Wpisy 3 945 378 – 3 945 477
5 września 2020 15:28 → 5 września 2020 17:53, 100 wpisów
Trzeba myśleć nad liczbami do multi
Ciekawe jak Sony typuje że tak trafia
Z
Mojego środowiska tzn zresztą twoja opinia pasko powinien się zajac przychylam się do większości jak nie wszystkich na zawsze choc chyba ciężko masz juz w zanadrza parę ostatni wpis bo nie pisze z takim z takiego środowiska
Mojego środowiska tzn zresztą twoja opinia pasko powinien się zajac przychylam się do większości jak nie wszystkich na zawsze choc chyba ciężko masz juz w zanadrza parę ostatni wpis bo nie pisze z takim z takiego środowiska
Mewa jak to zrobiłaś te 8/10?
Andreas brawo ty... Może wieczorem będzie na mokro powtórka 8/10 o 14h szkoda że nie puściłem trudno
Gerdi076, śmiech masuje wątrobę, zwłaszcza uszkodzona przez nie tylko tablice Mendelrjewa, ale z powodu ulsnej żółci i po cholecystecomii.
Aha masz jakieś pewniaki na wieczór?
MW nie patrz na pewniaki bo są złudne. Graj własnymi.
Tak mam juz zatypowane z tych liczb na forum w grupie B pewniak 1 liczba i w typowaniu dychy i w moich propozycjach są
Tylko ja mam ostatnio problem z wytypowaniem liczb. Wszystkie poprzednie sposoby zawodzą
MW, graj z zaufanymi ludźmi i szczerymi.
Eugeniusz tzn?
Z pewniakami jak pewnie wiesz jest tak że sa pewne do losowania po nim bywa różnie
MW, jak się z Tobą skontaktować prywatnie by podać Ci zestawy wygrywające? Ty zasługujesz na wygraną.
Mail?
To podaj go, a mojego dalej nie przekazuj.
W profilu. Wejdź na profil
Ok nie podam
Co ci tak wesoło waldus?
Użytkownik Eugeniusz521 stracił możliwość wypowiedzi.
Za co Eugeniusz jest zablokowany i na ile?
Na wieki wieków amen
Serio ale za co?
O czym te maile?
Aha
Sony ładnie 1800 przytulił
Miałem już wysłać 1 mini ale bude zamknęli.. A przy parku uja daja
Ja od początku obecności mam ten sam nick i nic nie będę zmieniać
Wkur#$& że młodzi mają mieszkania samochody a ja mam gowno... A to ludzie co ledwie studia skończyli a czasem nie skończyli
W miejscowości Gdańsk padła wygrana 775 932,60 zł w grze Eurojackpot (5+0)
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Mewa... Nie leży mi multi... Zamiast tego wolę 2 lotto 2 mini choćbym nic nie trafil
Jest za co się bawić
Mewa
Tobie brawa za 8/10.
Tobie brawa za 8/10.
Gosia__77
Brawo.
Zniknęła emotka z brawami.
Brawo.
Zniknęła emotka z brawami.
nie było mnie dziś autobusem podróżowałam i 1,5 godziny chodziłam po mrówce
Po jakiej mrówce?
Mewa .
Nie znam takiego sklepu.
Nie znam takiego sklepu.
W Legnicy zdaje się nie ma wiem ze takie sa tak jak podobne do żabki aligator czy do bidry dino
U mnie nie ma .Może w Katowicach jest.Ale nie byłam już chyba rok w Katowicach.
Mewa tak przeszła teraz słaba burza i s?aby deszcz
szukałam w necie spisu i mnie tu nie było
szukałam w necie spisu i mnie tu nie było
Przypominalem sobie że w tygodniu mam urodziny szkoda że nie puściłem nie wstałem po noce nie chciało mi się gdzieś po 6 rano wysłać może w tygodniu przy promocji 9 wleci no może chociaż 8/9 z plusem
urtrecht poda 5/5 wtedy wysyłaj 9/9 i trafisz 8/9 jak ostatnio pisał że jakby połączyć
Mewa, nie chce mi się przewijać do tego, co podawałeś bodaj piątkami te 20 liczb, ile z nich wcelowałeś ? No i, nie złośliwe, a gratki