Wpisy 3 931 745 – 3 931 844
17 sierpnia 2020 11:15 → 17 sierpnia 2020 12:26, 100 wpisów
W miejscowości Koszalin padła wygrana 10 000 zł w grze Keno
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Nie graj moimi , raczej obstaw je , bo większość będzie nimi grać dla dobra T.S.
15,18,27,42,49,
51,62,64,68,79
tu też 7/10 super karol jestes wielki
51,62,64,68,79
tu też 7/10 super karol jestes wielki
ok teraz już jade do miasta niunia sie wymalowała ogarneła czas ruszać ,do popołudnia jesli admin da mi rozgrzeszenie wrócę do was przyjaciele i przyjaciółki
arczi jak Ty taki chory jesteś to chyba masz jakąś grupę o niepełnosprawności i rentę z tego tytułu ?
A witam wszystkich ponownie
heesch gdzie Ty byłeś ? Już wróciłeś z Turcji ?
mam grupeo niepełnosprawnosci zgadza sie ale niepłatna niestety a na rete bylem juz kilka razy kierowabny ale nigdy nnie dostałem, poniewaz w polsce ludzi sie na takich komisjach uzdrawia a nie przyznaje sie im rente , takich lekarzy nie intersuje taka zecz ze niechce cie tez nikt przyjac do pracy z takimi schorzeniami róznymi, i oni rety tez ci nieprzyznaja, bo to jest panstwo w panstwie
To trzeba się odwoływać a z czego masz żyć przepraszam czy oni ma tej komisji są nienormalni całkiem ?
heesch do potem
jak będę jechał we wrzesniu do PL zajadę do Poznania wypijemy kawe
Oki zapraszam
kiedys mi 1 lekarz diabetolog i lekarz medycyny pracy powiedział ze zostało mi 2 miesiace jeszcze zycia jak mam taki wysoki cukier jak wtedy miałem i nie podpisał mi badań okresowych, a zaklad czekał,a ja zyje nadal juz 8 lat o d tej jego diagnozy,
biedroneczko odwolywałem sie ale nic z tego zawsze byłem na przegranej pozycji, z zusem nie wygrasz dopoki nie umrzesz
biedroneczko odwolywałem sie ale nic z tego zawsze byłem na przegranej pozycji, z zusem nie wygrasz dopoki nie umrzesz
Rente Socjalną w Mops dają alkocholikom,z innymi przypadłościami niema szans
Przed chwilą padło 7 x 7/7 (10 500 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
Tylko musisz być podopiecznym Mopsu korzystaj z pomocy pompsu
Ja musze Ebać,a inni piją pod sklepem od rana do wieczora i są na rentach socjalnych
Nawet jak by ci mieli dać zapomogę wysokości 50 zł lub mniej warto
Sąsiadka tak przez lata korzystała z Mopsu zawsze jej mało dawali ale był kontakt z mopsem wieku 60 lat dostała z opieki rentę nie była specjalnie chora
Ale nie mogła w takim wieku korzystać z urzędu pracy bo to wiek emerytalny
3 931 773. heesch byłem pokazywałem im inietylko orzeczenie ale tez faktury za leki które biore to wiesz co mi kierowniczka MOPSU powiedziała ze musze stawac ponownie na komisje lekarska o podwyzszenie grupy, i tez tak zrobiłem niestety dostałem orzeczenie i odpowiedz ze gruopa niemoze mi zostac podwyzszona pomimo uszczerbku na zdrowiu bo maja takie przeopisy , tam nikogo nieobchodzi czy człowiek ma z czego ztyć czy nie to tylko w tv pieknie mowia ze wszystkim pomagaja, a urzednicy zasłaniaja sie przepisami, kierowniczka MOPSU przekazała mi ze jesli by mi podniesli gruppe to bym dostał jakis zasiłek okresowy tylko od nich ale jak tego mi niepodniosa to oni nic niemoga zrobic, a alkocholikom sie pomaga i dlanich kasa jest co miesiac bo to choroba jest a astma , cukrzyca zwyrodnienie kregosłupa i utrata wzroku to nie sa choroby według naszych lekarzy ozeczników w zusach, to jest noiby wymysł ludzi
Sąsiadka zawsze utrzymywala kontakt z urzędem pracy nie odmawiała prac
W miejscowości Lotto.pl padła wygrana 300 000 zł w grze Multi Multi Plus (9 z 9 x 1)
Sąsiadka nigdy nie pracowała a emeryturę ma tylko opłaca sobie nie duże składki nie powiem gdzie teraz ma emeryturę, męża nigdy nie miała z 900 zł ma co niech
tu jak cos sie niezmieni w tej kwestji w polsce w tych ich przepisach to nigdy zaden chory niebedzie potraktowany ze sprawiedliwoscia tu jest walka szczurów teraz o stolki i nic pozatym , narod ma sie głebomko w powarzaniuwszyscy tylko duzo gadaja a nic nierobia w tym celu aby sytuacje poprawić licza sie teraz tylko stołki, i obecne podwyzki, dla nich nie dla nas tylko dlanich tam u góry
A drudzy tyrali ileś lat i mają 1200 nie mówiąc o tych wyżej nie było i nie będzie sprawiedliwości
a ludziom ze by buzie pozamykac to sie obiecuje gruszki na wierzbie i najnizsza krajowa w przyszłym roku w kwocie 2,800zł poprostu śmiech na sali tu jak nie dojdzie niedługo do jakis rozruchów to bredzie cud nad wisła
Arczi chodzi o wybicie ludzie w kulturalny sposób bronią jest ekonomia to samo chcą zafundować Białorusi obalenie Łukaszenki to będzie terapia szokowa bezrobocie i bida dla tych ludzi lepiej że jest Łukaszenko
3 931 792. Myvictory dokladnie bedzie to samo co na białorusi tylko chwila moment , juz sie zbiera pomału
To co było u nas a może będzie tam gorzej bo dużo Polaków wyjechało na zachód dla Białorusinów może być trudniej już wyjechać zachód ma swoje klopoty
pomalutku i na zachodzie juz sie sypia gospodarki juz i brakuje miejsc pracy, ,
Pod przykrywką wolności pozbawi się miliony ludzi chleba to już było w Polsce
Arczibalik albo pisz bloga można zarobić na tym kasę np.
O Polakach mieszkających w Niderlandach
O Polakach mieszkających w Niderlandach
dobra ja juz uciekam musze cos isc załatwić, jak dojde wogole
Od dziś tylko mini , mini , mini a od jutra szara rzeczywistość powrót do pracy pieniądze zarabiać
Rybnik, Jastrzębie Zdrój, Wodzisław Slaski, tam jest mnóstwo speców od pewniaków.
Poznań to zachód póki co tutaj praca jest
Ościenne gminy Suchy Las i Tarnowo Podgórne to jedne z najbogatszych w Wielkopolsce
Często ludzie wygrywają ją jestem w kolejce do mini 5/5
O tak w Tarnowie ulica owocowa pamiętam Keno jakąś dużą wygrana bodajże dwa lata temu
Jak to jest z tymi maseczkami? Jeśli bak przejdzie przez spodnie to Covid przez maseczke chyba też?
Dziś maszyna mi wybrała pięć zakładów do mini okaże się wieczorem zaraz je wpisze w tester pewnie już wszystkie były
Muszę tam wysłać jak będę w Tarnowie na zakupach to blisko . Ja mieszkam w Rokietnicy do Tarnowa 8 kilometrów jest
Biedronko, odpuść sobie sprawdzanie tych liczb .Połóż kupon w bezpieczne miejsce, nie myśl o nim, sprawdź co jutro ,i jutro też zagraj nim ponownie.
Tak Karol dobrze mówi nie myśl o tym kuponie wcale powinno wtedy wpaść 5/5
heesch wpisz w Google to przeczytasz bardzo dużo firm jest , przy ulicy Obornickiej jadąc w stronę Poznania po jednej i drugiej stronie firmy , firmy
Właśnie taki mam zamiar grać nim ponownie , mam też jeden swój z generatora liczb trochę zmodyfikowany , trójki wpadają ale częściej 2/5