Wpisy 3 945 426 – 3 945 525
5 września 2020 16:15 → 5 września 2020 19:28, 100 wpisów
W miejscowości Gdańsk padła wygrana 775 932,60 zł w grze Eurojackpot (5+0)
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Mewa... Nie leży mi multi... Zamiast tego wolę 2 lotto 2 mini choćbym nic nie trafil
Jest za co się bawić
Mewa
Tobie brawa za 8/10.
Tobie brawa za 8/10.
Gosia__77
Brawo.
Zniknęła emotka z brawami.
Brawo.
Zniknęła emotka z brawami.
nie było mnie dziś autobusem podróżowałam i 1,5 godziny chodziłam po mrówce
Po jakiej mrówce?
Mewa .
Nie znam takiego sklepu.
Nie znam takiego sklepu.
W Legnicy zdaje się nie ma wiem ze takie sa tak jak podobne do żabki aligator czy do bidry dino
U mnie nie ma .Może w Katowicach jest.Ale nie byłam już chyba rok w Katowicach.
Mewa tak przeszła teraz słaba burza i s?aby deszcz
szukałam w necie spisu i mnie tu nie było
szukałam w necie spisu i mnie tu nie było
Przypominalem sobie że w tygodniu mam urodziny szkoda że nie puściłem nie wstałem po noce nie chciało mi się gdzieś po 6 rano wysłać może w tygodniu przy promocji 9 wleci no może chociaż 8/9 z plusem
urtrecht poda 5/5 wtedy wysyłaj 9/9 i trafisz 8/9 jak ostatnio pisał że jakby połączyć
Mewa, nie chce mi się przewijać do tego, co podawałeś bodaj piątkami te 20 liczb, ile z nich wcelowałeś ? No i, nie złośliwe, a gratki
Tak, to dobry wynik, sporo lepszy od średniej statystycznej i ładnie Ci się złożyły
Codziennie będę wysyłał 1 mini od pn... buda czas obojetneaż nie trafie
Witajcie żeby nie zaśmiecać czatu w stałych są nowe 5/5 z parzystych i nieparzystych i na promocje wam przygotowałem 9/9 też z parzystych i nieparzystych zestawy zawsze są na tydzień potem zawsze zaktualizuje można grać jednym zestawem wystarczy wybrać se jeden i grać
powinno być teraz 5/5 i 7/9 chociaż bo tamte piątki w tygodniu dały 4x4/5
https://wiadomosci.wp.pl/zmarl-prof-jerzy-mellibruda-mial-82-lata-6550495936195392a
[*] przez jakiś czas zawodowo związany był, w pewien sposób, z TS [*]
[*] przez jakiś czas zawodowo związany był, w pewien sposób, z TS [*]
Pamiętajcie nie ma pracy nie ma łubianek nie ma truskawek nie ma wygranej i nie będzie
Witam wszystkich
Gosia za 200
Przed chwilą padło 1 x 31200,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły

Zdrowie wygrywających
Walduś RT1
Siedemdziesiątki wysłane na wieczorne
RT1
A dobrze jak to w pracy , dawno wróciłam ale obiad potem kawa , dalej jakiś sernik na jutro Bo borówki już czekaly i tak zeszło do 19
Pracujesz na budowie ?
O ja to nieźle
Waldus coś czytałam dzisiaj że ziemniaki masz na sprzedaz ? Kurierem byś do Poznania wysłał?