Wpisy 3 942 645 – 3 942 744
2 września 2020 18:39 → 2 września 2020 20:25, 100 wpisów
Tak tylko że dalej z czym do ludzi patrząc na mecze młodych na ostatnich mistrzostwach może jestem zbyt surowy nie ma kim wojowac
U nas od małego braki w szkoleniu mlodzi nie maja jak się ogrywac a jak juz cos to odrazu fruna nie zawsze za granica jak ten chyba norweg z borusi holand czy francuz mapen robia furorę
Białek z zagłębie Lubin 19 lat strzelił 9 bramek i wyjechał do Wolfsburga mało lewandowskich grosikow glikow krychow nawet
Białek z zagłębie Lubin 19 lat strzelił 9 bramek i wyjechał do Wolfsburga mało lewandowskich grosikow glikow krychow nawet
popatrz ile w Lechu jest młodych zawodników, tam jest wzorowa Akademia Piłkarska
W zagłębiu też choc mam wrażenie że jak by teraz odeszli od tego z zagranicy pościągali choć niekoniecznie obcokrajowców az tak wczoraj wypożyczyli młodzieżowca chłopak urodzil sie w Polsce zaczol kopana w niemczech od juniora woli grać dla Polski niz Niemiec ciekawe czy coś z niego będzie
5,10,20,33,54
3,23,27,35,46
8,15,16,23,59
5,21,30,50,59
12,20,37,39,58
szybkie pytanko, jaka jest wspólna cecha tych zestawów
3,23,27,35,46
8,15,16,23,59
5,21,30,50,59
12,20,37,39,58
szybkie pytanko, jaka jest wspólna cecha tych zestawów
Lech zagłębie i chyba Górnik Zabrze stawiają na mlosych polskich zawodników w większości niz na zagranicznych grajków jak legia lechia np
remisy mają ładny kurs aczkolwiek trudno trafić zwłaszcza kilka meczów
Johno,
zagrane na ogólnodostępnym, a nie skitranym, na pecjalne użycie, po czasie, do dopisania, jak to pisał angierski i ten znowu nowy, terminalu ?
zagrane na ogólnodostępnym, a nie skitranym, na pecjalne użycie, po czasie, do dopisania, jak to pisał angierski i ten znowu nowy, terminalu ?
Cholibka, większość grających ma dostęp tylko do tych ogólnodostępnych
powinni tego zakazać
powinni tego zakazać
A szczęście nie od prostego robaka, a od twórcy programu i
gościa o wielu nickach słowa więcej - nie powiem
j
gościa o wielu nickach słowa więcej - nie powiem
j
Tak, pano, liczby i zestawy tu typowane są w większości pomijane, a chłopcy totalizatorowcy, po losowaniu, dopisują do systemu - swoje, trafne zestawy i nic to, że sumy kontrolne itd itp idą się ebać - nieważne
wszystko szyte na miarę tymi samymi nićmi co nowe szaty króla
weźmy na to taka cebula cukrowa niby cukrowa a nie słodka łzy nie płyną a skubana ma warstwy
No masz
Cena zakładu, częstotliwość i ilość gier, cena zakładu, kwoty do wygrania,
prawdopodobieństwo - nie mają żadnego znaczenia
Po prostu - siedzą sobie, chłopcy totalizatorowcy i dopisują
Cena zakładu, częstotliwość i ilość gier, cena zakładu, kwoty do wygrania,
prawdopodobieństwo - nie mają żadnego znaczenia
Po prostu - siedzą sobie, chłopcy totalizatorowcy i dopisują
jak to ktoś obrazowo wyjaśnić się starał w przypadku losowań i typowań to jak wyznaczyć ten i tylko ten cm na kilkadziesiąt kilometrowej trasie i trafić w niego jadąc
Witajcie
A ja też mogę wysłać taki kupon po losowaniu ? Czy to tylko Ci co siedzą tam wysoko w centrali ?
Biedr... nawet pyta kolektorka czy powtarzamy kupon przypadek?
Przed chwilą padło 4 x 31200,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Jak - nie znamy ? Pano -
Gratki dla gracza , z mazowieckiego, ślicznego miasta, i jakoś tak - cały czas takie wpisy widzę od dziwoląga
Gratki dla gracza , z mazowieckiego, ślicznego miasta, i jakoś tak - cały czas takie wpisy widzę od dziwoląga
To kolektorki też już biorą w tym udział ?
Chcę zoSTać kolektorka
Tak Robal tylko pozostałe dużo po co czekać do sylwestra dziś też jest dzień
A to jak wieczorem będą inne niż w południe to wygram bo puściłam te same co na 14
Biedr.... oszukałaś system ale wsypałaś się ujawniając tajniacki plan rozumiesz?
A to nie wiedziałam
Gdzie jest waldus czyżby w pracy ?
A kupił już biurko i terminal ?
Bez tego nie da rady trafić
Proszę patrzeć jak los jest łaskawy .Proszę nie narzekać , że T.S.jest skąpy .
Tylko systematyczna i systemowa gra zapewni Wam szczęście .
Grajcie jeden zaklad dziennie na 2 losowania I po sprawie.
Czytałam o tej wygranej w lotto 30 marca 1994 roku bo aż 80 osób trafiło szóstkę wtedy i okazało się że te numery były na kuponie totka który służył jako reklama w kolekturach
Jak ja kocham instytucje , które za 8 zł potrafią dać 31 200 x 4.
Gram krzyżowo nawet jak polegnę.. Kolejny tydzień musi coś przynieść... no mniejsza stratę... A za 2 tygodnie będę wychodził na 0..
Biedronko , właśnie tak było.
tomi musisz przyjść do mnie na naukichyba wiedzy do grobu nie wezmę co? musze ślad zostawić i przekazać pałeczkę
Jedna z szóstek trafił R.R.z B.w P.na głównej ulicy w kolekturze w bramie .
Byłem w galerii i chciałem terminal lotto babce w kiosku zajumać ale był tak ciężki że unieść się go niedało
I co ważne , nie tak dawno trafił kolejna.
3 942 734. Trzebabyło babkę zajumać automat by pewnie zabrała ze sobą
3 942 705. tomi77 z tego widze tylko 80 i 37 reszta na nie
utrecht kominiarke miałeś czy tak na zywiol ?
Mam dziś trochę 70 dziesiątek muszą wpaść przecież dawno ich nie było
jak bym miał terminal wtedy pusczam wszystkie kombinacje wygrany kupon do kieszeni a reszte by opchnął kuponów w innym terminie niektórzy nie patrzą na datę że nieważny kupon