Wpisy 3 929 328 – 3 929 427
13 sierpnia 2020 14:02 → 13 sierpnia 2020 17:49, 100 wpisów
Angierski - sprawdzić też można takie teorie wstecz i sorry, bez urazy, ale wychodzi, jak zawsze
Robal_36 normalne ze jakbys wpisal po 25 razy wszystkie liczby i tyle by wypadlo to na koncu przed ostatnim losowaniem zostana jednynki (1 razy zostalo) przy 20 liczbach pewnych
ale musisz 100% trafić ilość wypadnięć
ale musisz 100% trafić ilość wypadnięć
ja pisze o procesach ktore wystepuja po srodku czyli po 50 losowaniach
Dopisano wyniki Kaskady - 01,04,09,13,14,16,18,19,21,22,23,24
Gdzie jest 1 i by było 700 zł
No, tak Angierski - jedna odstająca /tzw. śpioch - jociuchna, Nasza Droga, ta, co to "miała, miała i tą też miała, ale się nie ułożyły", barrrrdzo nie lubiła śpiochów / w końcu musi się wturlać ,
a/i im więcej chcesz ułożyć, tym zabawniej
a/i im więcej chcesz ułożyć, tym zabawniej
To pa
Gosia
no właśnie w tym "cud" że nie wytypujesz 20/20 w jednym losowaniu
ale wytypujesz po równo np. 250 razy np. w 1000 losowaniach a liczby sie same posegreguja.
ale wytypujesz po równo np. 250 razy np. w 1000 losowaniach a liczby sie same posegreguja.
Pislalem o 9 rano biedronce patrz moje stałe zestawy dziś zapisane rano
321 R36
""a kiedy zacznie chcieć iść na swój rekord - to pytanie do dobrej wróżki""
juz TO przerabialem w staty miesieczne-ch, mozna co nie co wywnioskowac
""a kiedy zacznie chcieć iść na swój rekord - to pytanie do dobrej wróżki""
juz TO przerabialem w staty miesieczne-ch, mozna co nie co wywnioskowac
Gralem
Myślenie to najcięższa praca z możliwych i pewnie dlatego tak niewielu ją podejmuję.
/Henry Ford/
/Henry Ford/
Robal_36 pokaze Ci kiedys test ze 100 losowań jak znamy ilość wystąpień
za każdym razem nie ważne czy wcześniej czy później znając tą wartość dla każdej liczby przychodzą wielkie wygrane i duże
nawet możemy losować komputerowo
za każdym razem nie ważne czy wcześniej czy później znając tą wartość dla każdej liczby przychodzą wielkie wygrane i duże
nawet możemy losować komputerowo

Pierwszy zakład 4/5
tylko jedna zasada najpierw losujemy potem zliczamy ilość wystąpień
a potem typujemy przed każdym losowaniem
bo musimy znać idealnie ilość wystąpień
a potem typujemy przed każdym losowaniem
bo musimy znać idealnie ilość wystąpień
Liczby z kosmosu
Angierski - no już gdzie, jak gdzie, ale dla keno i statach na korzyść gracza, to mi nie pisz
Deep Blue z Kasparovem - owszem wygrał w szachy, ale - czy by wygrał, gdyby panowie nie modyfikowali strategii tej maszyny reagując na grę człowieka - oto jest pytanie
Deep Blue z Kasparovem - owszem wygrał w szachy, ale - czy by wygrał, gdyby panowie nie modyfikowali strategii tej maszyny reagując na grę człowieka - oto jest pytanie
Biedronka miala pożyczyć ciekawe czy pożyczyła
1 31 jako pewniak resztę wymyślę potem i zapisze w stałych zestawach 10 zakładów stawka podstawowa bez plusa
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa - Odnotowano 1 wygrane w wysokości 1 000 zł
5/5 10 zakładów kupuje
Robal_36 poczekaj dzisiaj jutro napiszę to na stronie sam zobaczysz
nawet będzie możliwość sprawdzenia odrazu wyników na losowaniach dowolnej gry lub losowych
nawet będzie możliwość sprawdzenia odrazu wyników na losowaniach dowolnej gry lub losowych
Angierski
A możesz dać tu, na stronie, dwadzieścia - najpewniejszych Twoim programem, pewnych pewniaków przed losowaniem ? I, zobaczymy jaka ilość się wturla ? I wtedy będziemy mogli dalej porozmawiać, co można ewentualnie zrobić z taką informacją
wesołego popołudnia
/ idę poodpoczywać, bom się bardzo zmachał, tak ciężką pracą /
A możesz dać tu, na stronie, dwadzieścia - najpewniejszych Twoim programem, pewnych pewniaków przed losowaniem ? I, zobaczymy jaka ilość się wturla ? I wtedy będziemy mogli dalej porozmawiać, co można ewentualnie zrobić z taką informacją
wesołego popołudnia
/ idę poodpoczywać, bom się bardzo zmachał, tak ciężką pracą /
3 929 239. makler 2020-08-13 (10:27)
28*,3bardziejNaWieczór,12*,32?,34,39,58,59*,72,74,76*
bez sprawdzenia w pozostalych gieldach = sa słabe
28,3,12,32,34,39,58,59,72,74,76
* pewole
3 / 11 git malina
28*,3bardziejNaWieczór,12*,32?,34,39,58,59*,72,74,76*
bez sprawdzenia w pozostalych gieldach = sa słabe
28,3,12,32,34,39,58,59,72,74,76
* pewole
3 / 11 git malina
3-5 ujdzie
Wy jeszcze gracie stacjonarnie w Tarnowie budy puste zato zaklady sportowe sts pełne emerytow
Robal_36 no pisze ze sie nie da
ale da sie w ostatnich np. 30 losowaniach trafic minimum 7/10 8/10
ale da sie w ostatnich np. 30 losowaniach trafic minimum 7/10 8/10
Angierski
ale, sorry, przyśniło mi się, że mam Ci zadać pytanie - jaka jest wartość oczekiwana przy pojedynczym rzucie kostką ?
ale, sorry, przyśniło mi się, że mam Ci zadać pytanie - jaka jest wartość oczekiwana przy pojedynczym rzucie kostką ?
Przed chwilą padło 7 x 707,20 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
dzisiaj drugi raz udało mi się wylosować darmowy kupon Lotto czyli najniższą wygraną w Loteriadzie, mała rzecz, a cieszy
Kongo, u mnie "w mieście" w wielu punktach sprzedaży rżną głupa i nie chcą nic wydawać, czekają aż dojedziesz, a po upomnienieu wciskają byle jaki kupon spod lady, To źle rozwiązane -powinien iść jakiś sygnał, czy być rozwiązane jakoś inaczej
na kuponie jest informacja że wygrałeś zakład Lotto tak, że łaski nie powinni robić, zrobiłem tak jak emerytka - dopłaciłem złotówkę i mam jeszcze Plusa
tak samo można powiedzieć o każdej innej liczbie, a dlaczego 41 nie wychodzi mimo tak długiej przerwy?
Johno
Przerwy bywały dłuższe, może mają bardziej losowe maszyny, może żonglują zestawami kul -tego nie wiadomo
Przerwy bywały dłuższe, może mają bardziej losowe maszyny, może żonglują zestawami kul -tego nie wiadomo
Robal, na pewno po zmianie kul zmieniają się trendy liczb, tylko ja np. nie wiem kiedy i jak często zmieniają kule
3 929 386. makler 2020-08-13 (16:25)
ze wczesniej byla przerwa TO teraz "musiala" wejsc
ze wczesniej byla WIĘKSZA
ze wczesniej byla przerwa TO teraz "musiala" wejsc
ze wczesniej byla WIĘKSZA
ale co to za zycie tak 8/9 x 10 wtedy bylby orgazm w.......kieszeni
makler stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
nie raz jest tak, że jakaś liczba wypadnie powiedzmy 3x pod rząd i ją odpuszczamy a ona złośliwie sobie wypada jeszcze 3 albo więcej razy
Zbanowany byłem decyzją Admina za szamotaninę z qbraczkami - tymi, co to wszystkich znają i zawsze są na plusie itd itp
ostatnio nowe klony poznikały...no i dobrze (chyba zostali zbanowani)
Czasem, pewnych userów, że tak ich określę rozpoznaje się po dwóch-trzech wpisach, no i miałem tego ph właśnie, że nie udawałem, że "grzybek" taki, czy inny "oficer" jest "fajny"
oni myślą, że jak zmienią nick to ich nikt nie rozpozna, a wystarczy zwrócić uwagę na styl wypowiedzi tego raczej nie zmienią musieliby bardzo się pilnować
Tak, ale czasem udaje się im dłużej poudawać normalność i nawet wzbudzić trochę sympatii
Johno a ten napis o bonusowym zakładzie, to gdzie, w którym momencie transakcji Ci pojawił ?
Kurła - mam wysłanych od metra i nic
Kurła - mam wysłanych od metra i nic
mrowka faraona typował(a) za 10 zł w Keno na losowanie nr 927385 i trafił(a) 506 zł

to jest tak, że ten promocyjny jest połączony z Twoim wysłanym i trzeba go odciąć