Wpisy 3 940 656 – 3 940 755
30 sierpnia 2020 21:01 → 30 sierpnia 2020 22:18, 100 wpisów
w Szybkie 600 tyle wypłacali za "czwórkę" ... za piątkę o 3000 zł mniej by było
Forsami mewa nawet w wojsku nie był pantofel
Pasko płac za typowanie
1 miejsce
2 miejce
3 miejsce
4 Artego nie płac
2 miejce
3 miejsce
4 Artego nie płac
3 940 646. Mewa dla jednych jest praca dla drugich niema, to tez musisz wziąść pod uwage, kto sie kiedyś gdzieś zalapał, na starych zasadach to pracuje i bedzie pracował, do póki go niezwolnia, lub jesli zostało mu kilka lat do emerytury to jest pod tzw.ochrona, a kto został zwolniony na wskutek długotrwałej choroby juz nie jest tak łatwo przyjmowany do pracy,ponieważ pracodawcy teraz wybrzydzaja, wola przyjac tania sile robocza niz płacić normalne pensje i szukaja wszedzie oszczednosci , teraz wiekszosc jesty zatrudnianych ludzi na umowe o dzieło albo na czas określony a nie umowe o pracę, pracodawcy ida na skróty,w przepisach poprostu
A tak poważnie to grafik na wywóz śmieci no TEesie szykuj się Fraglesie lądujesz na hasioku
3 940 666. Mewa to niejest zadna wymówka ja chce pracoować ale nie wszedzie moge pracować, bo nie wszedzie dostane pozwolenie od lekarza medycyny pracy, a powiedz mi tak w jakiej branzy pracujesz ?
Lenie do pracy tak mają bywa ich życie tylko po co zale a do samego siebie nie
Mewa spadaj
3 940 666. Mewa i gdzie jest tak wesolo ze polak niechce pracować, a ludzie z za buga chetnie pracuja za 20zł, widzisz ja cały czas pracowałem nagle dopadła mnie choroba i zakład mnie zwolnil , przez chorobe teraz mam trudnosci dostania sie gdziekolwiek do pracy, a z praca nie jest tak łstwo, podejrzewam ze jesli byś teraz np. wyleciał z pracy to tez bys miał kłopoty z podjeciem gdzieś nowej pracy, a wiesz dlaczego poniewaz teraz stawia sie na ludzi młodych, dobrze wykształconych a nie starych pierdzielców którzy zajmuja mlodym stanowiska,
Arczybalik na Śląsku przyjmują nawet upośledzonych
leniwiecpospolitus ręki opadają a to ukraince zabierają prace a to choroba a to wiek a może kasa za opieke czy socjal by zabrali dobra ide brak słów
3 940 666. Mewa ci co pracuja to zawsze sie madrza do póki im sie noga niepowinie, bo jak sie powinie to szybko zmieniaja zdanie i o rynku pracy i o tym ze jest duzoi pracy, , i przestaja wierzyć w rzadowe przeklamania w TV,Tu gw moim rejonie jest ciezko o prace dla osób po 40, tce
Ale oco chodzi dopiero wszedłem ja tylko chcę Miliony będę Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony w Lotto Kumulacja 10 Milionów albo w Multi Multi z Plusem 2,5 Miliona
Arczybalik mieszkasz na Białorusi
Zbyszek widziałeś jak dinozaur pilnuje moich kulek do Lotto Kumulacja w Lotto

Idę spać zapodajcie Kabaret
3 940 677. Mewa ja niepracuje juz 8 lat przeszło i niebiore zadnego socjalu z nikad, i choruje, nie pracuje nie dlatego ze bym niechciał tylko dlatego ze nie wszedzie sie nadaje do pracy ze swoimi chorobami, a takiej pracy która mugłbym wykonywac poprostu niema, moi znajomi którzy tutaj kiedys pracowali zemna wszyscy wyjechali na zachód przewaznie niechcieli tu za grosze robić, ja chciałem tam pracowac gdzie pracowałem ale niestety ze wzgledu na chorobe zostałem zwolniony, i nic na to nieporadze, i niemam nic rozumisz to niedostaje od nikogo zadnej pomocy ani zadnego socjalu, bo w polsce sie niepomaga ludziom chorym pozostajacym bez środków do zycia tylko rozdaje sie pieniadze na 500+ i pijakom, tam sie pomaga, wiec pytam teraz jak morzna miec poszanowanie do rzadzacych jesli oni sami wszystko robia aby ten wyuczony pracownik wyjezdzał na zachód za chlebem, bo tu niewidziswoje egzystencji, nie mówie tu o ludziach ktorzy pracuja w zakladach czesto za śmieszne stawki, i boja sie odzewać coćś bo zaraz moga wylecieć za brame, w polsce wcale nie jest tak wesolo jak by sie moglo zdawać na rynku pracy, a pracodawcy kombinuja tez jak tu zwolnić ludzui aby dostac z tarczy kase, niby ze na czas pademi ucierpieli,
rzad zatrudniajac emerytów i rencistów do pracy i i chcacych wydłuzyć tzw. wiek emerytalny strzela sobie sam w kolano,czym wiecej beda zatrudniali emerytów i rencistów na stanowiska w zakladach, tym wiecej polaków bedzie wyjezdzać na zachod za chlebem, pomimo tego ze jest teraz ta pademia , to nasi rodacy i tak wyjezdzaja na zachód bo tam dba sie o pracowników i tam zarabia sie godne pieniadze,młodzoi niechca tyu pracować za grosze i ja skie im wcale niedziwie bo gdybym miał zdrowie to tez bym z stad wyjechał i nieszukał tutaj zadnej pracy, ale zdrowie mi na to nie pozwala i musze szukac tutaj pracy nawet za mniejsza kase ,i niezgodze sie tu Mewa z Toba, że jest duzo pracy i ze nikt niechce pracować,w niektórych rejonach kraju moze i gdzies potrzebuja ludzi w fabrykach, ale niejest tak wszedzie jest, np w warszawie w sejmie tez maja duzo pracy zobacz jak oni tam ciezko pracuja a jeszcze jaka kase zarabiaja ja czy TY nigdy takieich zarobków niebedziemy mieli, noi tych pieniedzy no chyba ze pojdziesz do banku i wezmiesz sobie chwilówki z 200 000tys. zł
Wtrącę się w rozmowę zależy jaki region u mnie w warmińsko mazurskim dostaniesz 10-12zł umowa o dzieło
W nl mam prawie 15 euro w tym mieszkanie opłacone
No 20zł jak pisał mewa ujdzie w tłoku
W nl mam prawie 15 euro w tym mieszkanie opłacone
No 20zł jak pisał mewa ujdzie w tłoku
3 940 681. zbigniew g - zbigniew nie mieszkam na dolnym ślasku gdzie buduje sie duzo tzw. stref ekonommicznych a na nich powstaja zakłady pracy w których przyjmuje sie zdecydowanie tylko tania siłe robocza i nie z poolski a z łotwy, z mongoli, z korei i z za buga, a miejscowi nie maja pracy, a żeby sie gdzies dostac do jakiejś fabryki to graniczy z cudem jest naprawde ciezko , ale tak jest ,pisałeś ze naślasku jest duzo pracy tak tam gdzie jest koronovirus, to napewno a wyobrazasz sobie dojezdzac codziennie do pracy z dolnogo ślaska na górny śląsk do pracy i mieć gdzie sie zatrzymać na noc bo ja sobie niewyobrazam tego wogóle, niemasz samochodu niemasz w danym rejonie zadnej rodziny zeby sie gdzies zatrzymać choć hna jakis czas to co po takiej gdzies tam pracy
Cóż, faktem jest, że z różnych powodów, sporo ludzi w PL jest wykluczonych z rynku pracy, wiek, wykształcenie-zawód, mobilność, zdrowie...
udanego
udanego
Dopisano wyniki Multi Multi
06, 07, 25, 26, 29, 31, 32, 35, 42, 50, 59, 60, 64, 66, 67, 68, 70, 75, 77, 79
Plusem jest liczba: 77
06, 07, 25, 26, 29, 31, 32, 35, 42, 50, 59, 60, 64, 66, 67, 68, 70, 75, 77, 79
Plusem jest liczba: 77
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 13390 zestawów od 1713 graczyŁączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 9 065 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 19 990 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- Wilku63 - koszt gry: 35,00 zł, wygrana: 400 zł = 11,43 x koszt gry
- sony71 - koszt gry: 40,00 zł, wygrana: 402 zł = 10,05 x koszt gry
- karas69 - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 36 zł = 7,20 x koszt gry
- pijwóde - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 36 zł = 7,20 x koszt gry
- XaNaX - koszt gry: 50,00 zł, wygrana: 320 zł = 6,40 x koszt gry
wszyscy sie madrza co pracuja i co maja samochody i dobrze sytuowana rodzuine która moze im pomóc, ja tak niemam, mojej czesc rodziny juz umarło a mlodzi wraz ze znajomymi wyemigrowali z chlebem na zachód, i tu przyjezdzaja tylko na pogrzeby w rodzinie i spowrotem z stond wyjezdaja i powtarzaja ze tu nigdy nie bedzie lepiej chocby rzadzacy niewiadomo co robili, i trzeba zauwazyć jedna zecz ze tu sie polakom zatyka usta marnymi podwyzkami, a sami sobie winduja wyzej pensje, anam dopierdzielaja co róż wieksze ceny bo rzad musi zarobić, polska jest juz zadłuzona na około 1,5 bilirda zł, czy to jest normalne ?chyba nie co?
Dopisano wyniki Mini Lotto - 18,20,23,30,40
Analiza stałych zestawów liczbowych Mini Lotto
Alicja_Mistrz 4/5
Alicja_Mistrz 4/5
Alicja_Mistrz 4/5
magda 4/5
Gruu 4/6
Asik42 4/6
Dopisano wyniki Super Szansy
Wylosowany numer to: 0610349
Wylosowany numer to: 0610349
Dopisano wyniki Kaskady - 01,05,09,10,11,13,16,18,19,20,21,23
Dopisano wyniki ekstra pensja - 01,08,24,29,33 oraz dodatkowa liczba 04
Dopisano wyniki ekstra premia - 04,08,09,11,29 oraz dodatkowa liczba 02
Typowania Ekstra Premia
Sowa 3/5 + 1/1 - wygrana 15 złAngierski 3/5 + 1/1 - wygrana 15 zł
opolanka 3/5 + 1/1 - wygrana 15 zł
Sebastian_M 3/5 + 1/1 - wygrana 15 zł
w polsce maja dobrze tylko ci co rzadza w warszawie, bankierzy , dyrektorzy banków, pracodawcy wielkich korporacji, burmistrzowie ,prezydenci miast , kler, a i ci co dostaja socjal i 500+ którzy niepracuja a za darmo dostaja kase , a reszta to szara strefa jest i tzw biedacy którzy łudza suie ze bedzie w tym kraju lepiej, ale lepiej juz nigdy niebedzie dopoki nie skonczy sie tu rozdwnictwo kasy tam gdzie taka kasa niepowinna trafiać a trafia, i rzad dzieli ludzi tym własnie ze jednym daje wiecej a innym niedaje nic, a podobno wszyscy jestesmy równi, jedyna sprawiedliwosc to konczy sie na cmentarzu
mam trop zrobiłem wykreślanke podobną do waldusia i 6/10 weszło w profilu
No tak.. Moje typowanie przypomina kaskadę.. Zawsze brakuje tej jednej do odpadu
walduś wykreśliłem po skosie po przekątnej po prawej po lewej w pionie poziomie i 6/10 jest widze dobra metoda
3 940 727. Mewa i nie oceniaj kogos kto niepracuje, jak nie jestes w jego sytuacji , bo kiedys moze i sie Tobie jeszcze noga powinaći wtedy zobaczysz jak jestłatwo sie gdzieś zatrudnić, choć wcale CI tego nie życze, a jesli np,jesteś juz emerytem i pracujesz jeszcze to módl sie oto zeby rzad nieskasował tego aby emeryci niemogli dorabiac sobie, do emerytury
narazie uciekam bo jest cholerna burza
dla wygrywajacych
tomii powykreślałem z ostatnich losowan cegiełki np.5,15,55,65,63,73 z nieparzystych aż zostało 10 liczb
Witajcie'dwa zakłady na chybił i nic nie trafił , jutro zacznę chyba wykreslanki
walduś a jak by zakreślił pustaki 6/8 było by zobacz na zdjęcie 

Oki Waldus idę spać do jutra pa pa
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Utrech dziękuję do jutra