Wpisy 3 930 643 – 3 930 742
15 sierpnia 2020 22:22 → 15 sierpnia 2020 23:54, 100 wpisów
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Premii - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa - Odnotowano 4 wygrane w wysokości 1 000 zł
dobre i 2 Miliony jak wygram to będę Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony
keno to moja dzi
jakbym ci podal moje warunki to bys zawsze wygrywal szok
Widzicie mówi się że w Lotto wygrać szóstke graniczy z cudem a tu co drugie ...trzecie losowanie jest wygrana 6/6 jednak da się wiadomo nie jest łatwo ale nie znaczy że niemożliwe
KUMULACJA LOTTO ROZBITA
jakim trzeba byc cudakiem zeby wygrac 12 melons
A ja nawet trójki w lotto nic mogę trafić
Gosia jesteś wreszcie
Biedroneczka... ja na trójki patrzeć nie mogę niech wyjdzie że co więcej bo tylko mnie denerwuje 3/6 3/6. ochłapy mnie nie interesują
Forsami no widzisz ale chociaż te trójki masz a ja nic
Jakbym trafił w Lotto 5 z 6 to bym pojechał do oddziału ale tego psychiatrycznego chyba po dzisiejszym dniu losowaniu...
Za piątkę w lotto 860 zł to chyba jakaś pomyłka jest ?
Przecież to jakaś komedia jest chyba
Vondeof
Biedroneczka raczej nie pomyłka ludzie się nastawili na podróż a tu zong siedzieć w domu niema jazdy po oddziałach wirus jest...
Przy tej liczbie "5" to raczej nie pomyłka.. Żenada. To chyba najniższa piątka od wielu lat, myślę że od 20 co najmniej, nie wiem jak kształtowały się piątki w latach 90.
Forsami
Niektórzy się jutro zdziwia jak zobaczą ile za piątkę dostaną ale wiecie można to zainwestować w grę Multi
Ja bym to przeznaczyla na grę w Multi
To już w Lotto Plus jak ktoś trafił 5/6 to inaczej...tu są stałe kwoty za poszczególne trafienia
170 zakładow w w Multi z plusem już można coś konkretnego wygrać
Za piątkę w Lotto Plus jest 3000 tysiące ?
Aha to i tak lepiej jak 860 zł
Vondeoff..coś podobnego miałem napisać...właśnie skoro tyle piątek to wiadomo troche jak w tym filmie pt Bruce Wszechmogący ... później ludzie miasto zdemolowali dostali po 24 dolary za 6/6
Jakoś bardziej mnie po tych wynikach cieszy moja trójeczka niż jakbym tę piątkę trafił
MCSl
nie rozpatruj w takich kategoriach, "to" nie ma ciągłości, lata '90, to zupełnie inna bajka -
były zmiany stawki, zwiększyła się ilość losowań, doszły inne gry - to wszystko ma znaczenie,
ogólnie rzecz ujmując ujemne dla gracza
nie rozpatruj w takich kategoriach, "to" nie ma ciągłości, lata '90, to zupełnie inna bajka -
były zmiany stawki, zwiększyła się ilość losowań, doszły inne gry - to wszystko ma znaczenie,
ogólnie rzecz ujmując ujemne dla gracza
Robal nie to że spiskuje ale ostatnio ktoś dostał podwyżki a skąd mają brać te piniondzory np jak drukarka się zacieła bo farby brakło
A te zmiany stawki miały spowodować wyższe wygrane itd. Więc tym bardziej teraz taka piątka to porażka. Ja też nie chcę spakować. Ale pieniędzy brakuje, podnoszą sobie pensję, rozdają na prawo i lewo więc trzeba gdzieś szukać wpływów do budżetu
Polityk, premier, minister, powinni godnie zarabiać by im starczyło do pierwszego.
Ludzie którzy myślą, że PiS im coś daje naprawdę nie mają pojęcia, że daje im z pieniędzy które od nich wyciągnie. W podatkach, wyższych cenach. Tylko wielu nie ma pojęcia jak to działa. Rząd dobry bo rząd dał
w multi 5/5 4/4 stawka ewentualnie z plusem jest najlepsza
nie ma co sie ludzic w lotto to tylko dla wziecia udzialu bo zwroty marne, ale mozna duzo wygrac
nie ma co sie ludzic w lotto to tylko dla wziecia udzialu bo zwroty marne, ale mozna duzo wygrac
no i mamy niespodziankę...City przegrywa i odpada z LM, Bayern zagra z Lyonem
Do drukowania pieniędzy nie potrzeba farby
Awaria Czajki-i będą drukować gównem
Awaria Czajki-i będą drukować gównem
MCSI prawda a śmieci 10000 % w górę co zarobisz oddasz z nawiązką
Idę
Forsami. Ale jak to kiedyś powiedział "nowy" - stary prezes telewizji - ciemny lud wszystko kupi
System lotto z plusem na 9 liczb .Piątka w lotto i lotto plus zaledwie 24 000 zł, minus podatek
Piszemy o Czsjce .Gdyby nie głupota ludzka to 10.10.10 nie byłoby katastrofy.
Robal_36
racja
racja
Kumulacji w Lotto nie mogło być, bo nie wylosowano numerów z potencjałem
Gdyby w Lotto, wylosowane te liczby, które wylosowano w Lotto Plus, to byłoby 14 mln we wtorek.
Gdyby w Lotto, wylosowane te liczby, które wylosowano w Lotto Plus, to byłoby 14 mln we wtorek.
Wpiszcie sobie na youtube "Katarzyna Żukiewicz Wścieknięta baba",nie mogę tego tu wrzucić bo przeklina,ostro jedzie z maseczkowymi ludkami
Gdyby nie głupota ludzka-to prawdopodobnie nie było by też rozbiorów
...i parę innych zdarzeń
...i parę innych zdarzeń
Dodano losowanie nr 928 000 Keno