Wpisy 3 939 756 – 3 939 855
29 sierpnia 2020 18:58 → 29 sierpnia 2020 20:14, 100 wpisów
uwaga na liczby 27,37,47,57,77,moga sie pojawić wieczorem
dzisiaj wyjdzie pare fajnych liczb w multika niektóre beda zaskoczeniem co dla niektórych graczy uwazajcie i dobrze kreślcie, grajcie i wygrywajcie
mewa to bajkopiszaż
3 939 735. tomi77 z tego ukladu 3 pierwsze sa na tak, 3 nastepne niestety na nie, musisz zmienić je na jakies inne no chyba ze ktos gra tylko na 3 /3
Zbigniew jesteś dla mnie trollem a trole się ignoruje choc zapewne i tak nie wiesz o co ho więc żegnam pusta ta studnia oj pusta rzekł...
mewa to bajkopiszasz
3 939 762. Mewa niestety z tych tutaj liczb które podałes niewidze zadnej aby dzisiaj miała wyjść , jesli by wyszła to byłby tylko przypadek
Owaga newawa to bajkopisasz
3 939 776. Mewa tak nie mi oceniac co ma wejsc a co nie, ale zobaczysz że nic z tego nie wejdzie dzisiaj, no chyba że totalizatotor wezmie Twój ten zestawik i pod uwagę i na Twoje zyczenie wylosuje te liczby w co bardzo w to wątpie, ale graj i wygrywaj
3 939 789. RT1
Kur#$&
Spotkalem kobietę fajna
Ale nie pytałem o imię
Ale coś nie byłem w Jej typie
Myślę że jutro bede
Spotkalem kobietę fajna
Ale nie pytałem o imię
Ale coś nie byłem w Jej typie
Myślę że jutro bede
Mleko z miodem... Wkur#$ się jeżdżę rowerem jak głupi a sąsiad radny opala jaja nad jeziorem.. Oby mu wacek opadł niczym maszt na fladze przy zalobie
Tomi77 zagraj w lotto szarpnij te melony kup fure łańcuch złoty będziesz w każdej typie
mewa to idiota
Nie... Nie łapie pierwszej się lepszej zeberki...
Ta lubi sport i fajnie
Ta lubi sport i fajnie
3 939 801. zbigniew g 2020-08-29 (19:19) nr wpisu 3 592 987
mewa to idiota
PASKO temu panu już nie polewamy
mewa to idiota
PASKO temu panu już nie polewamy
jegdo nie stać na browara
Magda jakbyś wypiła co Zbigniew też byś miała o sobie wysokie mniemanie
Ciekawe czy grając jakims systemem średnia trafień będzie jak na chybił trafił
Mam 3 pewniaki mieciutkie systemem 26,27,35
Czesc Wszystkim jak tam wygrane ???