Wpisy 3 943 978 – 3 944 077
4 września 2020 03:06 → 4 września 2020 09:57, 100 wpisów
to prawda ze jezeli zagladasz na inne profile co ludzie kresla to pózniej robi sie w glowie mętlik i \zamieszanie w pewnej chwili tracisz orientacje nad tym co miałes na mysli i co tu skreslić, , ja tez nie korzyystam tu z niczyich profili, bo uwazam ze kazdy ma jakies swoje przyporzadkowane doi siebie numery które daja kazdemu jakies tam wygranei to nic nieda ze spiszesz od kogos czyjes numery i to wyslesz, bo nieraz moga i wejsc ,ale tez i niezawsze , dlatego uwazam ze kazdy powinien grac na swoich numerach, nie ogladajac sie na to co kresla inni, wiadomo mozemy sie wymieniac numerami razem typować pomagać sobie wzajemnie ale jak długo tak wszyscy wytrzymamy, razem, my z sebastianem razenm i kilokoma jeszcze osobami typowalismy razem numerki, i jeszcze bylo z nami pare osób , ale pomalutku pomalutku te osoby od nas przestały z nami typowac te liczby i odeszły od nas wiec zaczelismy typowac tylko we dwóch , tu na czacie i poza czatem,nieraz byly wygrane nieraz nie ale cały czas pracujemy nad tym aby byly jakieś wieksze wygraneni\z 3/5 w mini ,niepowiem ze jest łatwo to trafic, ale pomalutku i dojdziemy do celu
3 943 977. jacusplacus jeszcze niewiem niepatrzyłem, zaraz przeprowadze wizje zobacze co sie mi ukaze na jutro
Teraz miałem czas na grę w Keno. Zawarłem 25 zakładów na 10 losowań, począwszy od pierwszego. Tymi samymi liczbami zagram o 10:00,12:00
3 943 980. Eugeniusz521 graj graj i wygrywaj
Każdy ma swój indywidualny sposób na gry, i one są najlepsze.
3 943 982. Eugeniusz521 tak tak, to prawda jest co piszesz
Teraz mogę spokojnie spać. Milutkiego weekendu dla wszystkich bez wyjątku, a najcieplejsze życzenia wg zasług przesympatycznej Pani Krysi, Pucio, Pucio z turnusu III.
3 943 984. Eugeniusz521 wzajemnie
Osób na czacie: 2.
Pobudka wstać ,koniom wody dać jo tu stoja 3 godziny a wy śpicie pod pierzyną
pobudka liczby snożyć
pobudka liczby snożyć

Przed chwilą padło 2 x 950,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Jaki miły poranek bez tego hejtera
Witam tu obecnych
Witam tu obecnych
monia22_22
Witaj
Witaj
Witam wszystkich
Em46 Biedroneczka
Biedroneczka1977
Moni22 emerytka
No to co dziewczynki dziś gracie?
22 września będę miała roczek na Multipasko trzeba jakiś tort kupić , nie ma ikonki tortu
Prawdziwy torcik ci załatwię
Ja nadal 70 dziesiątki przecież muszą wpasc w końcu
Dziękuję monia
39 do powtórki dzisiaj
emi,też chcesz torcika?
monia22_22
Chciałabym,chciała.
Chciałabym,chciała.
Akurat piję
To dwa torciki zamawiam,jeden czekoladowy a drugi bita śmietana
Teraz mnie olsnilo że wczoraj jeden zakład keno wysłałam i nie sprawdziłam
Ale będzie wyzerka

Dzięki,ale pyszny
Pyszny
Wczoraj o 18 26 wysłałam keno 25 26 27 66 67 wpadły dziś o 7 06 taka sytuacja
Ale torcik

Noz w gorącej wodzie trzeba zanurzyć żeby się mam nie polamal
Z bitą śmietaną,też pychota
O już nawet drugi pokrojony
Ale w bioderka pójdzie
Oj tak
4 minutki i po jednym torcie
A jeszcze jak widelec pod gorącą wodę aby szybciej ciachać
Dodano losowanie nr 933 000 Keno
ludzie poszaleli słyszałem relację z biedronki gość nie miał maseczki zlinczowali by go szczęśliwie był w kolejce medyk lekarka i mówi ludzie opamiętajcie się coronawirus był z ludźmi od bardzo dawna co wy wyprawiacie media robią =z mózgu to co stolica z wisłą
Tak jest
Panorama
Ale tu dziś pusto chyba wszyscy w pracy albo w mapkach siedza ?
kolektorka zwraca mi uwagę ,ze maseczki nie mam więc mówię jej że nie będę dyskutował na tematy chorych jako osoba zdrowa
Pano . . tak od rana dziękuję za
A to dobre tak jej powiedziałeś ??
noszę to coś w podręcznym ale to 20 minut i wywalić trzeba ludzie kilka tygodni noszą syfu na tym czymś więcej jak w śmietniku
nie mówie nie zakładaj jak najbardziej noś kichasz kaszlesz dobrze ci z tym bo czujesz sie lepiej bezpieczniej to nie moja kurza twarz
plus jest taki,że na stacji czysto płyn % ludzie ręce myją to pozytyw w tym bałaganie
Gos... bardzo ładny zestaw ,żeby ts klepnął zaakceptował i lecą kulki i
Witam aktywnych terów.