Wpisy 3 933 496 – 3 933 595
19 sierpnia 2020 22:08 → 20 sierpnia 2020 09:35, 100 wpisów
Znowu lipa same drobne
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
sherlokmarysia typował(a) za 12 zł w Keno na losowanie nr 929020 i trafił(a) 756 zł
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 279 334,80 zł
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Premii - brak głównej wygranej
65,13,37 żadna nie weszła nawet na dwa losowania choć grałem na 14
No masakra w mini mniej jak 500 to porażka za czwórkę
Karol ale 4/9 to multi czy może jednak mini?
To ciekawe ile wyjął
4/10 multik
dla wszystkich wygrywajacych
Wszędzie się kłócą, zarzucają jeden drugiemu kradzież liczb , a to nie jest zabronione. Jeden z naszych zerznal w całości identyczne typy. O to już jest wojna. Powtarzam , każdy ma prawo obserwować kto i jak typuje.
No właśnie to że jak patrzę na to co inny typuje to nie widzę problemu. Jeśli uznam ,że coś z tego może być to biorę sobie od niego liczby albo i nie
Karol na jakim fb?
Jeśli zamieszczam typy to się zgadzam i każdy może sobie robić co chce skoro je podaje to pozwalam
Jeśli ktoś da skan kuponu przed lodowaniem, powinien się z tym liczyć , że wiele osób może zagrać tymi samymi liczbami .Czy jest to jakiś problem,?
MW, nie chce podawać stronki i nicku , ale chodzi o naszego człowieka.
Szkoda że nie ma opcji priv wtedy zaprzyjaźnieni użytkownicy po cichu by się mogło wymieniać
MW , tak, tak powinno być, ale tutaj zfsraja się osoby , a jest ich grupka, które zwalczają się wzajemnie co widać każdego dnia .
MW , taki, który prowadzi takie podchody, nigdy nie wygra większej kwoty. Mądrzy się nie kłócą .
Taki nasz naród na innych stronach w większości jest to samo. Taka nasza natura
No to tak 15 jak dobrze widziałem szóstek
Takie życie na każdym kroku człowiek do doświadcza w życiu codziennym
Ja mam jeden sposób na takich odpuszczam i staram się nie reagować i wdawać w dyskusję najlepiej ignorować takiego to go to boli
W innych państwach gdy rolnik kupi krowę , zbieraja się sąsiedzi, cieszą się, a tutaj są ciche życzenia by mu ta krowa...padła.
Na zachodzie nawet ludzie się ujawniają z bardzo wysokimi wygranymi a.nawet tymi mniejszymi i reszta się cieszy. Tutaj by cię za...li
Nasz naród jest bardzo ciekawski, skąd to masz , od kogo i za ile. Myślą czy czasami nie oszukałes albo ukradłeś
Karolb gratuluję i miłej nocy
MW , nie komentuje bo zaraz znajdzie się ktoś z epitetami typu " ulung".
MW, dziękuję, Ty też czekaj na swój dzień. W grudniu trafisz cis grubszego tuż przed świętami.
Najbardziej aktywni czatowicze w ostatnim dniu:
- Karolb - 71 wpisów
- Mulag - 42 wpisów
- mw29121986 - 42 wpisów
- Angierski - 39 wpisów
- dwieskarpety - 37 wpisów
- Biedroneczka1977 - 33 wpisów
- waldus - 31 wpisów
- panoramix - 29 wpisów
- 191979 - 26 wpisów
- arczibalik73 - 26 wpisów
- Gosia__77 - 22 wpisów
- krzysztof c - 19 wpisów
- dotam - 19 wpisów
- tomi77 - 18 wpisów
- Wędrowca netowy - 18 wpisów
- Ratownik - 17 wpisów
- Andreas3864 - 14 wpisów
- Robal_36 - 12 wpisów
- Mewa - 12 wpisów
- Forsami - 11 wpisów
- damian1983 - 10 wpisów
- johno - 9 wpisów
- TeoS - 8 wpisów
- emerytka 46 - 6 wpisów
- zbigniew g - 5 wpisów
- RT1 - 5 wpisów
- sony71 - 4 wpisów
- pauuuuula - 4 wpisów
- lewy - 4 wpisów
- slawek - 4 wpisów
Karolb dziękuję
Jeszcze 1 i spać
Czat: Tylko 3 osoby.
Po co diabełkowi urwałeś jedną rękę???
Przerwa na

eldra typował(a) za 4 zł w Szybkie 600 na losowanie nr 52544 i trafił(a) 250 zł
W miejscowości Lotto.pl padła wygrana 279 334,80 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Przed chwilą padło 10 x 7/7 (15 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
Jeśli masz farta,idz za ciosem .Szczęśliwym szczęście sprzyja .Nie ma i nie może być żadnych strajków w grach .Odbierajcie telefony w sprawie loteriady .Do piątego sygnału należy odebrać telefon.
szczepan71 typował(a) za 10 zł w Keno na losowanie nr 929086 i trafił(a) 500 zł
Najlepszymi prwniaczkami, zwłaszcza na Mini , Lotto , nawet na Super Szansę są liczby z data urodzin kochanych osób.
Waldus -
Za trzy ? Dwa mini, czy lotek bez + ? Jeśli to drugie, to nie idź tą drogą
Dusia -
no masz , jak zawsze - pewne pewniaki
do losowania
w tym momencie jakoś tracą gwarancje
Udanego dnia
...
jprd
Za trzy ? Dwa mini, czy lotek bez + ? Jeśli to drugie, to nie idź tą drogą
Dusia -
no masz , jak zawsze - pewne pewniaki
do losowania
w tym momencie jakoś tracą gwarancje
Udanego dnia
...
jprd
Błędem jest zzynanie liczb od osób, które przodują w rankingu.Dzisiaj dużo trafień ma X, jutro Y, a często bywa, że właśnie Z , ten z końca tabeli wypali z pięcioma trafieniami w Lotto lub Mini.
Dzień bez krytyki , jest dniem straconym.Wywazonych opinii życzę .Jeśli chodzi o mnie , w MM gram 5 zakładów 6/6 na stawce .Wszystkie własne .No, może niewlasne bo po 2 z każdego poprzedniego losowania .
jak podawałem dusia jak dla mnie liczba dnia jest 23 do niej może 27 22 35 26 31 24?? ( 21,22,23,24) sie bym zdziwił gdyby wlazło lub takie cos 21,22,23,24,26,27 ) no mosz dusia ostatecznie
22,23,27,31,35,40
22,23,27,31,35,40
robal cos jak by nie w sosie choc pewnie to taka natura robala nie odpusci musi bo sie udusi skomentowac ale napewno nie zlosliwie nie uwierze
Lotto de.
1. 6/6 + ZS - 3
2. 6/6 - 8
Razem 11 szóstek.
1. 6/6 + ZS - 3
2. 6/6 - 8
Razem 11 szóstek.
jaki ma ses wchodzenie do sklepu w kakancu zwanym masce kiedy dusi klima ktora sie wdycha mozna z tym rozne zarazki wdychac a pancja za szyba bez maski bo nie musi bo ma szybke tylko ze stojac przed nia ja mam tez szybke ale rozkaz maski ktora wszystko przepuszcza na dodatek człowiek jest nie do tleniony
22,35,41,72,78
11,13,23,72,75,78
14,15,31,65,75,78
3,18,37,65,72,78
11,13,23,72,75,78
14,15,31,65,75,78
3,18,37,65,72,78
forsami wyłaz zostaw te niunie lotto lotto dzis cos bys zapodal 07 16 23 29 35 41 44 48
Mewa, uważam, że powinniśmy rozmawiać - jak na portal przystało , tylko o liczbach .Jeśli dobry żart pomoże , jest wskazany .
panie kryzys co to bedzie pandemia ludzie jak mrowki padaja
panie jaki kryzys pandemia wybrancy narodu po pare tys co miesiac podwyzki ja tez dumny tez dostałem ... ide w sobote i w niedziele do pracy bym miał pozwyzszona wypłate a co tam sam chciałem
panie jaki kryzys pandemia wybrancy narodu po pare tys co miesiac podwyzki ja tez dumny tez dostałem ... ide w sobote i w niedziele do pracy bym miał pozwyzszona wypłate a co tam sam chciałem