Wpisy 3 933 143 – 3 933 242
19 sierpnia 2020 15:25 → 19 sierpnia 2020 16:41, 100 wpisów
3 933 115. mirnam61
3 933 136. Mulag witaj
Teraz kawka i coś słodkiego burza idzie ciemne szare brunatne idą i zalewają niebo
Mao tych szóstek w Multi .Gratulacje za siódemki i szóstki. Wieczorem będzie lepiej .Swoich jeszcze nie sprawdziłem.
Nad Podkarpaciem często są czarne chmury. Wczoraj Puławy zalalo i Dęblin.
Lepiej z plusem czy na stawce
A jesli na stawce to lepiej powiedzmy 10 kuponow osobno czy na jednym
3 933 148. Mulag no ja tez miałem wysłac na 14 sobie lotka ale musialem jeszcze przed kolektórom lewciec zaplacić za mieszkanie , wiec poleciałem rachunek zaplacic, a lotka sobie odpudsciłem i chyba nawet dobrze zrobilembo z tego co widze to tylko by mi 2z/6 wpadło
Ja miałem do 18 mini dziś wracałem z pracy miałem zagrać ale nie miałem pieniędzy ani zakładu więc prosto do domu i sobie już odpuściłem nie ma nic na dziś
3 933 148. Mulag umnie pogoda podobna tez ciemno jest
ja jak bede sie dobrze czół to moze na wieczór sobie cos wysle moze jakiegos chociarz mini lotka , z tego co zatypowałem sobie wczesniej przed losowaniem wyszło 5 liczb ale ja ich niedałem na kuponie i tez iniewysłaałem ,jednak czówa nademna opacznosc niewysłałem nie straciłem
Mulag ,uważaj bo tam często pioruny walą w niewinnych ludzi./ Patrz na Youtube jak " W Jozka piorun strzelił ".To u Was.Bul , 4 4poryroku i wielu innym - gratulacje. U mnie tylko 5/6 , stawka 5 i w razy 3 z 6 stawka 5.
drapek, mimo, że w keno
Pamiętasz taką drapkę, że główna jedyna wygrana siada w pierwszym tygodniu ?
Pamiętasz taką drapkę, że główna jedyna wygrana siada w pierwszym tygodniu ?
Bywam w Tarnowie , Sandomierzu, Dębicy.Raz byłem w Nowej Dębie na weselu .Ładne strony .W Rzeszowie jestem zakochany.
Ale i tak dziś okey dla mnie wczoraj tragedia kucia w głowie mocna tabletka niebieska dopiero pomogła dziś dzień jest okey
Mulag, teraz w biurach otrzymają podwyżki po 2000 zł z zaleglymi. Ładne kwoty .
Wina kręgosłupa, albo sprawy miażdżycowe.Daj sobie spokój ze słodyczami. Pij dużo wody, nawet 1.5 litra na godzinę zamiast ketonalu. Ból przejdzie .Ketonal to paskudztwo .
Pasuje faktycznie wyleminować słodycze ciężko jednak będzie ale można to zrobić
Mnie niebieski kolor uspokaja. To symbol nadziei .Już ponad 12 milionów sa zwolennikami niebieskich serduszek.
Na cały dzień 3 a nawet 4 litry czystej wody .Rano zawsze szklanka wody na czczo , a kawę popijac wodą.
niebieskie serduszko na czerwonych majteczkach kobietki nie uspokaja
Oznaki są pasuje tego nie lekceważyć a faktycznie coś jest z kręgosłupem bo jak się położę to ciężko wstać jak chodzę stoję jest okey a jak siadne płozę się to problem się podnieś no cóż wydawało się człowieku że jest z żelaza jednak trzeba to z weryfikować
Przed chwilą padło 6 x 383,40 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Mulag, zrób przeswietlenie kręgosłupa.Dobry neurolog i fuzjoterapia.
R36 pamietam szybką wygraną w maxi keszu- chyba gdynia, no i blank z forumlotto tez swoją bankę trafił moze z m-c od premiery zdrapki
Taaaa, szkoda tego forumloto Boćka, tam jakoś ulungów się nie mnożyło
Jestem sam w domu a tu ciemno i burza jak to przetrwam to jestem czakim norisem
Mul... nie dalej jak wczoraj chłopak opowiadał jak po wejściu w dietę keto zmieniło się jego życie in plus
kurcze stopy mi dretwieja
kurcze o kolan w dół nieczuje nug, jak bym ich niemiał robia sie jakby waciane, chyba cukier leci w dól
Witam wszystkich
Ile dziś 6 w Multi było w pracy jestem nie mam czasu patrzeć
Karol B Ty to farta masz jak tyle w zdrapki wygrałeś
3 933 214. Karolb
Daj mi namiary na jakiegoś Kubraczka profil obejrzę i jakieś liczby ukradne
arczi ile masz tego cukru dziś ?
W miejscowości Czempiń padła wygrana 40 000 zł w zdrapce LOTEK
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Witam ponownie
GRATULUJĘ WYGRANYCH
Jak milo tu ze nawet lekarze sa
GRATULUJĘ WYGRANYCH
Jak milo tu ze nawet lekarze sa
Aniu , ale na niektóre przypadlosci nawet dobry specjalista nie pomoże
Cześć, Pasko wysłał mi pocztą i jeszcze dorzucił zdrapkę za 5 zł. Bardzo dobry człowiek, pamiętajcie.