Wpisy 3 943 233 – 3 943 332
3 września 2020 11:58 → 3 września 2020 12:36, 100 wpisów
Arczi Arczi co tam jakaś wygrana padła u ciebie dobre typy masz często chyba że twoimi problemem jest to że nie dasz rady za wszytko zagrać
3 943 226. Biedroneczka1977 witaj witaj co do tych liczb co tu podałas niestety jestem na tak tylko na 33, inne niestety na nie chyba ze dopieero wieczorem, teraz widze tylko 33 na tak z 70 tek jesli wyjda wogole to widze tylko 2 liczby liczbe 74 i 78
4 x aktywowalem super szansę
2223233
2223233
biedroneczko wyżej masz 3/3 wybieraj przebieraj z tym że podobno na wieczór wpadnie ze 6 trójek
Utrecht przegrał z legią kiedy to było chyba że to nie była Legia takie coś mam w pamięci
Będę o 19 teraz jadę do pracy , ale na przerwie po 14 obejrzę skany
Ja uważam,że wszystkie podane liczby na czacie wejdą na 100 %
Już słyszę szelest pieniędzy
ale cos mnie ciagnie na parki w multiku i trzeba ich pilnować
biedroneczko miłej pracy
biedroneczko miłej pracy
Tylko na bramkarza można liczyć .Oby bronił Fabian
arczi dziękuję miłego popołudnia życzę i trafnych typowan
biedroneczko ja już przygotowany bagażnik mam na kase potem do kantoru i w niedzielę o 4;00 wyjazd
3 943 242. Eugeniusz521 ale z tak wyjda wszystkie 80
W gotówce wzialem tylko na drobne wydatki 10 000 , reszta na konta .
3 943 248. Biedroneczka1977 dziekuje i wzajemnie
utrecht
Rafał , jedziecie pewnym przewozem ?
3 943 251. Eugeniusz521 ja tez dzisiaj wezme wygrana 6zł i sie jeszcze grubo zastanowie w co zainwestować to czy w multika czy w mini lotka i czy wybrac w bilonie czy w papierku
Który to Seba...
Na świeżo mam w pamięci te 9 osób, które jechały do pracy do Holandii z Podkarpacia .Aż 7 z Podkarpacia ,z tak pięknego regionu
Biedronka??
Za wygrane się nie gra .
Ty??
Oo Gienek powaga...
Widzę że seba typi...
3 943 264. Eugeniusz521 a tu sie mylisz, własnie za wygrane sie gra a wiesz dlaczego? bo wygrane przynosza szczescie tylko trzeba grać rozwaznie, pamietaj ze pieniadz robi pieniadz
Już 4 mechanik
Eugeniusz to moje drugie imię , a pierwsze Kuba .Z biezmowania Anastazy.
Ja zawsze powtarzam siedzieć w domu nawet nosa za okno nie wystawiać przeczekać na lepsze czasy w domu na polu niebezpieczeństw
Hipolit
Mulag ,najniebezpieczniejsze jest łóżko bo tam najwięcej ludzi umiera .
nie znam...
Mulag zgnijesz...
Mulag ,w Wieluniu jest Krowiranda , a we Wronkach Koziolubski .
Ja mam jedną maseczke
gdybym miał worek pieniedzy to juz bym dawno wygrał nie jedna głowna wygrana w grach TSa, szkopół jest w tym ze niemam worka pieniedzy, i gram za to co mam, co prawda worek na kase juz mam prztgotowany tylko z zawartoscia jest krucho
Nie noście maseczek to nic nie daje rozmawiałem z lekarzem znajomym muszą wszyscy przechorować tą grypę
Idę robić obiad i czekam na jazdę probna
Ja mam kilka maseczek w zapasie .Przywiozłem je z Wuhan.
UT a kara 30 tys.
Wolę założyć niż bulić choć też myślę że to kit...
30 tys bez maski od łebka szkoda że nie rządzę w tym kraju też bym coś wymyślił śmiesznego
ci pa
Maseczka tak pomaga jak spodnie przed biegunka .Noszenie maseczek to pewna grzybica płuc , niedotlenienie płuc i mózgu - jak go ma.
Mulag startuj
Maska daje pomaga by nie zachorować ze stresu jak się ma zabulić 30 tys
Mulag te twoje maski z filtrami to prędzej ale nie ten szajs z paieru
To nowe kanony niestety maski zostaną jak majtory na tyłku z tym że na tyłku nie zawsze widać czy są

Podobno pracują by każdy miał kask bo z nieba mogą zostać asteroidy
Mulag ,faceci mogą nosić maseczki na tyłku ,bo łatwo można je zamocować.
sposób na komaryA przed wyborami mówił że już koniec z wirusem po wyborach zmiana zdania coś polityczny ten wirus
3 943 313. utrecht oni saminiewiedza czy jest ten wirus czy nie juz sie gubia
3 943 314. Mulag
3 943 314. Mulag
3 943 314. Mulag
a te pigułki na zmiane płci proponuje wszystkim w rzadzie wziaść napierw i pokazać narodowi swa odwage
Na fb był fajny film gość nie miał maski, to kobita dała mu swoje stringi i wszedl
Mulag nie idz
3 943 323. Mulag no tak ja tez zaraz ide coś kupić do zjedzenia,
w wałbrzychu kobieta weszła do sklepu bez maseczki, i pracownik ochrony wyprosił ja ze sklepu wiec wyszła sciagneła majtki i ubrała na głowe i weszła do sklepu i tak i tak
w wałbrzychu kobieta weszła do sklepu bez maseczki, i pracownik ochrony wyprosił ja ze sklepu wiec wyszła sciagneła majtki i ubrała na głowe i weszła do sklepu i tak i tak
Mulag ,nie przewraca się. My wiele rzeczy nie znaliśmy .Dzisiaj Rzecznik Praw Dziecka , wydalił swym otworem gębowym połączonym z indoktrynowanym mózgiem, że w Poznaniu eduaktorzy seksualni wychwytują dzieci i podają im środki farmakologiczne po to , aby zmienić im płeć ' ( sic ).., no ku...a, geniusz .
3 943 330. Eugeniusz521 kogo ci ludzie wybieraja
Ten mędrzec w dzieciństwie polal brata ( rumem na kościach ), i nie powiem co zrobił .