Wpisy 3 933 128 – 3 933 227
19 sierpnia 2020 14:38 → 19 sierpnia 2020 16:33, 100 wpisów
Czesc Wszystkim w ten deszczowy dzien
Urlop i wypoczynek w pieknym Zakopanym aaa a tu deszcz od rana
Ani pogody ani wygranej peszek na dzisiaj
Propozycja na wieczor moze sie uda 6 15 17 25 35 47
15 zł wydane 4 zwrotu
Brawo Ty
3 933 115. mirnam61
3 933 136. Mulag witaj
Teraz kawka i coś słodkiego burza idzie ciemne szare brunatne idą i zalewają niebo
Mao tych szóstek w Multi .Gratulacje za siódemki i szóstki. Wieczorem będzie lepiej .Swoich jeszcze nie sprawdziłem.
Nad Podkarpaciem często są czarne chmury. Wczoraj Puławy zalalo i Dęblin.
Lepiej z plusem czy na stawce
A jesli na stawce to lepiej powiedzmy 10 kuponow osobno czy na jednym
3 933 148. Mulag no ja tez miałem wysłac na 14 sobie lotka ale musialem jeszcze przed kolektórom lewciec zaplacić za mieszkanie , wiec poleciałem rachunek zaplacic, a lotka sobie odpudsciłem i chyba nawet dobrze zrobilembo z tego co widze to tylko by mi 2z/6 wpadło
Ja miałem do 18 mini dziś wracałem z pracy miałem zagrać ale nie miałem pieniędzy ani zakładu więc prosto do domu i sobie już odpuściłem nie ma nic na dziś
3 933 148. Mulag umnie pogoda podobna tez ciemno jest
ja jak bede sie dobrze czół to moze na wieczór sobie cos wysle moze jakiegos chociarz mini lotka , z tego co zatypowałem sobie wczesniej przed losowaniem wyszło 5 liczb ale ja ich niedałem na kuponie i tez iniewysłaałem ,jednak czówa nademna opacznosc niewysłałem nie straciłem
Mulag ,uważaj bo tam często pioruny walą w niewinnych ludzi./ Patrz na Youtube jak " W Jozka piorun strzelił ".To u Was.Bul , 4 4poryroku i wielu innym - gratulacje. U mnie tylko 5/6 , stawka 5 i w razy 3 z 6 stawka 5.
drapek, mimo, że w keno
Pamiętasz taką drapkę, że główna jedyna wygrana siada w pierwszym tygodniu ?
Pamiętasz taką drapkę, że główna jedyna wygrana siada w pierwszym tygodniu ?
Bywam w Tarnowie , Sandomierzu, Dębicy.Raz byłem w Nowej Dębie na weselu .Ładne strony .W Rzeszowie jestem zakochany.
Ale i tak dziś okey dla mnie wczoraj tragedia kucia w głowie mocna tabletka niebieska dopiero pomogła dziś dzień jest okey
Mulag, teraz w biurach otrzymają podwyżki po 2000 zł z zaleglymi. Ładne kwoty .
Wina kręgosłupa, albo sprawy miażdżycowe.Daj sobie spokój ze słodyczami. Pij dużo wody, nawet 1.5 litra na godzinę zamiast ketonalu. Ból przejdzie .Ketonal to paskudztwo .
Pasuje faktycznie wyleminować słodycze ciężko jednak będzie ale można to zrobić
Mnie niebieski kolor uspokaja. To symbol nadziei .Już ponad 12 milionów sa zwolennikami niebieskich serduszek.
Na cały dzień 3 a nawet 4 litry czystej wody .Rano zawsze szklanka wody na czczo , a kawę popijac wodą.
niebieskie serduszko na czerwonych majteczkach kobietki nie uspokaja
Oznaki są pasuje tego nie lekceważyć a faktycznie coś jest z kręgosłupem bo jak się położę to ciężko wstać jak chodzę stoję jest okey a jak siadne płozę się to problem się podnieś no cóż wydawało się człowieku że jest z żelaza jednak trzeba to z weryfikować
Przed chwilą padło 6 x 383,40 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Mulag, zrób przeswietlenie kręgosłupa.Dobry neurolog i fuzjoterapia.
R36 pamietam szybką wygraną w maxi keszu- chyba gdynia, no i blank z forumlotto tez swoją bankę trafił moze z m-c od premiery zdrapki
Taaaa, szkoda tego forumloto Boćka, tam jakoś ulungów się nie mnożyło
Jestem sam w domu a tu ciemno i burza jak to przetrwam to jestem czakim norisem
Mul... nie dalej jak wczoraj chłopak opowiadał jak po wejściu w dietę keto zmieniło się jego życie in plus
kurcze stopy mi dretwieja
kurcze o kolan w dół nieczuje nug, jak bym ich niemiał robia sie jakby waciane, chyba cukier leci w dól
Witam wszystkich
Ile dziś 6 w Multi było w pracy jestem nie mam czasu patrzeć
Karol B Ty to farta masz jak tyle w zdrapki wygrałeś
3 933 214. Karolb
Daj mi namiary na jakiegoś Kubraczka profil obejrzę i jakieś liczby ukradne
arczi ile masz tego cukru dziś ?
W miejscowości Czempiń padła wygrana 40 000 zł w zdrapce LOTEK
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki