Wpisy 394 021 – 394 120
13 lipca 2011 20:00 → 13 lipca 2011 20:35, 100 wpisów
pamiętam w tamtym roku jak była UEFA dałem na Karabach,Aris i Austrie Wiedeń za 2zl bańka do przodu
Mie też strasznie wolna gra

hihih no jak mam obstawiony jakiś meczyk to oglądam i obgryzam paznokietki z nerwów

Ja jak obstawiłem kiedyś za 1.000zł to

ala potem było 

ala potem było 

ale potem z 1.000 zrobilo się 5700zł

ale dawno to było w 2006r.
poza piłką grałam jeszcze na hokeje,siatkowke kobiet,,play ofy hehe tez mozna wygrać

lila-dają dają chodzi mi o to jak się przeciwko nim stawia nie ma nic pewniejszego
Pytanie do tych, co mają telefony w Orange.
........
Kto na telefon na kartę w tej sieci niech sprawdzi stan konta. Mnie zniknęło 60 pln.
........
Kto na telefon na kartę w tej sieci niech sprawdzi stan konta. Mnie zniknęło 60 pln.
Dzięki ale od tej pory nie moge nic grupszego wygrać 

andro...może nie z tych 5700zł obstawiłem znowu 1000zl i przegrałem
Wędrowca netowy
Ja nie mam w Orange,ale nie wysyłałeś nic na jakieś konkursy sms albo ktoś Cui mógł zwinąć z kąta dzwonić pod specjalny numer?
Ja nie mam w Orange,ale nie wysyłałeś nic na jakieś konkursy sms albo ktoś Cui mógł zwinąć z kąta dzwonić pod specjalny numer?
i juz nie gram na takie kwoty

profesor aha
ja gram za 2 zł do 10 zł..tzn grałam bo teraz od jakiegoś czasu nie gram w meczyki...dopiero mam zamiar zaczać
ja gram za 2 zł do 10 zł..tzn grałam bo teraz od jakiegoś czasu nie gram w meczyki...dopiero mam zamiar zaczaćAle jak zacznie się sezon na piłkę coś się znowu będzie kombinować

friend7 postawiłem 1.000zł i wygrałem 5700 ale to było dawno dokladnie 5.11.2006

Dzisiaj w radiu mówili o włamaniu do sieci komórkowej, ale nie podali nazwy tej sieci.
andro... postaw wtedy będzie

profesor ale nie za 1 tysiąc nie dam hehe no chyba ze wygrany ale to wtedy max 300zł rozsądna jestem

to żart ja tam nikogo nie namawiam
ale gośc obstawiał za 7.000zł jeden meczyk z kursem 1.80 i wygrał

na Juventus postawił

friend7...nabukmacherce

Friend.
Ja mam telefon tylko do internetu, nie dzwonię, nie wysyłam na konkursy, nikomu nie dałem, mam bezpłatny internet, to gdzie są pieniądze???
Ja mam telefon tylko do internetu, nie dzwonię, nie wysyłam na konkursy, nikomu nie dałem, mam bezpłatny internet, to gdzie są pieniądze???
większe sznse wygrania są niż w grach liczbowych

profesor i tu sie z Toba nie zgodze..bo wiecej na meczach i łatwiej wygrac niz w kulkach
profesor cofam posta...bo zle odczytałam..masz racje mozna wiecej wygrac u bukaa
profesor cofam posta...bo zle odczytałam..masz racje mozna wiecej wygrac u bukaa
andro...

wedrowco
moze byc ze te pieniadze przepadły bo niwykorzystałes ich w okreslonym czasie
moze byc ze te pieniadze przepadły bo niwykorzystałes ich w okreslonym czasieMnie też wychodzą podwójne
profesor1980
to nie lepiej było kupić jakieś systemy lotto albo mini ?
to nie lepiej było kupić jakieś systemy lotto albo mini ?
Kosmaty.
Mam jeszcze 2 dni na wysyłanie.
Mam jeszcze 2 dni na wysyłanie.
WITAM

friend7...ja takich systemów miałem chyba z 10 kisiążek poszlo wszystko na makulature

Za drogi gips

Ja wszystkich pozdrawiam,ale nie jesdtem w stanie osobno
to jeszcze raz

to jeszcze raz

lila virus trojan