Wpisy 3 935 966 – 3 936 065
23 sierpnia 2020 15:39 → 23 sierpnia 2020 19:06, 100 wpisów
Podpowiedzcie mi, bardzo ważne.
Niech wszystko opodatkują wyjdziemy i będziemy zyc w naturze na polu jak zwierzęta
3 935 962. Forsami ja nieposiadam samochodu, chociarz nieraz marzyłem o samochodzie własnym, ale nie mam prawka i nierobie tylko dlatego ze nie moge jezdzić autem, wole rower,pytasz czy mam rower tak mam 3 rowery jeden do odrestaurowania, w tym, 2 górale i 4 rower stacjonarny w domu,tak co by koondycji nie stracić
Też coś może być, że ten wirus tak zrobili dla zmyłki, ale zachorowania jednak są, dla osłabienia gospodarek. A na stacji nie ma.
moim zdaniem przy kazdej ulicy, drodze powinna być sieżka rowerowa, po której powinnni sie poruszać roweżyści, nie zeby jezdzili po chodnikach, to samo kierowcy powini sie poruszac wyłacznie po ulicy a nie sciezkach rowerowych a tak czesto niejest, wszyscy powini zachować ostroznosc i poruszać sie tylko po wyznaczonych dla nich miejscach nie inaczej wtedy bedzie bardziej bezpiecznie
a nie ze jade rowerem po ulicy i zjezdzam na pobocze jade poboczem gdzie bo niema śćiezki rowerowej a kołomnie leci rozpedzony TIR i chwila moment robi taki podmuch ze ja z pobocza ląduje w rowie, kierowcy tirów niestety tez niezachowuja sie tak jak powini do znaków oni uwazaja sie za nakmadrzejszych ci co sa nirzej nie sa wazni
Premier Holandii jeździ do pracy rowerem a u nas wille szeregowego posla ochrania mnóstwo go*ryli
witajcie
Czy może' mi ktoś wyjaśnic jak to jest że kilka razy z rzędu w keno wygrywa ta sama osoba lub jedna ale ma dwa nicki . ? W realu jednak nie gra bo nie widzę żeby pisała i się tym chwalila cuda na kiju normalnie
emerytka . gerdi76 lub erynia
aha, no to policz 929970-929831=169
169×40=6760, 169×30=5070
2500+2500=5000
czyli, jak nie patrzeć, plecy są tam gdzie zazwyczaj, nooooo chyba, że się jest U.......
169×40=6760, 169×30=5070
2500+2500=5000
czyli, jak nie patrzeć, plecy są tam gdzie zazwyczaj, nooooo chyba, że się jest U.......
A teraz rozumiem dziękuję że wyczerpującą informację
Kozy i owce nakarmione.
Dodam, że Emi nie ukrywa, że typuje wirtualnie, dla zabawy, kilkanaście razy to widziałem, a z ulungami noo, z nimi, to jest trochę inaczej
Miłego
Mam z online 2x10
3,6,10,12,14,17,18,19,22,30,37,40,45,56,75
15 liczb na 2 zakłady.
3,6,10,12,14,17,18,19,22,30,37,40,45,56,75
15 liczb na 2 zakłady.
Ci, którzy zamierzają grać, proponuję wyeliminować te liczby. Znając życie, wpadnie jedna albo żadna.
Za wczoraj wygrana 50.zł dla Totalizatora .Gratulacje.
3 935 984. Biedroneczka1977 ja jestem ciekawy czy tez tak trafia w realu jak tu na stronce w te keno? moze idzie wczesnie rano do kolektury i wysyła odrazu swoje typy liczb na wszystkie losowania w keno, a nastepnego dnia odbiera wygrane wszystkie i ponownie je wysyła te liczby
i jak to mówia kasa robi kase
Jeszcze mam zakłady w grze do jutra do 14:00 a w 600 jeszcze o 18,19,20 i 23:00
W szybkie 600 ładna premia jest do wzięcia na ta chwilę ale ja jeszcze w ta grę więcej jak 2 zł nie wygrałam
Biedronko ,bo trzeba grać o odpowiednich godzinach .Jeśli chodzi o chybiki online w 600 są o niebo pewniejsze niż inne gry .
Nie arczi z tego co wiem to ta osoba gra tylko wirtualnie
Przez apke nie mogę dzisiaj grać ,coś szwankuje , podaje wyniki z 2016 r.a liczby na lotto były nawet 62 i 64 .Coś tu nie tak .
Ratownik wiem wiem czasem próbowałam w keno to akurat miałam parę razy 250 zł i raz jeden jedyny 500 w swoje imieniny w tamtym roku ale to już miałam farta wtedy
Online nie gram bo za dużo danych chcą żeby podać
Biedronko , ja lubię grać w takie dni jak
2,4,5,10,13,20,30,31
2,4,5,10,13,20,30,31
Mam kolekture czynna w Zabce trzy minuty żeby pójść , ale teraz zagralam z portfela od Pasko na 20 losowań zobaczę co wpadnie
Miałam tak kiedyś że 15 i 16 wygrywalam a teraz mi to uciekło
Biedronko ,ucieklo bo rok się zmienił , dni się przesunęły do tyłu lub do przodu na 17 - 18 lub na 13-14
Kiedyś często czytałam to forum keno chyba też było tam Dużo dobrych rad i o której godzinie grać i tak dalej
No a jak dzisiaj 23 to już tylko mini mini zostało
W multi warto grać na kilka minut przed zamknięciem terminalu z liczb wylosowanych z....
Dziś chyba pójdę po 21 dopiero wysłać coś z Multi jak mi się będzie chciało a jutro mam plan w drodze do pracy wysłać keno już zrobiłam rozeznanie jakie wpadają koło 7 do 7 30 rano
Szwagier zagrał 1 zakladem na 10 losowań i już w pierwszym miał 4 , prawie 1500 zł , i to nie raz .
Na zagraj ponownie trójki czasem wpadają w mini ale tylko trójki
W Keno najczęściej gram po północy na 10 losowań.Zaklady aktywuje tuż przed pierwszym losowaniem , a w MM dobrze jest grać po 21:00.Jesli grasz na 5 liczb to przepisać chybiki z mini lub lotto.
Jeśli jest pechowa kolektura , w której nie padały wygrane na chybil trafił , zmienić ja .
Dzisiaj atakujemy końcówki z dwóch przedziałów , oba parzyste .
Ta co mam koło domu to miałam 5/5 12 czerwca jak była promocja 1400 zł wpadło i tak często tam chodzę albo w drodze do pracy to na Orlen jutro od samego rana zawitam
Na Orlenie dobrze jest kupić zdrapkę , ale nie ta, która Ci podaje sprzedawca .Zawsze wybieraj sama .
Kiedyś zagralem na chybika w Żabce .140 kg babka zrobiła sobie przerwę .Czekałem pół godziny .Warto bylo .Wpadła czwórka.
Dodano losowanie nr 930 000 Keno
No Właśnie z tymi zdrapkami to jest różnie nie zawsze pozwolą wybrać
Muszę przedłużyć umowę i wziąć nowego smartfona bo ten ma dwa lata i coraz częściej się zawiesza
Myślę że fajnie pi sztuce mini i multi wysłać... 4 zł to 1/3 paczki fajek
Ja papierosów nie palę ten nałóg jest mi obcy
G2 mini lg kilka lat... Gniotsa nie lamiotsa 2400 ma bateria.. Szybko się ładuje... Katuje go i nadal działa.. Choć jadę też z taba Huawei med pad t5
Kolejny tydzień 4 strzały mini.. Po sztuce dni obojętne i multi 7 liczb
Czesc Wszystkim
dwieskarpety
Ostatni dzien relaksiku i wypoczynku w pieknym Zakopanym wiec wysle sobie na 8 kreslone 1 8 13 15 21 47 55 68 czy z plusem i na stawke jeszcze sie zastanowie
dzisiaj zmieniłem swój zestaw do mini, zobaczymy czy się coś poprawi
Byłem na cmentarzu... Ludzi kilkunastuzywych
A niedaleko staw z rybami... Ludzi kilkudziesieciu
A niedaleko staw z rybami... Ludzi kilkudziesieciu
Biedroneczka1977
Wyjaśniam sprawę.
Mam 3 nicki-emerytka46,gerdi076 i od niedawna erynia.Emerytka46 do typowania i pisania na czacie.Dwa pozostałe raczej tylko do typowania.Może się zdarzyć,że zapomnę się wylogować,wtedy też (niestety)pojawiają się na czacie.
Mam dwa zestawy 5/5 i nimi typuję.Jak emerytce i gerdi kończą się fundusze,wtedy ratuje erynia.
Naturalnie wszystko na sucho,za Paskowe pieniądze.
W realu nie gram w keno(czasami tak,ale rzadko)
A,że te dwa zestawy5/5 często wpadają,to już nie moja wina.
Wyjaśniam sprawę.
Mam 3 nicki-emerytka46,gerdi076 i od niedawna erynia.Emerytka46 do typowania i pisania na czacie.Dwa pozostałe raczej tylko do typowania.Może się zdarzyć,że zapomnę się wylogować,wtedy też (niestety)pojawiają się na czacie.
Mam dwa zestawy 5/5 i nimi typuję.Jak emerytce i gerdi kończą się fundusze,wtedy ratuje erynia.
Naturalnie wszystko na sucho,za Paskowe pieniądze.
W realu nie gram w keno(czasami tak,ale rzadko)
A,że te dwa zestawy5/5 często wpadają,to już nie moja wina.
emerytka, ale gdybyś grała w realu to pewnie suma-sumarum byłabyś do tyłu, chyba
Można nie lubić Rosjan ale Povietkin szacunku... 40 lat i 2 razy deski a znokautował Whyatea... Sorry za pisownie
johno
To pewne jak amen w pacierzu.
To pewne jak amen w pacierzu.
No masz, Emi, pewnie, że raczej w plecy, w końcu Ty nie jesteś z ulungów
na sucho też fajnie się gra, można poćwiczyć różne strategie bez stresu mówię o keno
Robal_36
Doją,doją.Tylko mleczka i kokosów z tego nie mają.