Wpisy 3 934 944 – 3 935 043
21 sierpnia 2020 23:30 → 22 sierpnia 2020 09:25, 100 wpisów
Witam
Po upalnym dniu piję teraz dla odprężenia
U mnie jeszcze teraz jest 25 stopni na dworze
Najbardziej aktywni czatowicze w ostatnim dniu:
- Ratownik - 118 wpisów
- 191979 - 66 wpisów
- waldus - 66 wpisów
- panoramix - 63 wpisów
- Biedroneczka1977 - 63 wpisów
- Karolb - 55 wpisów
- Forsami - 40 wpisów
- Angierski - 33 wpisów
- tomi77 - 27 wpisów
- krzysztof c - 25 wpisów
- przystojniak - 21 wpisów
- zgrywus - 21 wpisów
- arczibalik73 - 18 wpisów
- Robal_36 - 17 wpisów
- Mulag - 16 wpisów
- mw29121986 - 16 wpisów
- TeoS - 13 wpisów
- dwieskarpety - 10 wpisów
- Wojtt - 9 wpisów
- Wędrowca netowy - 8 wpisów
- dusia - 8 wpisów
- Gosia__77 - 7 wpisów
- bella34 - 7 wpisów
- Mewa - 7 wpisów
- MONTEZUMA1 - 6 wpisów
- lewy - 6 wpisów
- makler - 6 wpisów
- dotam - 5 wpisów
- johno - 5 wpisów
- zbigniew g - 5 wpisów
Eh dopiero za tydzień bonusy multi 50% o 14h 1x4/6 i kosz wieczorem 2x4/6 kosz w mini 2xkosz
jeszcze jedno i spać
3 934 923. Ratownik oooooooooooo właściwi ludzie na właściwym miejscu
PLANDEMIC-INDOKTRYNACJA | POLSKI LEKTOR
Jeden z najważniejszych dokumentów roku 2020. Emitowany na żywo na platformie London_Real 18/08/2020.
Film ten zagłębia się w mechanizmy propagandy głównego nurtu, pokazuje jak giganci technologiczni z Doliny Krzemowej wpływają na nasze umysły, jak wielka farma i inne agencje niszczą nasze zdrowie, ten nowy film Mikki Willisa łączy te wszystkie punkty w jedną całość i wyświetla niesamowity obraz powiązań i kalkulatora systemu globalnego a ludzkością.
https://www.bitchute.com/video/6zBOr9d0gDUq/
Jeden z najważniejszych dokumentów roku 2020. Emitowany na żywo na platformie London_Real 18/08/2020.
Film ten zagłębia się w mechanizmy propagandy głównego nurtu, pokazuje jak giganci technologiczni z Doliny Krzemowej wpływają na nasze umysły, jak wielka farma i inne agencje niszczą nasze zdrowie, ten nowy film Mikki Willisa łączy te wszystkie punkty w jedną całość i wyświetla niesamowity obraz powiązań i kalkulatora systemu globalnego a ludzkością.
https://www.bitchute.com/video/6zBOr9d0gDUq/

Serdeczne pozdrowienia ze Szczecina dla całej Polski.

No , to wspaniałego weekendu Szczęściarze .Tym, którzy oczekują nawygrane, niech dzisiejsza sobota będzie szczeliwa .
emerytka 46 typował(a) za 20 zł w Keno na losowanie nr 929593 i trafił(a) 2500 zł
Był tutaj gostek , który na koncie mial 50 000 , a w krótkim czasie roztrwonił całą kwotę .Nie miał takiego wyczucia jak inni.
TeoS
Emerytko gratki wygranej
BursztynOceanu
TeoS, wielką jest mądrością znosić Twoja ( Wasza ) głupotę .Co mnie nie zabija, to mnie 3
wzmacnia , a Twoje wpisy wystawiają świadectwo o Twojej osobie .Nie ruszają mnie. Pozdrawiam.
wzmacnia , a Twoje wpisy wystawiają świadectwo o Twojej osobie .Nie ruszają mnie. Pozdrawiam.
skupcie się na liczbach jak wytypować trzon i wygrac dużo pieniążków cyt. klasyka
jak już wygramy to i tak posprzeczamy się komu ile ale to już inna inszość
Nie wiem po co kluja w oczy furami Lewego czy Szczęsnego... Jak ktoś zarabia kasę gruba to nie jeździ Oplem czy VW
TeoS, ufam, że Admin dostrzeże Twoja twórczość i odpowiednio ja wynagrodzi. My nie potrzebujemy tutaj takich wpisów.
może wygrana już gotowa i czeka tylko My nie wiemy jak po nią sięgnąć
Karolb i Ratownik to ta sama osoba skacze sobie po nickach,czy w regulaminie pisze o tym,że można jednocześnie pisać w taki sposób? Ale po co to robić....Idiotyzm tego człowieka jest bez granic
Monia22_22, a czy w regulaminie jest zapis o zbliżaniu portalowiczom od ...- czytaj swoje wpisy.Twoja uwaga nie dotyczy mojej osoby.A jeśli chcesz badać nicki , to polecam inne .Z grzeczności ich nie wymienię bo śledzenie innych profili nie jest moja ' ulubiona strona '.Pozdrawiam.
Ty się chłopie lecz
Nie ma sensu z taką chorą osobą pisać,baju baju
Tak uważam, im się to znudzi, a Admin doceni taka osobę bez względu na staż portalowy.
Cześć.
Gosia.
Uważajcie, bo mocno dzisiaj popada i zagrzmi.
dzień się zapowiada deszczowy tli się burza pewnie przejdzie bokiem u nas
Niech grzmi i pada .Tylko trzeba uważać bo sierpniowe burze są niebezpieczne. Telefony najlepiej wyłączać i inny sprzęt .Doświadczyłem tego.
u mnie tylko opowiadają o burzach a od ponad miesiąca nie padało
Karolb niby po co mam sam siebie pozdrawiać? Ps mam tylko te dwa nicki