W Polsce mamy armię obcych wojsk i nikt nie choruje na Covid
Myvictory jaki brak pieniędzy przecież drukarka chodzi 24 godziny na dobe...a gry liczbowe też mają swoje udziały..co nieprawdaż przecież to Budżetu państwa
a mieszkaja w iławie gdzie region bezrobocia
Tak Państwo zabiera dużo i małymi miarkami daje
3 931 621. Forsami nie ma tu umnie takich atrakcji, jak piszesz, ludzie płotów niemaja tylko betonowe ogrodzenia a zanimi palace baseny, , pola sa ale na nich powstaja strefy ekonomiczne gdzie buduje sie fabryki dla pracowbników ale niestety nie dla polaków , ja mieszkam w takim rejonie ze kiedys to tu były pola i ludzie cos tam uprawiali teraz te pola sa sprzedane i bna nich powstaja osiedla doomków fabryki, itd, do wrocka od siebie mam 1,5godziny jazdy pociagiem, jestem miedzy świdnica ślaska a wałbrzychem tu sa strefy ekonomiczne i praca tylko dla ludzi ze wschodu, wietnamczyków, ukraińców gruzuinówitd, tu taj nikt nikomu iechce dac zarobić a wrecz przeciwnie sami wszystko ludzie robia,jest poprostu tzw znieczulica klany rodzinne pracuja w zakladach przemysłowych tez a z poza klanu rodzinnego nikogo nie przyjmuja o d takie buty sa
pod wrocławiem i poznaniem bez problemu można prace znalezc
Ja tam jestem już dorobiony nie potrzebuje się dorabiać byle zdrowie było reszta mi Lotto byle do emerytury
Po co pracować jak można żyć z socjalu.
Państwo nie ma swoich pieniędzy z tym że ludzie zaakceptowali PiS bo zabiera i też daje cos natomiast za PO zabierali również a nic nie dawali a zadłużenie też było dłuże wydawało się że ta opcja lepsza ale jak widać też cudowna nie jest i błędów mnustwo
arczibalik jak mieszkają milionerzy to tym bardziej można coś znależć nawet samochód komus umyć i jest zawsze grosz
Dzięki lotto , każdego dnia przybywa milionerów .Niech żyje lotto
Socjal powinien być bo jak sobie ludzie nie radzą nie umieją pracować nie ma takich prac co z nimi do gazu no chyba nie tamtej metody
Ok Arczibalik pojadę kiedyś osobiście pod Wrocław i poszukam pracy dla siebie..zobaczymy ile mi to zajmie..
Trzeba jakoś się pochylić nad nimi czy eleminacja . Z życia
forsami myslę ze w ciągu całego dnia znajdziesz
To aż tak dobrze jest z pracami u Arcziego to tylko pracować
3 931 641. Karolb tak a powiedz mi kto ten socjal ma ? bo ja juz 8 lat nie pracuje , choroby mnie dobijaja i nic niemam, byłem i strałem sie o to zeby mi cos dali ale ops rozklada rece, bo oni pomagakja ale osobom tylko uzaleznionym od alkoholu nie ludziom którzyy niemaja na zycie czy leki
Idę do sklepu sklepać bo chyba poto jest sklep w rozumieniu o pracy że nie ma pracy jest proca i się szczylo w okna wszystkim pracodawcom
krzysztof c mieszka w moim rejonie bezrobocia, pracuje za najniższą ale zawsze praca i jakis grosz jest
PO splacila wszystkie zaległe zadłużenia zaciągnięte przez poprzednie rządy, a teraz mamy długi do spłacenia , te które splacila PO razy czytajcie ekonomistów, nie bajkopisarzy .
praca jest kto chce zarabiać więcej zapraszam do NL
arczibalik nawet w rosjii znajdziesz prace
Wejdzie ustawa, która będzie bronić aferzystow, którzy kradli w dobrej wierze . Przykazanie " NIE KRADNIJ "ulegnie zmianie .
forsami pod wrocławiem moze i znajdziesz gdzies prace jezeli masz swój samochód i masz czym dojechać na miejsce to wtedy moze i znajdziesz niestety strefy ekonomiczne sa pozbawione przestanków autobusowych tam tylko mozesz dojechac albo swoim pojazdem albo z kimś dojezdzałem tak przez 4,5 roku az nagle zachorowałem i mnie zwolnili, bo stwierdzili ze w moim stanie nienadaje sie juz tam do pracy,o0d tak jest na strefach, ludzi sie ma za śmieci poprostu, lepiej jest przyjac ukrainców na 3 miesiace i po tych 3 miesiacach wymienic ich na nowych na 3 miesiace, tak jest praktykowane w tym kraju,
PO zostawiło miliardowe długi i rozwalił gospodarkę będę miał czas podw jaki zadłużenie zostawili szkoda pisać
Jak dla mnie Po i PiS jedno zło
My tu o polityce a nic o numerkach na dzisiaj.
arczi u mnie w NL ludzie rowerami dojezdzają po 45 km nawet
Myvictory, co Ty czytasz, kogo słuchasz?
karolb numerki szaleja nic trafić nie idzie nawet na sucho
wiem tylko ze 1,31 musi byc
Całkowite zadłużenie Polski czyli dług jawny i ukryty na 20 lipca 2015 roku przekroczył już kwotę 4 biliony PLN !!!
Oficjalne media milczą ale taką kwotę potwierdza także fundacja rozwoju obywatelskiego Leszka Balcerowicza - grabarza polskiego przemysłu i bankowości, jednego z największych szkodników Polski. Jawny dług publiczny sięga 58 % PKB a łącznie z długiem ukrytym daje to sumaryczne zadłużenie Polski sięgające ponad 200 % PKB !!!
A PiS swoim rozdawnictwem nic z tym nie robi
Popatrz , jak wielu graczy trafiło w sobotę w lotto .Można? Można.
myvitory dług bedzie rósł aż obudzimy się z ręką w nocniku
Z tym że w tedy nikt nie dostawała czyli nie było rozdawnictwa gdzie te pieniądze szły że takie zadłużenie
Heesch, szkoda tłumaczyć.
Były podwyżki dla ludzie w tedy
i wtedy rządzacy powiedzą do ludzi nie wyjeżdzajcie a sami wy....ą
Zadłużenie zostało spłacone.Obudz się.
Podaje ci jaki zostało Po ty dalej swoje spslcobe chyba twoje długi he he
Szkoda pisać z wiatrakami
Myvictory, jeszcze trochę a prawda cie zaboli .Zmień kanał.
Tak , to walka z wiatrakami.
Brak argumentów he he PiS PO jedno zło
już dobrze nie będzie szkoda nerwów
kto by nie ządził kazdy bedzie grabił do siebie nie od siebie
Jak odjedzie miska spod pyska , naród swiadomosc odzyska.
Myvictory, i tu się z Tobą zgodzę. Partie się skundlily, bez urazy dla kundli.
no ja zmykam musze do miasta z niunią jeszcze tydzien wolnego mam i do raboty czas
poprzednie prof nie wchodź bo cie wydadza
Heesch, czytam dużo informacji o pracy w Waalwijk. Jest mnóstwo.
Województwo dolnośląskie: pojawiły się 17 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo kujawsko-pomorskie: pojawiły się 28 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo lubelskie: pojawiły się 6 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo lubuskie: pojawiły się 8 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo łódzkie: pojawiły się 44 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo małopolskie: pojawiły się 84 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo małopolskie: pojawiły się 4 nowe śmiertelne przypadki koronawirusa.
Województwo mazowieckie: pojawiły się 150 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo opolskie: pojawiły się 23 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo podkarpackie: pojawiły się 37 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo podlaskie: pojawiły się 5 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo podlaskie: pojawił się 1 nowy śmiertelny przypadek koronawirusa.
Województwo pomorskie: pojawiły się 52 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo pomorskie: pojawił się 1 nowy śmiertelny przypadek koronawirusa.
Województwo śląskie: pojawiły się 76 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo śląskie: pojawił się 1 nowy śmiertelny przypadek koronawirusa.
Województwo świętokrzyskie: pojawiły się 10 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo warmińsko-mazurskie: pojawiły się 11 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo wielkopolskie: pojawiły się 30 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo wielkopolskie: pojawił się 1 nowy śmiertelny przypadek koronawirusa.
Województwo zachodniopomorskie: pojawiły się 14 nowe przypadki koronawirusa.
Zachorowania na koronawirusa w Polsce
juz napisałem wiele razy ze gdybym bmiał lepsze zdrowie jak mteraz sie czuje to bym tu minuty niesiedział nawet,tylko bym z tad wyjechał, o, np dzisiaj chowaja mojego dobrego kolege z klasy z podstawówkiw miescie obok, gdzie ostatnio mieszkał niestety niemoge go jechac pozegnać w ostatniej drodze bo niemoge chodzić, poinformowałem swoich innych kolegów i kolezanki o tze ten kolega nagle zmarł , wszyscy byli w szokuale niewiem czy ktos z nich tez bedzie bo jak mowia kazdy wtedy pracuje i tez sa pewbne za oboszczenia z ta pandemia zwiazane i ludzie niechca sie tez i narazaći kilka osob mojemu koledze który mieszka we wrocławiu z rodzina juz powiedziało ze nie beda, no a ja niemoge jechac tez i niestety bo sie tak zle czuje ze niemoge wyjsc do sklepu nawet tu u siebie w miescie a co dopiero jechac gdzies
6 na lotto.pl 400tys graczy gra przez neta
dzisiaj chowaja juz o 14 tej naszego 4 kolege z klasy, nauczuciela j.polskiego i wspaniałego człowieka który pomagał róznym osobom w hospicjach i nietylko, jak go pamietam z podstawówki i z klasy to był zawsze wesołym kolega i nierozumiał słowa nie, jakies 4 lata temu spotkalismy sie ponownie po okolo 30latach na tzw spotkaniu klasowym to juz było takie 3 spotkanie klasowe no ja byłem wtedy na tym 1 raz wczesniej z nikim niemiałem kontaktu, az wreszczie przypomniał sobie ktoś omnie z klasy ze io jednej kolezance, i zaprosili mnie , wtedy tego kolega bardzo ucieszył sie na moj widok, powitałmnie ze łzami w oczach, i powiedział mi tyle lat sie niewidzielismy, zreszta inne osoby tez, były widac szczesliwe, moja kolezanka która mnie odnalazła po latach powiedziała im ze jestem chory, i to dzieki niej tu jestem teraz, wszyscy byli dlamnie tez i bardzo mili i wyrozumiali , przyjeli mnie na tym spotkanieiu bardzo milo, , i wtedy z tym kolega powspominalismy sobie dzieciece lata jak to bylo kiedyś w szkole itd, a najlepsze to bylo to ze oczywiscie na takie spotkanie zaprosili tez wychowaawczynie klasy i kilka nauczycielek jeszcze, innych, oczywiscie były tez toast za nastepne takie spotkanie w przyszłosci
ok jak nie zablokuje mnie to wpadne po południu narka wszystkim pozdrawiam całą społecznośc MP
400 000 to już armia , która znacznie zasila budżet państwa.
do admina prosze o nieblokowanie mnie będę już grzeczny
Heessch, gdy zablokuje uruchomisz 167 Nick i znów będziesz z nami.
no to pa pa macie pozdrowienia od niuni izy
oczywiscie nie bylo wszystkich bo niektórzy zyja za granica i nie przyjechali, byly toasty tance zabawa,ja niestety nie wznosiłem toastów z nimi , bo nikt nie pomyślał ze bede i nikt nie kupił wody mineralnej dla mnie, bo ja niepije zadnych trunków alkocholowych i towarzystwo tez było w szoku ze ja jeden nie pije nic z takich trunków a nwsród kolegów byli i lekarze , nauczyciele porawnicy,, dyrektorzy przedsiebiorstw pielegniarki, itd klawisze policjancii inne jeszcze profesje bylo naprawde fajnie sie spotkać w takim gronie, i po latach, no a teraz niewiadomo kiedyy sie znów spotkamy razem , moze za rok amoze juz nigdy ale w naszych sercach pozostana koledzy którzy odeszli tutaj juz i mamusimy wiezyc ze kiedys ie spotkamy tam po drugiej stronie naszej drogi
Dobrze, że główna wygrana można pobrać w innym oddziale , niż miejsce zamieszkania.
Kolejne 71 kodów przypisanych za gry online, aktywowane.
przedwczoraj jeden z kolegów który sie tez przyjaznił z tym kolega który niezyje zapytał mnie czy pamietam tych co wczesniej odeszli jeszcze w czasie podstawówki bo on juz niepamieta odpowiedziałem ze tak ze wszystkich pamietam i wtedy wymiemniłem mu osobe a mianowicie kolege który chodzil z nami ndo 2 klasy podstawówki i zmarł na raka pamietam ze cała klasa bylismy na pogrzebie , a ten mój kolega z wrocławia był w szoku bo on niepamietał jak miał na imie i zadnego pogrzebu, a ja mam bardzo dobra pamieć i co do twarzy ludzi i nietylko
karol obseruje twoje typy dobry jesteś 7/7 w stałych i inne jak ty to robisz
brawo za 7/10 przedwczoraj
Heesch, ja typuje liczbami na NIE, a że wchodzą to pech.
a gdzie te liczby na nie można znalezc?
Pewniaki podawane na czacie to przeważnie liczby na....
czyli jak zbigniew poda 1,31 gramy 2,32 tak
Śpisz 8 zakładów MM 10/10 na chybil trafił online i graj tylko tymi, których nie ma w zestawach. Wygrana na 85 %
Nie do końca bo wczoraj Waldus na 20 pewniaków trafił 4.