Wpisy 3 932 643 – 3 932 742
18 sierpnia 2020 15:46 → 18 sierpnia 2020 19:08, 100 wpisów
nie wiem co by trafil bo musialbym sprawdzic przeciez komputerem nie jestem
Zobaczcie ilu Portslowiczow nie udziela się na czacie .Grają sami, pojasowali cenne zestawy - dla świętego spokoju.
trzeba najpierw wygenerowac system np. z 20 / 5 np. 15000 kombinacji wkleic na stronie i wytnie dana ilosc kombinacji
Nara ratownik
na stronie tez mozna tworzyc systemy skrocone nierownomierne na dana ilosc zakladow, mozna sortowac liczby i przypisywac tym co najwiecej wystapily w systemie najlepszym liczbom co daje zwiekszenie wygrancyh
Wędrowca netowy na mojej stronie da rade tylko nie sprawdzisz wynikow ale 5/5 latwo znalezc manualnie
Angierski, kiedyś na jeden z Twoich zestawów miałem 5 w Lotto .To było przed zmianą Twojego nicku .
Miałeś zmieniony o jedną literę .Chyba z angielski na aktualny ?
Na multi już zostały podane a na mini ??? Wszystkie nieparzyste ?
Na multi już wysłane na zagraj ponownie.Wszystkie z powtórek, ale nie z ostatnich losowań , i nie z tego roku.
Oczywiście, że wśród nich jest po 5 liczb z ostatnich dwóch losowań .
Niektórzy zaczynali od wygranych 5/5 w MM , poprzez 6/6, 30 000 w Keno aż do 6 w lotto.I to nasi ludzie .
Serio z stąd?
Emerytka
mw29121986
to ja mamlepszy sposob na pewniaki, musisz miec czarodziejska ksiege, jest taka ksiazka zbior bajek, ale to musi byc wydanie z 1966 roku, kartkujesz na czym sie zatrzyma ten numer strony wchodzi
3 932 617. Ratownik 2020-08-18 (15:25)
Gdyby Makler zajął się typowaniem, a nie obsesyjnym śledzeniem profili, miałby sukcesy jak Południca , Porucznik i inni.
Gdyby Makler zajął się typowaniem, a nie obsesyjnym śledzeniem profili, miałby sukcesy jak Południca , Porucznik i inni.
63,69
73,71,75 to może byc na dniach. Coś wyslane
Mini
Lottopi sztuce tylko
Mini
Lottopi sztuce tylko
By było sprawiedliwiej MadziaTy swoje pkt a ja moje minus 80 na koniec miesiąca
Mam taki trop ale ćwiczę na różne strony końcami nieparzyste i tylko i to z tabeli swojej
Krispol Września zaraża wirus chiński.. Ja nie pracuje unikam ludzi skupisk maseczka w sklepie... I dezynfekcja... Piwa nie pije od 3 dni a tu maszSzumowski co ty robisz? jest zaraża to walcz.. Miej jajanie patrz na Kaczyńskiego czy Libickiego na wózku.. Oni nic nie muszanie mają nawet zon
Coś mnie natkli zaczęło chodzić w profilu... Czy coś odkryłem... Czas pokaże od 10 do 17 110 pkt haj nie urywaale za każdym losowaniem jakąś drobnica
sherlokmarysia typował(a) za 8 zł w Keno na losowanie nr 928683 i trafił(a) 1008 zł
Ulung - herbata dostępna w czasach komuny.
Wikipedia - herbata Ulung.
Takie coś do przeczytania/analizy ---> Mini.
4,6,12,17,22,26,33,39,42.
4,6,12,17,22,26,33,39,42.
6,12,42 te bym widział
Miałem zabrać się za mini alezbyt trudne i na 8 zakładów próbnych tylko 2
Cześć, Boruc w bramce.
Lega do LM do przodu.
normalnie z tym Szumowskim rano mialem taka mysl ze wymieknie, bingo
czuj rosnie
czuj rosnie
?
Szumowski odchodzi ?
multilotek dodał(a) komentarz w temacie: Loteriada 2020
Co dobrze działał. Co wy chcecie.
Ile mógł tyle zrobił.
Krzysztof weź pomysl trochę bo z tym u Ciebie kiepsko jest
a gdzie idzie, jak juz jest w temacie to niech siedzi az kazdy bedzie zdrow jak baltycka rybka
Witam wszystkich
Co do mini na wieczór bo idę wysłać proszę tylko o pewniaki
""Skąd takie ulungi się biorą ?""
Z produkcji multipasko pl
Na dziś dosyć produkcji pitoleniaNara
Z produkcji multipasko pl
Na dziś dosyć produkcji pitoleniaNara
Znów trafił się darmowy lotek od TS-a.
Waldus jesteś czy już śpisz ?