Wpisy 3 943 254 – 3 943 353
3 września 2020 12:04 → 3 września 2020 13:42, 100 wpisów
Rafał , jedziecie pewnym przewozem ?
3 943 251. Eugeniusz521 ja tez dzisiaj wezme wygrana 6zł i sie jeszcze grubo zastanowie w co zainwestować to czy w multika czy w mini lotka i czy wybrac w bilonie czy w papierku
Który to Seba...
Na świeżo mam w pamięci te 9 osób, które jechały do pracy do Holandii z Podkarpacia .Aż 7 z Podkarpacia ,z tak pięknego regionu
Biedronka??
Za wygrane się nie gra .
Ty??
Oo Gienek powaga...
Widzę że seba typi...
3 943 264. Eugeniusz521 a tu sie mylisz, własnie za wygrane sie gra a wiesz dlaczego? bo wygrane przynosza szczescie tylko trzeba grać rozwaznie, pamietaj ze pieniadz robi pieniadz
Już 4 mechanik
Eugeniusz to moje drugie imię , a pierwsze Kuba .Z biezmowania Anastazy.
Ja zawsze powtarzam siedzieć w domu nawet nosa za okno nie wystawiać przeczekać na lepsze czasy w domu na polu niebezpieczeństw
Hipolit
Mulag ,najniebezpieczniejsze jest łóżko bo tam najwięcej ludzi umiera .
nie znam...
Mulag zgnijesz...
Mulag ,w Wieluniu jest Krowiranda , a we Wronkach Koziolubski .
Ja mam jedną maseczke
gdybym miał worek pieniedzy to juz bym dawno wygrał nie jedna głowna wygrana w grach TSa, szkopół jest w tym ze niemam worka pieniedzy, i gram za to co mam, co prawda worek na kase juz mam prztgotowany tylko z zawartoscia jest krucho
Nie noście maseczek to nic nie daje rozmawiałem z lekarzem znajomym muszą wszyscy przechorować tą grypę
Idę robić obiad i czekam na jazdę probna
Ja mam kilka maseczek w zapasie .Przywiozłem je z Wuhan.
UT a kara 30 tys.
Wolę założyć niż bulić choć też myślę że to kit...
30 tys bez maski od łebka szkoda że nie rządzę w tym kraju też bym coś wymyślił śmiesznego
ci pa
Maseczka tak pomaga jak spodnie przed biegunka .Noszenie maseczek to pewna grzybica płuc , niedotlenienie płuc i mózgu - jak go ma.
Mulag startuj
Maska daje pomaga by nie zachorować ze stresu jak się ma zabulić 30 tys
Mulag te twoje maski z filtrami to prędzej ale nie ten szajs z paieru
To nowe kanony niestety maski zostaną jak majtory na tyłku z tym że na tyłku nie zawsze widać czy są

Podobno pracują by każdy miał kask bo z nieba mogą zostać asteroidy
Mulag ,faceci mogą nosić maseczki na tyłku ,bo łatwo można je zamocować.
sposób na komaryA przed wyborami mówił że już koniec z wirusem po wyborach zmiana zdania coś polityczny ten wirus
3 943 313. utrecht oni saminiewiedza czy jest ten wirus czy nie juz sie gubia
3 943 314. Mulag
3 943 314. Mulag
3 943 314. Mulag
a te pigułki na zmiane płci proponuje wszystkim w rzadzie wziaść napierw i pokazać narodowi swa odwage
Na fb był fajny film gość nie miał maski, to kobita dała mu swoje stringi i wszedl
Mulag nie idz
3 943 323. Mulag no tak ja tez zaraz ide coś kupić do zjedzenia,
w wałbrzychu kobieta weszła do sklepu bez maseczki, i pracownik ochrony wyprosił ja ze sklepu wiec wyszła sciagneła majtki i ubrała na głowe i weszła do sklepu i tak i tak
w wałbrzychu kobieta weszła do sklepu bez maseczki, i pracownik ochrony wyprosił ja ze sklepu wiec wyszła sciagneła majtki i ubrała na głowe i weszła do sklepu i tak i tak
Mulag ,nie przewraca się. My wiele rzeczy nie znaliśmy .Dzisiaj Rzecznik Praw Dziecka , wydalił swym otworem gębowym połączonym z indoktrynowanym mózgiem, że w Poznaniu eduaktorzy seksualni wychwytują dzieci i podają im środki farmakologiczne po to , aby zmienić im płeć ' ( sic ).., no ku...a, geniusz .
3 943 330. Eugeniusz521 kogo ci ludzie wybieraja
Ten mędrzec w dzieciństwie polal brata ( rumem na kościach ), i nie powiem co zrobił .
czyli jednym słowem wraca seksmisja
Brak słów .
normalnie szok piguła przed, pigułka po teraz pigułka na z miane płcinormalnie szok co ci rzadzacy jeszcze nie wymysla
ciekawy jestem które pigulki biora i kture partie
które
3 943 338. utrecht albo środki przeczyszczajace tylko jeszcze o tym niewie
Jeśli ktoś Was ukarze mandatem karnym za brak maseczki , bierzcie mandaty kredytowane i zaskarzsjcie .Wszystkie zostaną anulowane przez sąd .
Zaległe z wczoraj 3/3
30,34,76
30,34,10
30,34,9
30,34,16
30,34,20
30,34,29
30,34,42
30,34,39
30,34,60
30,34,59
30,34,64
30,34,1
30,34,74
30,34,76
30,34,10
30,34,9
30,34,16
30,34,20
30,34,29
30,34,42
30,34,39
30,34,60
30,34,59
30,34,64
30,34,1
30,34,74
Ludzie po zmianie płci mają krzaczki między brwiami,to efekt tych tabletek
na temat iphonów mogę wam powiedzieć bardzo dużo na rynek zachodni idą prawdziwe iphony na rynek wschodni idzie taki towar że za niby nówkę nawet 1000 zł bym niedał
zawilgocone leżaki magazynowe a potem się popsuje a pan pani w serwisie proszę pana ale pan sie z nim kompał
apple 6 niema już wsparcia technicznego no ale laski mam iphpna