Wpisy 3 944 478 – 3 944 577
4 września 2020 16:33 → 4 września 2020 17:43, 100 wpisów
Dobra puszczę fortune
Niderlandy - Polska - 1
Włochy - Bośnia - 1
Norwegia - Austria - x
Rumunia - Irlandia płn 1
Słowacja - Czechy - x
Szkocja - Izrael x
Za 3zl
Niderlandy - Polska - 1
Włochy - Bośnia - 1
Norwegia - Austria - x
Rumunia - Irlandia płn 1
Słowacja - Czechy - x
Szkocja - Izrael x
Za 3zl
Na mini serwują;
17,33,16,31,27
21,24,38,40,26
16,27,11,25,15
40,32,8,10,9
13,17,18,36,41
22,24,38,40,26
15,8,27,4,22
6,26,31,21,35
Te , które się powtarzają odrzuce, a z każdego zakładu wybiorę po 1 liczbie na system 10
17,33,16,31,27
21,24,38,40,26
16,27,11,25,15
40,32,8,10,9
13,17,18,36,41
22,24,38,40,26
15,8,27,4,22
6,26,31,21,35
Te , które się powtarzają odrzuce, a z każdego zakładu wybiorę po 1 liczbie na system 10
Mewa, jeśli ktoś nie zaczepia to nikt nie ujada .Pozdrów G76.
Co tu się dzieje dopiero co liście i jabłka zbierałem i jadłem pierogi z szpinakiem łoco się rozchodzi trzy osoby w sobie trza mieć czyli trzy niki
Arczi mamy 21 wiek ludzie nie wiedzą kim są i dokąd podążają nikt tego ci nie powie
Teraz po tych tabletkach nie będzie wiadomo kto jest kto ?
I po premii w szybkie 600
3 944 485. Mulag jak niewiedza kim sa?
Pora na kawę, torta i lampkę wina
Myślę, że 5 w Mini dzisiaj padnie w Raciborzu i Wodzisławiu Śląskim.
Kubraczki to się szyje.
Tak se myślę.. My nie gramy do kasybo jeśli wiesz ze szanse masz małe to po uja grasz? ja też gram... chociaż odpadyjutro
3 944 492. Eugeniusz521 a moze nie tam gdzie piszesz
Dot
I słońce i deszcz i co tylko...
czyli co dzisiaj ciśniemy mini lotka co, jak mało kto wogole coś łapie w multika
Dociu coś wygrał?
Jutro do pracy
3 944 471. arczibalik73 2020-09-04 (16:24) rozbijamy mini lotek
3 944 336
Arczibalik
A Watykanista w ciele >>> Eugeniusz521 , to rozsądne????
ile już tych nicków miał kubraczek Watykanista ,
NIECH SIE PIErrRDddALNIE W ŁEB KAPUŚCIANY o tak>>
3 944 336
Arczibalik
A Watykanista w ciele >>> Eugeniusz521 , to rozsądne????
ile już tych nicków miał kubraczek Watykanista ,
NIECH SIE PIErrRDddALNIE W ŁEB KAPUŚCIANY o tak>>
Ok
Makler, masz psa ? Jeśli tak , użyj mu 

3 944 509. makler ja niewiem czy Eugeniusz521 to jest watykanista? dlamnie osobiscie dobrze by było aby kazdy z nas posiadał tylko jeden nick, nie wiecej, bo robi sie tu tłum inne nicki tej samej osoby powiny być z automatu blokowane według mnie, ale to niemoja jest stronka wiec dostosowuje sie tutaj tylko ,ja mam 1 tu nick i tylko tym nickiem sie tu posługuje nie tworze tu innych nicków zeby pisać z samym sobą jak tu co niektórzy
Makler, polecam lekturę K30, aż do Utrecht. Będziesz miał co czytać.
3 944 514. arczibalik73 2020-09-04 (17:00) rozbijamy mini lotek
3 944 509. makler ja niewiem czy Eugeniusz521 to jest watykanista?
3 944 509. makler ja niewiem czy Eugeniusz521 to jest watykanista?
Makler, byłeś wrogiem Sebastiana, teraz obtsles nowy obiekt .Milo mi.
Makler , pewności nie masz , ale jest pewne, że Utrecht to K30 przyjaciel Watykanisty.
Makler, jakoś mi to nie przeszkadza .Fajnie się Ciebie czyta.
a czy to wiadomo kto jest kto, bo ja niemam takiej pewnosci ze np Utrecht to K30 jest, ja tego niewiem na 100% wiec sie niewypowiadam na ten temat, a jakby i nawet to co z tego k30 , ani watykanista mi nic niezrobili nie ubliżyli mi czymś jakoś tu na czacie, wiec niewiem o co kaman
Może teraz nie pisz, bo mam inne zajęcia a czata nie przewijam.Zagraj w EJ , Targowa czeka .
Watykanista wam utkwił a niezgoda był wcześniej zapomnieliście to nie sprawiedliwe z waszej strony
Arczibalik73, zwróć uwagę, że najbardziej byli i są atakowani inteligentni , i Ci są blokowani.Inteligentni są dla niektórych za trudni .Jedynie Dotam potrafi docenić naszą noblistke Tokarczuk .
jesli chodzi o k30, sebastiana M, inne osoby to xdlamnie akutat byli w porzadku, i nawet byli i mi pomocni, wiec dlasczego miałbym na nich coś złego pisać i mówić
3 944 525. waldus witaj uwazam ze lepsze by byly do multika niz do euro jackpota, ale kazdy robi jak chce
własnie siedze nad mini lotkiem i tak sie zastanawiam co by tu skreslić aby cokolwiek złapać w mini moze to dzisiaj faktycznie uda mi sie cos przytulic w mini lotkaamoze znów nie
3 944 525. waldus witaj uwazam ze lepsze by byly do multika niz do euro jackpota, ale kazdy robi jak chce
własnie siedze nad mini lotkiem i tak sie zastanawiam co by tu skreslić aby cokolwiek złapać w mini moze to dzisiaj faktycznie uda mi sie cos przytulic w mini lotkaamoze znów nie
Zamykam temat .Do wieczora. Myślę że coś nowego ktoś napisze związane z typowaniami .Ja już podałem.
Sebastian to czyta, i radośnie się śmieje .Śmiech to skuteczna broń.
3 944 528. TeoSa zaco dostałas tego nobla bo ja wciaz niewiem, co takiego zrobiła dla ludnosci, to tak jak w rzadzie podniesli sobie pensje pytam za co co zrobili ostatnio takiego ze nalezała sie im podwyzka, bo jA niewidze nuic za co by mogli być tak uchonorowani i wynagrodzeni
wałesa tez powinien oddać nobla a nie oddał i co , tu niema sprawiedliwosci w tym kraju tylko jedna wielka obłuda i falsz
Ministrowie zasłużyli na kaskę bo są zapracowani Ta panna pisząca coś tam se na kartkach nie robi nic
Co do Wałęsy,to się zgadzam....lata po płotach i nobla dostał
Co do Wałęsy,to się zgadzam....lata po płotach i nobla dostał
Bartosz N.pilkarz Amica Wronki odszedł do nieba
Kto dał , i ma powody, niech odbiera.
Arczi z pewnością nie wiesz kim jesteś i do czego zmierzasz tak to już jest bo się pytałeś kto
Cały świat zna naszych noblistów i docenia ich , tylko nie Polacy.
Na szczęście mamy kilka dobrych lat przed nami,Pan Duda,Ziobro I Kaczyński postawią nas na nogi i zadbają o nasze portfele
3 944 540. Mulag wiem kim jestem i niżrę jakiś tabletek ,, ani dzień przed. ani dzień po ''a juz naprewno jakiś na zmiane płci, te cukiereczki polecam tym tam u góry w sejmie i senacie, a zmierzam do obranego celu jakim jest wygrana w mini lotka
TeoS, przyjdzie pora i na prokuratora.
ja ten kraj czarno widze , tylko patrzeć jak ta władza sie rozleci,i bedzie po ptokach
Mamy pozorne wybory możesz tylko skręcić w lewo w prawo do przodu do tyłu ale i tak cel ten sam i poziom
posłuchajcie prokurator nie jest jakimś tam Bogiem to zwykły człowiek jest kazdy z nas on tylko pracuje na innym stanowisku jak my, i nna kase bierze nad nim tez ktos siedzi wyzeji nim zarzadza
Pan Morawiecki nas obroni,nasze pociechy mają się dobrze.Powinno się nauczycielom odebrać jeszcze po 500 zł z wypłaty bo mają za dużo,oddać naszym dzieciom kochanym
A ilu tych prokuratorów i sędziów zniszczyło życie bez podstawnie ludziom
Mulag , Tomaszowi K., Msrcwickim, że innych nie wymienię.
3 944 553. TeoSco do nauczycieli to prawda maja za duzo
Bodajs cudze dzieci uczył.
Dlaczego o 17:30 ? Może ktoś odszedł?
No właśnie,kościół tez powienien dostać jeszcze 2 mld zł jak prawdziwa telewizja TVP
3 944 554. Mulag tak to tez prawda zgadzam sie z tym tez, ale spokojnie jeszcze za to tez bekna, przyjdzie i na nich czas odpowiedza za to przed kim innym, oni nie sa bezskarni, karma zawsze wraca tylko ze z podwojona siłą
Teraz kościół powinien korzystać póki jest ta władza inna nie da brać póki można
ja tam niezycze nikomu żle, a wręcz przeciwnie, niech sie kazdemu układa jak najlepiej, ale ci co wyrzadzaja drugiemu jakieś zło odpowiedza za to w najblizszym czasie bo nieujdzie im to na sucho, według mnie juz niedługo przyjdzie czas rozliczeń i polacy sie dowiedza opewnych zeczach, a jakich wszyscy zobacza ale bedzie żle , jajuz od dawna widze to w czarnych kolorach
Życie to gra a my jesteśmy tylko krótkim epizodem tego filmu czy gry
wczoraj widziałem jeden taki kabaret jak go znajde to go tu udostepnie ale sie uśmiałem , z tego , juz z polityków sie śmieja ale mówia tam prawde bo i tak jest