Wpisy 3 934 511 – 3 934 610
21 sierpnia 2020 14:51 → 21 sierpnia 2020 16:32, 100 wpisów
Z wiadomych powodów nie mogę podać nicków .Rybnik , Sosnowiec , Jaworzno , Poznań , Radom , Racibórz , Poznań i okolice .
Forsami no wiadomo praca to jedyne i rozsadne zrodlo dochodow, tylko jak pracujesz to powinienes wydawac wiecej na tsa bo jestes zapalonym graczem powinienes wydawac od 300-500 zl na miesiac
wiecie ze na STSsie tez niezle kroja tam ludzie niekotrzy wygrywaja sporo, ale wiekszosc jest na minus skorojona po kilka kilkanascie tysiecy bo sami pisali na chatach
Ci ludzie nawet nie zaglądają na nasz portal.Nie mają takiej potrzeby .Z kilkoma mam kontakt osobisty i telefoniczny.Czesto podają swoje pewniaki .
no moze i na pewno sa tacy co nawet po wygranej sa zainteresowani zeby tu byc i typowac
Angierski , znakomita większość osób ,które wygrywają większe kwoty online , to osoby z....
ja bym radzil nikomu nie grac w wynalazki tsa, bo wiecej da niz zabierze szkoda zachodu
ulungowe wygrane w całym kraju,Ratownik zna wszystkich w Polsce co wygrali 100 zł+ on ma z nimi kontakt na FB ''ulungi razem''
Sposób multi pewniak w 3 zakładach i 2 zmienne liczby dobry patent i stawka
Angierski no to i tak czy wydaje na Lotto z Plusem około 60 złotych miesięcznie grając swoje liczby na jednym zakładzie od lat to się nie stety nazywa hazard....jak się gra notorycznie na każde losowanie.. czy 60 czy 500 =hazard...ale poco żyć jak nie zagrać nie wypić nie zapić nie kochać nie łowić ryb...bez sensu takie życie jak dla mnie
slim61 typował(a) za 2 zł w Szybkie 600 na losowanie nr 52906 i trafił(a) 250 zł
Sprawdziłem kupon mini system 6 z wczoraj i jest trójka mało trochę bo 65,4 ale cieszy
Forsami no w sumie racja zeby brac tylko udzial a noz moze cos za 10-20 lat wejdzie

Miliony kombinacji w każdej grze grając w wszystkich polegniemy szybko jak na froncie obrać sobie jedną gre i grać..
Monia22_22,jest Was kilka osób,które stale zaczepiają ludzi , jak swego czasu Sebastiana .Jest takie porzekadło :' Jak Diabeł spi to rządzi ...'.- Tu trzeba wstawić ...
Idę na basen smaży trzeba korzystać z tego bo niedługo wrzesień znowu szkoła pochmurne krótkie dni
To mój stały zestaw mini6 wczoraj trójka to dziś dwie wymienię z trzech trafionych liczb a jutro wracam do niego jak jest teraz
529. Ratownik 2020-08-21 (14:58)
.........Jak Diabeł spi to rządzi ...'.
Jak kubraczki śpią To rządzą Ulungowie
.........Jak Diabeł spi to rządzi ...'.
Jak kubraczki śpią To rządzą Ulungowie
R_36 i inni , przestańcie gamzac grypsami.Kazdy rozwinięty wie , że ' Ulung ' to wyobcowany , ułomny , nieumiejący się zachować. Czy Wy stale powtarzający wyraz ' Ulung ' , potraficie się zachować ? To świadczy tylko o Was .
Makler ,smialo możesz posłużyć jako eksponat przykładowy na pewną konferencje naukową .
Witajcie
PoZNań i okolice też wygrywaja tylko że to nie jestem ja
3 934 476. Forsami żadnej pracy tutaj nie szukam
Ale kwiat Mosiny miała czy tam miał 5/5 w mini Man nawet liczby napisane i datę kiedy to było
Jak dostanę za nadgodziny to zagram mini system i będę bogata bogata bogata
3 934 543. Biedroneczka1977 2020 a kto to jest kwiat mosiny? ja znam tylko twój kwiat
A Mosina to prawie Poznań Ale ja mieszkam na północ od Poznania ale może i tu szczęście nadejdzie , ono jest wielkie dlatego idzie pomału
Był Kwiat Mosiny taki login arczi pamiętam przecież
Będę w domu to lukne w moje notatki teraz ciężko pracuje
noi juz praktycznie po promocji jeszcze tylko wieczorem ostatnia szanse macie na wielkie wygrane, promocyjne, ja tam dzisiaj zagram tylko mini lotka i to musze sie śpiszyć z mysleniem nad tym bo umnie kolektura tylko do 18 godziny teraz jest,
3 934 547. Biedroneczka1977 tak wiem, ze ktos pod takim nikiem tu sie pokazywał , ale to nie był twój kwiat tylko prawdopodobnie ktos sie podszywał tu pod kogos kim niebył
3 934 547. Biedroneczka1977 tak wiem, ze ktos pod takim nikiem tu sie pokazywał , ale to nie był twój kwiat tylko prawdopodobnie ktos sie podszywał tu pod kogos kim niebył
A już z tym podszywaniem to nie nadazam po co ludzie tworzą tyle nickow bez sensu dla mnie
3 934 550. Biedroneczka1977 no tak to prawda , a dlamnie tworzenie co róz inych ników to zwykła głupota jest i tyle wtym temacie
3 934 537. Ratownik 2020-08-21 (15:11)
Makler ,smialo możesz posłużyć jako eksponat przykładowy na pewną konferencje naukową .
Proszę mnie zapisać jako eksponat
Proszę mnie zapisać jako eksponat
wczoraj niezdazyłem wysłac mini bo kiedy dotarłem do kolektury to juz było zamkniete, jaja sobie robia poprostu i dzisiaj musze isc wczesniej wysłać
Arczi jak czytam od u Ciebie o 18 zamykają kolekture to mi ręce opadają u mnie na wsi gminnej jest pięć kolektur czynne do 21 a w zabce i na Orlen to do ostatniej godziny do której można wysłać
3 934 554. panoramix tak była by 4/5 i 3/5mini,
biedroneczka1977 bo umnie w miastecvzku sa tylko 2 kolektóry na krzyz i obydwa lottomaty znajduja sie w sklepach prywatnych, a prywaciarz jak to prywaciarz zamyka sobie sklep kiedy chce, w iescie oddalonym o 15 km odemnie jest chyba z 10 kolektór ale jedz do innego miasta aby lotka wysłac normalnie paranoja jakaś, a teraz jeszcze wakacje sa to własciciele sklepów zamykaja sobie wczesniej sklep co niewolno im, robia jak sobie chca
biedroneczka1977 bo umnie w miastecvzku sa tylko 2 kolektóry na krzyz i obydwa lottomaty znajduja sie w sklepach prywatnych, a prywaciarz jak to prywaciarz zamyka sobie sklep kiedy chce, w iescie oddalonym o 15 km odemnie jest chyba z 10 kolektór ale jedz do innego miasta aby lotka wysłac normalnie paranoja jakaś, a teraz jeszcze wakacje sa to własciciele sklepów zamykaja sobie wczesniej sklep co niewolno im, robia jak sobie chca
dali sobie ogłoszenie wczoraj chyba okolo 17 ze sklep bedzie tylko do 18 do konca miesiaca, a druga kolektóra jest po drugiej stronie miasta aż i tam tez róznie jest z tymi godzinami otwarcia sklepu
3 934 559. panoramix dlatego teraz postanowilłem grac tylko w mini lotka inne gry sobie odpuszczam bo i tak w nic innego nic niewchodzi moze we wrzesniu sie cos dopiero ruszynarazie umnie pademia w trafianiu jest,
Wszystko ma swój czas .Szczęście idzie do każdego z nas. Ma miliony klientów.
3 934 562. panoramix napewno wejdzie wtedy jesli na kazde losowanie np w multika wyślesz 8 ukladów po 10/10 dzieny wydatek na 2 losowania to 40zł
Szczęście to jak Święty Mikołaj, przychodzi do grzecznych dzieci.
szczęście to sie ma jak 100 idzie i tylko Ty w gó..o wejdziesz
W mini trafisz 4 , wygrasz 400, 600, 700, może więcej, a w keno często wygrasz ponad 1000 na stawce.
Lotto też ryzykowne. Trafisz 4 wygrasz 36, 48, 96, 127 zł, a w keno możesz wygrać więcej.
16:00 się zbliża. Kawiarenka, kawa , lody, z gronem przyjaciół.Szczecin pozdrawia Polske
Do jutra
dzisiaj miałewm bardzo dziwny sen, sniła mi sie budka niby to była kolektura, i ja tam poszedłem z kuponem , po wygrana, i chciałem kupony zeby skreślicć a kolektorka powiedziała mi że ona mi nieda kuponów bo juz za duzo ich kreslę zaczolem sie z nia kłocić, ale to nic niepomogło pora we snie byla wieczorowa, pamietam ze dałem jej kupon z wygrana , a ona mowi mi jest 2 zł, a ja sie pytam jakie 2 zł ,a 180zł to nie łaska, kolektorka we śnie próbowała mnie oszukać i upierała sie ze jest tylko 2zł, wiec wziołem zaodpaliłem zapałke ze złosci i powiedziałem ze niebedziesz mnie oszukiwać, i podpalilem budke z lotkiem, budka doszczetnie sploneła z kolektorka wsrodku, a wokoł tej budki widziałem jakies osoby w poszarpanych ubraniach ale wszyscy niemieli twarzy chodzili wkolo tej kolektóry plonacej niewiem co to mial znaczyć ten sen, ale czujee chyba cos niedobrego sie stanie
ze snu 18 wyszła
piromańskie sny Arcz.. nich snem pozostaną ...to tylko sen ale fakt potrafią wnikliwi z interpretacji wyłuskać
jedna stat w Keno 9/13 to mogla byc spora wygrana
zalozmy malym systemem na 7 liczb
zalozmy malym systemem na 7 liczb
3 934 578. panoramix tak ze snu moznazawsze sie duzo dowiedzieć zawsze
Aha więc dziecko specjalnej troski, twierdzisz, że ludzie nie dają tu skanów ze względu na mnie, ale skany są u Korna ? A wiesz może, kto dał z najwyższą kwotą ?
Radzę, ze wszystkimi pozostałymi osobowościami udać się do dobrego specjalisty
Arcz..... przez sen to harcerki ganiam budzę się harcerek nie ma a namiot stoi
Rob... nie bierz wszystkiego na serio bo od czytania chat ocip.ć można
Arcz... żeby nie było to harcerki pełnoletnie takie koleżanki druha Borucha
Rat... czyli nie będziesz wodnikiem ratownikiem na zielonej ..nie pomożesz Nam wygrać duzo pieniążków cyt.klasyka?
Mam wrażenie, że dzisiaj klasyk wyłoniał się z ostrego cienia ...
Istnieją na tym świecie tacy , którzy mają dar rozpalania i podtrzymywania naszego ognia oraz tacy , którzy ten ogień gaszą , choćby mieli się przy nim poparzyć .Pierwszych trzeba kochać i holubic .Od drugich , lepiej się trzymać z daleka .( Manipulant ).
szczęście to mawiają ma każdy komu jajka na plecach nie urosły bez urazy