Wpisy 3 945 440 – 3 945 539
5 września 2020 16:32 → 5 września 2020 20:09, 100 wpisów
nie było mnie dziś autobusem podróżowałam i 1,5 godziny chodziłam po mrówce
Po jakiej mrówce?
Mewa .
Nie znam takiego sklepu.
Nie znam takiego sklepu.
W Legnicy zdaje się nie ma wiem ze takie sa tak jak podobne do żabki aligator czy do bidry dino
U mnie nie ma .Może w Katowicach jest.Ale nie byłam już chyba rok w Katowicach.
Mewa tak przeszła teraz słaba burza i s?aby deszcz
szukałam w necie spisu i mnie tu nie było
szukałam w necie spisu i mnie tu nie było
Przypominalem sobie że w tygodniu mam urodziny szkoda że nie puściłem nie wstałem po noce nie chciało mi się gdzieś po 6 rano wysłać może w tygodniu przy promocji 9 wleci no może chociaż 8/9 z plusem
urtrecht poda 5/5 wtedy wysyłaj 9/9 i trafisz 8/9 jak ostatnio pisał że jakby połączyć
Mewa, nie chce mi się przewijać do tego, co podawałeś bodaj piątkami te 20 liczb, ile z nich wcelowałeś ? No i, nie złośliwe, a gratki
Tak, to dobry wynik, sporo lepszy od średniej statystycznej i ładnie Ci się złożyły
Codziennie będę wysyłał 1 mini od pn... buda czas obojetneaż nie trafie
Witajcie żeby nie zaśmiecać czatu w stałych są nowe 5/5 z parzystych i nieparzystych i na promocje wam przygotowałem 9/9 też z parzystych i nieparzystych zestawy zawsze są na tydzień potem zawsze zaktualizuje można grać jednym zestawem wystarczy wybrać se jeden i grać
powinno być teraz 5/5 i 7/9 chociaż bo tamte piątki w tygodniu dały 4x4/5
https://wiadomosci.wp.pl/zmarl-prof-jerzy-mellibruda-mial-82-lata-6550495936195392a
[*] przez jakiś czas zawodowo związany był, w pewien sposób, z TS [*]
[*] przez jakiś czas zawodowo związany był, w pewien sposób, z TS [*]
Pamiętajcie nie ma pracy nie ma łubianek nie ma truskawek nie ma wygranej i nie będzie
Witam wszystkich
Gosia za 200
Przed chwilą padło 1 x 31200,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły

Zdrowie wygrywających
Walduś RT1
Siedemdziesiątki wysłane na wieczorne
RT1
A dobrze jak to w pracy , dawno wróciłam ale obiad potem kawa , dalej jakiś sernik na jutro Bo borówki już czekaly i tak zeszło do 19
Pracujesz na budowie ?
O ja to nieźle
Waldus coś czytałam dzisiaj że ziemniaki masz na sprzedaz ? Kurierem byś do Poznania wysłał?
A tam mamy niby mamy wiesz ile trzeba się natrudzic żeby dobre pyry kupić
Już za parę dni nie będę uczniem na Multipasko . 22 września roczek i wtedy gwiazdkę dostanę ?
Biedronka Najlepsze są te żółte,placki ziemniaczane z nich są, najlepsze
Właśnie w tym tygodniu robiłam zupę ogórkowa iii placki ziemniaczane , ziemniaki na rynku kupiłam pycha
Waldus jesteś ? Ziemniaki chciałam zamówić
Dziś rano odbywałem podróż autobusem miejskim. Siedziałem sobie z małżonką na takim poczwórnym siedzeniu, gdzie dwie pary pasażerów siedzą na przeciw siebie. Po drugiej stronie siedział młody chłopak oraz moherowa babcia (12 batalion 22 pułku Moherowych Beretów "Rydzyk, Honor i Ojczyzna". Chłopak odebrał telefon i tak mówi:
- Aniu, będę u ciebie dziś o 19. Bardzo cię kocham. Jesteś dla mnie jedyna.
Po chwili odbiera drugi telefon:
- Cześć Basiu! Wiesz, że kocham tylko ciebie. Wpadnę do ciebie jutro o 20.
Moherowej babci zaczerwieniła się twarz i zbladł beret. A chłopakowi znowu dzwoni telefon:
-Cześć! Już do Ciebie jadę. Stęskniłem się za tobą. Istniejesz dla mnie tylko ty Staszku.
Moherowa babcia wybuchła jak bomba. Zaczęła biednego chłopaka
wyzywać od zboczonych bezbożników, oraz sodomitów. Chłopak spąsowiał na twarzy, ale zachował zimną krew. Odpowiedział babci:
- Przecież muszę się zabawić przed powrotem do seminarium.
- Aniu, będę u ciebie dziś o 19. Bardzo cię kocham. Jesteś dla mnie jedyna.
Po chwili odbiera drugi telefon:
- Cześć Basiu! Wiesz, że kocham tylko ciebie. Wpadnę do ciebie jutro o 20.
Moherowej babci zaczerwieniła się twarz i zbladł beret. A chłopakowi znowu dzwoni telefon:
-Cześć! Już do Ciebie jadę. Stęskniłem się za tobą. Istniejesz dla mnie tylko ty Staszku.
Moherowa babcia wybuchła jak bomba. Zaczęła biednego chłopaka
wyzywać od zboczonych bezbożników, oraz sodomitów. Chłopak spąsowiał na twarzy, ale zachował zimną krew. Odpowiedział babci:
- Przecież muszę się zabawić przed powrotem do seminarium.