Wpisy 3 944 526 – 3 944 625
4 września 2020 17:09 → 4 września 2020 19:25, 100 wpisów
Arczibalik73, zwróć uwagę, że najbardziej byli i są atakowani inteligentni , i Ci są blokowani.Inteligentni są dla niektórych za trudni .Jedynie Dotam potrafi docenić naszą noblistke Tokarczuk .
jesli chodzi o k30, sebastiana M, inne osoby to xdlamnie akutat byli w porzadku, i nawet byli i mi pomocni, wiec dlasczego miałbym na nich coś złego pisać i mówić
3 944 525. waldus witaj uwazam ze lepsze by byly do multika niz do euro jackpota, ale kazdy robi jak chce
własnie siedze nad mini lotkiem i tak sie zastanawiam co by tu skreslić aby cokolwiek złapać w mini moze to dzisiaj faktycznie uda mi sie cos przytulic w mini lotkaamoze znów nie
3 944 525. waldus witaj uwazam ze lepsze by byly do multika niz do euro jackpota, ale kazdy robi jak chce
własnie siedze nad mini lotkiem i tak sie zastanawiam co by tu skreslić aby cokolwiek złapać w mini moze to dzisiaj faktycznie uda mi sie cos przytulic w mini lotkaamoze znów nie
Zamykam temat .Do wieczora. Myślę że coś nowego ktoś napisze związane z typowaniami .Ja już podałem.
Sebastian to czyta, i radośnie się śmieje .Śmiech to skuteczna broń.
3 944 528. TeoSa zaco dostałas tego nobla bo ja wciaz niewiem, co takiego zrobiła dla ludnosci, to tak jak w rzadzie podniesli sobie pensje pytam za co co zrobili ostatnio takiego ze nalezała sie im podwyzka, bo jA niewidze nuic za co by mogli być tak uchonorowani i wynagrodzeni
wałesa tez powinien oddać nobla a nie oddał i co , tu niema sprawiedliwosci w tym kraju tylko jedna wielka obłuda i falsz
Ministrowie zasłużyli na kaskę bo są zapracowani Ta panna pisząca coś tam se na kartkach nie robi nic
Co do Wałęsy,to się zgadzam....lata po płotach i nobla dostał
Co do Wałęsy,to się zgadzam....lata po płotach i nobla dostał
Bartosz N.pilkarz Amica Wronki odszedł do nieba
Kto dał , i ma powody, niech odbiera.
Arczi z pewnością nie wiesz kim jesteś i do czego zmierzasz tak to już jest bo się pytałeś kto
Cały świat zna naszych noblistów i docenia ich , tylko nie Polacy.
Na szczęście mamy kilka dobrych lat przed nami,Pan Duda,Ziobro I Kaczyński postawią nas na nogi i zadbają o nasze portfele
3 944 540. Mulag wiem kim jestem i niżrę jakiś tabletek ,, ani dzień przed. ani dzień po ''a juz naprewno jakiś na zmiane płci, te cukiereczki polecam tym tam u góry w sejmie i senacie, a zmierzam do obranego celu jakim jest wygrana w mini lotka
TeoS, przyjdzie pora i na prokuratora.
ja ten kraj czarno widze , tylko patrzeć jak ta władza sie rozleci,i bedzie po ptokach
Mamy pozorne wybory możesz tylko skręcić w lewo w prawo do przodu do tyłu ale i tak cel ten sam i poziom
posłuchajcie prokurator nie jest jakimś tam Bogiem to zwykły człowiek jest kazdy z nas on tylko pracuje na innym stanowisku jak my, i nna kase bierze nad nim tez ktos siedzi wyzeji nim zarzadza
Pan Morawiecki nas obroni,nasze pociechy mają się dobrze.Powinno się nauczycielom odebrać jeszcze po 500 zł z wypłaty bo mają za dużo,oddać naszym dzieciom kochanym
A ilu tych prokuratorów i sędziów zniszczyło życie bez podstawnie ludziom
Mulag , Tomaszowi K., Msrcwickim, że innych nie wymienię.
3 944 553. TeoSco do nauczycieli to prawda maja za duzo
Bodajs cudze dzieci uczył.
Dlaczego o 17:30 ? Może ktoś odszedł?
No właśnie,kościół tez powienien dostać jeszcze 2 mld zł jak prawdziwa telewizja TVP
3 944 554. Mulag tak to tez prawda zgadzam sie z tym tez, ale spokojnie jeszcze za to tez bekna, przyjdzie i na nich czas odpowiedza za to przed kim innym, oni nie sa bezskarni, karma zawsze wraca tylko ze z podwojona siłą
Teraz kościół powinien korzystać póki jest ta władza inna nie da brać póki można
ja tam niezycze nikomu żle, a wręcz przeciwnie, niech sie kazdemu układa jak najlepiej, ale ci co wyrzadzaja drugiemu jakieś zło odpowiedza za to w najblizszym czasie bo nieujdzie im to na sucho, według mnie juz niedługo przyjdzie czas rozliczeń i polacy sie dowiedza opewnych zeczach, a jakich wszyscy zobacza ale bedzie żle , jajuz od dawna widze to w czarnych kolorach
Życie to gra a my jesteśmy tylko krótkim epizodem tego filmu czy gry
wczoraj widziałem jeden taki kabaret jak go znajde to go tu udostepnie ale sie uśmiałem , z tego , juz z polityków sie śmieja ale mówia tam prawde bo i tak jest
Z nich się śmieją ale ich decyzje dla ludzi nie są śmieszne tylko opłakane skutki
Jak by to powiedziała pewna pijaczka pisarka ''jest dobźie póki jest vódaa''
Podstawiają nam jakieś autorytety a jak się prześledzi ich drogę i wypowiedzi to wychodzi marność nad marnościami
Na szczęście nic nie ginie w dzisiejszym czasie można przytoczyć słowa
śmiech to zdrowie
nie jestem pewien, czy zamiast Qbraczek, w tym przypadku, nie lepszy by był w duuuuuuużym rozmiarze kaftanik...
Chociaż - nie, jestem pewien
3 944 586. Robal_36 o jakim qubraczku piszesz i dla kogo?
spoko, Arczi - o osobie, która ma tu utworzone najwięcej kont, ktore systematycznie były blokowane, której myli się skutek z przyczną i która wiele innych rzeczy sobie roi
3 944 591. Robal_36 ja uwielbiam kabarety i czesto róznosci ogladam, lubie sie pośmiac, i twierdze ze śmiech to zdrowie
Przed chwilą padło 1 x 2850,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Kreśląc w lewo bierzesz takie liczby np. 5,14,23,32,41po dodaniu wszystkie mają wspólny mianownik np.
2+3=5
Czy
4+1=5
Kreslac w prawo dodajemy +1
Np.
23tojest 1+2 i1+3=34
Zawsze są jakieś luki w systemie i ich trzeba szukać
2+3=5
Czy
4+1=5
Kreslac w prawo dodajemy +1
Np.
23tojest 1+2 i1+3=34
Zawsze są jakieś luki w systemie i ich trzeba szukać
ale tylko kreslisz po ukosie w prawo a po lewej stronie nie?
Zagraj na wieczór
3 944 603. walduś a jakie Cie kręcą
No to na ukoskiedyś Sebastian i ja też tak próbowaliśmy ale ciężkomi raz wyszło 6/8 reszta lipa
walduś dziekujemy za wytłumaczenie jutro sobie zagram jak mówisz wygram dużo pieniążków i w niedziele nie będę musiał jechać do NIderlandów
Zbigniew znowu to samo dobry mam początek ale Ty potem gonisz do 400 czy 500 pkt a ja tyłteraz się postaram
Ja was wszystkich nauczę grać i będziemy wygrywać dużo pieniążków
Witaj arczi