Wpisy 394 462 – 394 561
13 lipca 2011 22:36 → 13 lipca 2011 22:59, 100 wpisów

jasne jutro masz .....tylko kurna jak to opisać lepiej było by pogadać przy .....kawie 

o co piszą email , oto namawia lotto nie jest sprawiedliwe

Czy coś Ci zrobiłem złego kobieto powiedz bo0 mam naprawdę dośc oszczerstw na mój temat słucham
Słucham Cię co masz mi do zarzucenia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aga31...a ja się dowiedziałam,że mam uważać na ciebie i zastanawiam się dlaczego
aga31 nikt nie jest prorokiem żeby liczby podac, masz jakiegos zayoba na tle licz szczerze powiem
Mam dosyć pisaniny na bzdurne tematy i czytania o sobie oszczerstw słucham Cię aga31
Darek

bartus..ale co niektórzy by chcieli liczby na złotej tacy i najlepiej 10/10 pewnych na 100%
aga31 pomachaj chwile jeszcze i odlecisz 

lila... no tak wiadomo, ja dzisiaj nadalem na 4 losowania ale nic nie było 1/10 

GAŁA jak jestes, to nic nie ma dzisaij ale jutro może i bedzie browar 

aga31 nie wiem o Ci chodzi i najwyżej dostanę zaraz bana bo mam dosyć pisania i czytania o sobie albo o innych .Niech każdy się zajmie sobą a nie obgadywaniem innych o co Ci chodzi wogóle!!!!!!!!!!!!!Co mam wykładać kawę na ławę każdemu po co mi to bawić się w ciuciubabkę mało wam sensacji
o co chodzi
o co chodzi
a tu znów jakieś afery koperkowe? A niby dorośli ludzie...
Anzu, zostałeś Tatą?
Anzu, zostałeś Tatą?
jak . na lotnisku. "...ale ja dalem podwawelską.."
"sluszną linie ma nasza wladza"
"sluszną linie ma nasza wladza"
Powiem tyle masz bardzo krótką pamięć. Przeglądnij archiwum czatu to może się domyślisz dlaczego jestem na ciebie cięta.
no dobra uciekam ,
wy namawiają email
narka paaaa
wy namawiają email
narka paaaa

lila... rozumiem że ktoś lubi grac, ale nie tam takie zeby sie liczby snily i ppisanie do wrozek co moze dzisaij wpasc itp ja ***u
nok66...to już normalne a najbardziej te osoby mają najwięcej do powiedzenia co rzadko tu bywają
krzysio744

Wiesz co niem mamczasu na brednie i przegladanier czegoś tam jak coś chcesz pisz a nie obmyślaj planu moze mam cofnąć czat do początku .Cięta na mnie to tu jest prawie kazda osoba a wiesz dlaczego dlatego ze coś kiedyś ktoś powiedziałi rozpowiedział a teraz za to ja ponoszę baty i wiesz co Ci powiem nie mam zamiaru zaczynac kolejnego śledztwa ale jak będe zmuszony to zacznę a wtedy już nie będzie tak miło
lila... dobrej nocki 

Darek...nie zaprzątaj sobie głowy pieordoleniem w bambus,niech pisze co chce

Dariusz bądź mądrzejszy 

Heh jak dzieci , ile macie lat?? Czasami aż szkoda tu zaglądać. Jakieś dziwne namawiania oskarżania itp. no chyba że macie po naście lat 

Nie dość Ci afer na czacie co za długo była cisza co juz znowu coś ktoś za coś komuś tak .
Kto kogo oskarża napisałaś do nok66 uważaj na Darka a ja odpisałem o co Ci chodzi
Kto kogo oskarża napisałaś do nok66 uważaj na Darka a ja odpisałem o co Ci chodzi
lila

nok66 a może odemnie 2 buziaki

aga32

lilka, o co chodzi? to Tobie bezpośrednio buziaka nie mozna dac
tylko przez posrednika noka. ja tak sie nie bawie.
tylko przez posrednika noka. ja tak sie nie bawie.
Lila jak Ty się nie wstydzisz używać takich słów "***olenie w bambus"...feeee
o jaie grupy chodzi, a jja w jakiej grupie jestem , kto mnie pominął

anzu
jak kiedy bedziesz miał stary , chcesz uzwywasz brzydkich słów , kazdy człowiek
jak kiedy bedziesz miał stary , chcesz uzwywasz brzydkich słów , kazdy człowiek
No słucham Cię aga31 bo cofam czat i jakoś nie bardzo wiem gdzie patrzeć a moze nie o ten czat chodzi co ?
lila... D a ty jesteśw tej grupie i fajni ludzie??
bartus18182... ja jestem w B ale w D są super ludzie i grupa jak na razie jest najlepsza

dobra uciekam i wyłączam PC i koniec

Namieszała, namieszała i poszła ...
Jakaś mało wiarygodna ta dzisiejsza afera, zero konkretów.
Nie ma się czym przejmować.

Jakaś mało wiarygodna ta dzisiejsza afera, zero konkretów.
Nie ma się czym przejmować.

a czy mógłby ktoś powiedizec o co chodzi z tymi grupami? co tam się robi?
witam hazardzistów
lila nok66 andromeda kryśieka jocia dared yapa bartus anzo profesorek dlógo by trzeba pisac pozostałych też witam

lila nok66 andromeda kryśieka jocia dared yapa bartus anzo profesorek dlógo by trzeba pisac pozostałych też witam

zadzwonie do ludzi z detektywów pozytywko 

pozytywka...jak nie ma gdzie mieszać to niech zamiesza wiesz gdzie,co ci będę pisała

jaro55