Wpisy 3 937 896 – 3 937 995
26 sierpnia 2020 14:54 → 26 sierpnia 2020 19:18, 100 wpisów
Jak to możliwe, że na stronie www.multipasko.pl wyniki pojawiają się czasami szybciej niż w telewizji? Oto i rozwiązanie zagadki...
Zostałem dzisiaj posądzony, że podaję wyniki wyraźnie przed zakończeniem losowania. Jak to jest możliwe?
Rozwiązanie zagadki kryje się na załączonym zdjęciu.
Pewnie rzuca się w oczy, że losowania są transmitowane w TVP3 o 21:50 i to jest główne medium. Ja w tym przypadku dokładnie sprawdziłem pozostałe media, bo są jeszcze 3 dodatkowe i nie wyszedłem z oczywistego może dla niektórych założenia, że w TVP3 losowania są zawsze najpierwsze. Właśnie w ten sposób jestem w stanie czasami dać dodatkową wartość stronie, ciągle weryfikując wszystko, testując i starając się przedstawiać w prostszy sposób to, co czasami jest mnie przyjazne na oficjalnej stronie, albo czego tam brakuje.
Zostałem dzisiaj posądzony, że podaję wyniki wyraźnie przed zakończeniem losowania. Jak to jest możliwe?
Rozwiązanie zagadki kryje się na załączonym zdjęciu.
Pewnie rzuca się w oczy, że losowania są transmitowane w TVP3 o 21:50 i to jest główne medium. Ja w tym przypadku dokładnie sprawdziłem pozostałe media, bo są jeszcze 3 dodatkowe i nie wyszedłem z oczywistego może dla niektórych założenia, że w TVP3 losowania są zawsze najpierwsze. Właśnie w ten sposób jestem w stanie czasami dać dodatkową wartość stronie, ciągle weryfikując wszystko, testując i starając się przedstawiać w prostszy sposób to, co czasami jest mnie przyjazne na oficjalnej stronie, albo czego tam brakuje.
Wielokrotnie zgłaszałem Totalizatorowi błędy pojawiające się na ich stronie, bo wiadomo, nie jest to strona wolna od błędów. Na mojej stronie może też gdzieś jakiś chochlik się znajdzie. Przykład z ostatniego tygodnia. Wygrana w Rybniku 500 000 zł w Multi Multi Plus gdzie na oficjalnej stronie podano, że padła ta kwota jako 9/10 przy stawce x1, u siebie zmieniłem na x10 prawie natychmiastowo, na oficjalnej stronie poprawka pojawiła się dopiero po kilku dniach. Są to często takie niby małe rzeczy, a jednak kujące w oczy.
Wracając do właściwego tematu. Mamy 3 dodatkowe kanały. Jak się okazuje każdy z nich transmituje z innym opóźnieniem. Na lotto.pl i Facebooku jest największe opóźnienie, TVP3 dużo szybciej .... ale na końcu uwaga chyba niespodzianka dla wielu ... Youtube jest szybszy od TVP3. Kto by pomyślał? Sprawdźcie sami.
No to już wszystko zrozumiałe dziekuje panie Januszu za wyjaśnienie już jest wszystko wytłumaczone
to ta szansa 0,5547388 % bardziej mi odpowiada dzięki Angierski za sprawdzenie
Witam
Jak po losowaniu bo u mnie lipa
Trzeba dalej próbować
W piątek obowiązkowo 1 zakład EuroJackpot
Chyba nic nie zagram na wieczórtak ładnie ułożyłem ją 14 a tu 3/6 choć na sucho
Multi myślę że będą 5,29,22,37,44,49,67,71,75
oj miała czym nogami zakrecic oj miała i chyba dalej ma zdaje sie własne nie tknięte przez doktorka
Forsami nie przejmuj się to by nie zmieniło twojego życia ale był by to zastrzyk do grania
Wystarczy kupić drukarkę i drukować pieniądze przy pozwoleniu rządu
Mewa znowu nasz część moich 73 75 71to z emerytkami miałem ale raczej nie gram
Mini grać często i tylko jeden z naszyny.. Tak blisko kur#a a nie dadzą 3 na ucieche
Mulag-nie inwestuj w drukarke masz gotowca

Albo grubiej

Kierowcy poruszający się jedną z autostrad pod Berlinem przecierali oczy ze zdumienia, gdy zobaczyli pasażera na gapę podróżującego autokarem firmy przewozowej Flixbus. Półnagi mężczyzna podróżował bowiem na... bagażniku rowerowym zamocowanym z tyłu pojazdu. Interweniowała policja.

po obiedzie zajrze w rozpiske spróbuje zapodać jakieś pewniaczki do mm
Kiedyś wiozlem znajomego.. Po słabym dniu... Siedział odwrócony tyłem a nogi zwisały na zderzaku... A klapa otwarta?ale miał pasy
No to 55 albo 52...cos mam nosa ale później nie potrafię złożyć więcej niż 3/6
mierzę temperaturę 38.0c kurdę dopadł mnie skurczybyk z Vuhan
ale coś mi nie pasowało zmieniłem na cyfrowy 36,6 i zagadka virusa rozwiązana
Czesc Wszystkim

no jakoś idzie w Keno 152 zaklady na 5/5 na 12 liczb
ale czekam na 5/5 wtedy 250 zl by dalo plusik
podobno im wiecej sie pusci zakladow tym lepiej
wiec przy takim saldzie moge jeszcze troche powysylac (oczywiscie testy)
mam nadzieje ze za x losowan trafi wkoncu
wiec przy takim saldzie moge jeszcze troche powysylac (oczywiscie testy)
mam nadzieje ze za x losowan trafi wkoncu
9,16,20,21,25,29,37,50,60,62 takie cudo mi wyszło na rozpisce ,dlaczego cudo bo było juz z tego 8/10 cztery losowania temu
po burzy może coś trafimy w realu Wald.... w ranach barteru coś możesz zonie od siebie
Końce nie robily żadnej roboty.Teraz coś wpada Ale też jaj nie urywa
Jak nArazie zdrapka to pustak
Podobnie pewno będzie z multi i mini
Podobnie pewno będzie z multi i mini
Tym bardziej wielkie że własne takie coś mnie i być może ciebie cieszy najbardziej oby jak najczęściej
Jeżeli można wiedzieć stałe czy przemyślane czy inna metoda która mnie nie interesuje twoja sprawa
3 937 973. mirnam61 Brawo super typujesz
doktor2p coś dawno Cię nie było tu widać obowiązki, czy dziwne postacie ?
Biedroneczka chcesz liczby