Wpisy 3 930 383 – 3 930 482
15 sierpnia 2020 15:19 → 15 sierpnia 2020 19:20, 100 wpisów
Forsami a ta Pani co o nas powiedziała życzy nam choroby i żebyśmy po umierali
To wszystko jest propaganda...ostatnio taka pani w okularach dodała film co myśli o tych co noszą maski...a się czekoladą wysmarujcie bo tak powiedzieli w tiwi mały krótki karakan rządzi
Mulag tak teraz patologia zarabia hajs a nic nie robi....wystarczy kontrowersyjny temat i klik klik kasa na koncie...
A ludzie jak te baranki wchodzą wiedziała co robi już jest bogata
Mulag dziś prawdziwych Mencenników prawie pisze prawie już nie ma..weź tego nawt pułkownika w furażerce ..itp..oszołomów głupota zbija szmal na głupocie
Na emocje się gra nic nie robić szmal idzie sam bez wysiłku niecałe dwie minuty tak się teraz zarabia
w Lotto nie wygrasz no chyba że masz znajomego co Ci ustawi za 99% dla siebie a kanał choć z nazwy kanał to przynosi dochody
StanleyPiekary typował(a) za 6 zł w Keno na losowanie nr 927874 i trafił(a) 4500 zł
dlatego nie głosował em Mulag wiesz na kogo....bo jak widać się nie pomyliłem sobie podwyżki 106% a MY łeb do podłogi milczeć robić tony normy
Zawsze tak było o glupić ludzi a okazuje się że 460 posłów razem są w zgodzie
Mulag idę zobaczę sobie tą maszynę do Lotto sobie ustawie numery
Wiara upadła na psia kupe
Ludzie budują, szlifują, piora,kosza trawe
Ludzie budują, szlifują, piora,kosza trawe
Wchodziłam na profil Martusa bo widziałam że ma pierwsze miejsce w typowaniu dziesiątek . nawet w 2018 miał 9/10 w realu
A jak tam Twoje opracowania Angierski ?
a ja narazie ustawiam automat Keno, ale na lotto puszcze
musze dobrac parametry do Keno zeby wiedziec jak grac
musze dobrac parametry do Keno zeby wiedziec jak grac
Przemex typował(a) za 2 zł w Szybkie 600 na losowanie nr 51381 i trafił(a) 250 zł
Biedroneczka idzie dobrze, ale czasami mozna wtopic jak sie gra na dużą ilośc liczb
jak sama widzisz w Multi powyżej 7/7 malo kto trafia
jak sama widzisz w Multi powyżej 7/7 malo kto trafia
No widzę widzę łatwo nie jest
w Multi zalozmy wysylasz kilka zakladow a tu minimum 100 zakladow zeby ocenic czy sie wygra, ale duza czesc sie zwraca
i wtedy albo coś się wygra albo polowa z tego sie zwraca
i wtedy albo coś się wygra albo polowa z tego sie zwraca
Zgrywus
Co tam dzisiaj grasz coś ?
Jestes obrażony na Tsa ?
no to po co grac o male kwoty to i tak nie zmieni tego ze jestes na minusie
wiesz kiedys byly ksiazeczki pko i sie nie sprawdzily, alternatywa oszczedzania bylo wydawanie na TSa i obstawianie meczy też u TSa
ktos zamiast oszczedzal to wydawal i to bylo ta alternatywa ze ktos wygral i nie musial oszczedzac
ktos zamiast oszczedzal to wydawal i to bylo ta alternatywa ze ktos wygral i nie musial oszczedzac
mala kwota to taka ktora da Ci satysfakcje i troche kasy do dalszej gry
srednia kwota to taka za ktora kupisz uzywany samochod
duza kwota da Ci zabezpieczenie na 20 lat
maksymalna kwota na wakacje i dobre życie
srednia kwota to taka za ktora kupisz uzywany samochod
duza kwota da Ci zabezpieczenie na 20 lat
maksymalna kwota na wakacje i dobre życie
dobra dzisiaj testuje Keno na 9 i 10 liczb ale pewnie z tego juz nic nie wyniknie
zostala gra na 4, 5, 6 liczb najlepiej trafia sie na 4 i 5
zostala gra na 4, 5, 6 liczb najlepiej trafia sie na 4 i 5
Przed chwilą padło 1 x 2650,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
No jak trafię dzis parę trzeci raz pod rząd... To się zastanowieale na 5 parno maslanka
Jak wy czytacie te mapki... Jeszcze nic nie piłem a nic nie kumam
3 930 461. tomi77
mrowka faraona typował(a) za 8 zł w Keno na losowanie nr 927925 i trafił(a) 502 zł
witam wszystkich ja narazie niegram od kilku dni w nic, narazie grze mówie stop,
3 930 461. tomi77 mapki to ja ostatnio widziałem w podstawówce na geografia z tych liczbowych to niekorzystam bo robia zamieszanie w mózgu i jest wtedy metlik niezły
Witajcie