zimowych ferii - ale gówniarz nadal się odszczekuje i wkrótce dojdzie do nowego nicka "obserwator00" a wiemy co symbolizuje znak "00"...na szalecie publicznym.
Trzeba było po prostu dziś zrobić porządek z jednym przygłupem , bo o to się prosił rozrabiając tu od kilku dni , korzystając z zimowych ferii - ale gówniarz nadal się odszczekuje i wkrótce dojdzie do nowego nicka "obserwator00" a wiemy co symbolizuje znak "00"...na szalecie publicznym.
Widzę, żę inaczej się nie da. Edi również na 3 dni urlop. I jednocześnie ostrzegam, że w przypadku braku zmian okres może się potem zmienić na 30 dni. Przy okazji zachęcam edi8 po powrocie do odciążenia czata na korzyść forum, gdzie może sobie założyć temat.
czaki - jaka jest sytuacja po dodaniu swoich liczb przez Doktora Kidlera?
Bo w to , że jest dynamiczna :) i że śmiało dąży do wypełnienia mojego dlań scenariusza , to chyba już nie wątpisz...
Jednym słowem był to głęboki ( jak Rów Mariański ) pomysł!
Bo w to , że jest dynamiczna :) i że śmiało dąży do wypełnienia mojego dlań scenariusza , to chyba już nie wątpisz...
Jednym słowem był to głęboki ( jak Rów Mariański ) pomysł!
Widzisz Edi8,
rozsądni ludzie z każdym rozmawiają.
Jeszcze raz dziękuję.
Pozdrawiam.
rozsądni ludzie z każdym rozmawiają.
Jeszcze raz dziękuję.
Pozdrawiam.
[cenzura]
do Pasko - możesz mi dać bana za te parę słów prawdy. Mogę w ogóle tu nie wchodzić skoro tolerujesz takiego glona jak edi8 ...
[od pasko] Żółta kartka. Proszę nie przeginać.
do Pasko - możesz mi dać bana za te parę słów prawdy. Mogę w ogóle tu nie wchodzić skoro tolerujesz takiego glona jak edi8 ...
[od pasko] Żółta kartka. Proszę nie przeginać.
a ja proponuje symulację polegającą na wytypowaniu tylko jednej liczby ML, oprócz tej która najdłużej oczekuje. Symulacja wskaże czy z tego zbioru, liczba najczęściej powtarzająca się, ma większe szanse -niż standardowe 25 %- na wylosowanie.
Szanowni kulkowicze sa tacy ludzie ktorzy kazda fajna incjatywe potrafia wypaczec do absurdu.Nasze niki sa znane i nalezymy do tej powazniejszej czesci ludzi czata.Dlatego typy i wpisy ludzi o ktorych mozna powiedziec ze nie sa na miejscu pominny byc ignorowane a sami sie wykrusza i zrozumia ze nie warto,psuc dobrej zabawy ktora moze przyniesc zyski.I typujmy dalej,moze sie zdarzyc ze bedzie tych liczb nawet 80 ale my wiemy kto osiaga dobre wyniki w losowaniach,a kto tak jak ja podaje ale przy moim pechu kazdy wie ze nie mozna tego traktowac powaznie choc i mnie sie fuksy zdarzaja.Pozostalych prosze o powage i uszanowanie incjatywy,a moze i wy skorzystacie z tego ze wyslecie typy najbardziej,trafnych typerow,i zarobicie,i przestaniecie narzekac jak to lotto was oszukuje,ale jak my chcemy oszukac to lotto to nam przeszkadzacie.Pozdrawiam.
Podskakująca wesz na grzebieniu,pędzące imadła...dobre.
Fredek Kiepski nie powstydziłby się takich dialogów.
Meritum sprawy mam gdzieś,po prostu pewnych wpisów nie czytam,ot dla mnie nie istnieją.
Fredek Kiepski nie powstydziłby się takich dialogów.
Meritum sprawy mam gdzieś,po prostu pewnych wpisów nie czytam,ot dla mnie nie istnieją.
hej mam pytanko czy mozna grac przez internet obstawiajac zaklady lotto? np. na jakis stronkach bukmacherskich??
moje dwie liczby 1-2 odnosnie argumentacji 2 typuje jako plusa mam swoja teorie iz liczba wypadajaca jako plus moze byc pewnym centrum skupiania liczb dana liczba moze oznaczac poczatek lub zakonczenie zbiorowosci liczb pewnie to zawile ale nie umiem inaczej wam opisac tego co mysle co o tym sadzicie FAJNA INICJATYWA POZDRAWIAM
Czaki to do Ciebie!
Wymyśliłeś temat to go zakończ!
Zbierz wszystkie pewniaki w jeden zestaw i podaj go tu na stronie.Jeżeli ktoś dowcipny(bez obrazy) jak TOTO podał więcej liczb uwzględnij tylko np pierwszą.Wtedy taki test zda egzamin.
Pozdrawiam
Wymyśliłeś temat to go zakończ!
Zbierz wszystkie pewniaki w jeden zestaw i podaj go tu na stronie.Jeżeli ktoś dowcipny(bez obrazy) jak TOTO podał więcej liczb uwzględnij tylko np pierwszą.Wtedy taki test zda egzamin.
Pozdrawiam
Witam.
Pasko,dlaczrgo jak wchodzę na forum wyskakuje jakaś ,,Nietykieta''?
Pasko,dlaczrgo jak wchodzę na forum wyskakuje jakaś ,,Nietykieta''?
wiec wspolnie wytypowalismy nastepujace liczby:
01,02,03,08,10,15,18,43,51,58,59,61,62
czekamy na uwagi badz propozycje ukladow: trojkowych itd...
01,02,03,08,10,15,18,43,51,58,59,61,62
czekamy na uwagi badz propozycje ukladow: trojkowych itd...
fiolka: za zabawę pod nickiem "maniekq a niech Cię" na forum. Pozdrawiam
FIOLKA no no tego sie nie spodziewalem.Zostawiam to bez komentarza.