Wpisy 3 927 487 – 3 927 586
9 sierpnia 2020 19:21 → 9 sierpnia 2020 21:00, 100 wpisów
kasę
Nic nie pije.. Wchodzę do sklepy zamkniety
Do drugiego... Macam kieszeń a tam 1,5..już się cofnąłem i miałem te 3 zeta... Ale odpuscilem
Do drugiego... Macam kieszeń a tam 1,5..już się cofnąłem i miałem te 3 zeta... Ale odpuscilem
Waldus jak ja obstawiam jakiś ciąg tzn jak na wieczór że będą 30 tki to na bank będzie jakiś obok w ciągu tak więc może coś wpadnie
Coś mnie kości żeby puścić 21 31 41 51 76 78 ale zobaczę
Może przez stronkę puszczę bo nie chce mi się już nigdzie jechać
Może przez stronkę puszczę bo nie chce mi się już nigdzie jechać
A ja puściłam od 1 do 76 osiem liczb i z plusem może coś się złapie
No to mleko z miodem i rogalik... I ptasie coś mleczkopozdrawiam Martę i Darię moje sasiadki
Gdzie dziś jest Zbigniew ? W lesie albo w pracy ?
Pewnie rozpisuje trójki na wieczór
Jaka pogoda u Was pada choć trochę ?
Krzysztof c pomyliłes czaty to nie np różowy pomponik tajne przez poufne za jedna 400 przy dwóch 300
Gosia
Mewa
U mnie tylko udawało że pada
Jak ktoś będzie blisko lubina 14-16 sierpnia będzie tzw noc muzeum 15 sierpnia np o 18h będzie inscenizacja bitwy polsko bolszewickiej z 1920 roku z udziałem 100 osob więcej na stronie www.lubin.pl
Mewa jakie na wieczór czy dziś nie grasz ?
No właśnie gosiu miałem się pytać czy coś w moja stronę dmuchasz od miasta jak by cos szło choć nie zapowiadali
Mewa gdzie bywasz ,że Ciebie złapać na czat to od święta wychodzisz
Biedronka gram zaraz ide się puścić tylko szklaneczkę whyski wypije a co do tego co puszczam...
Z rana 3x mini mam puszczone między innymi zakład zatypowany a zaraz ide puścić to co zatypowane multi 1x10 1x5 i 1x5 z parki o trójki typnietej
Ja nie wiem sami alkoholicy albo erotomani na tym czacie
Hehhehe
Hehhehe
53 66 wydaje mi się że to dobry trop
Gosia dziś stare śmiecie Lubin mini zoo między innymi paw albinos piskle i inne zwierzaki a tak to praca i działka obiecałem żonie pomoc ogarnac 2 działki
Ojej Mewa ile informacji kiedy ja to przetworze
Maniak nie alkoholicy degustatorzy trunkow wyskokowych i nie erotomani lecz miłośnicy sprawiacze przyjemność kobiecej
A co w zamian Mewa dostaniesz
W sumie też tak uważam że jestem okazjonalnym degustatorem
Biedronka zmykam do swej perełki milczę przetwarzaj kupila mi żona whyskacza lecę do niej i się puścić odezwę się bay
Wiecie co tak śledzę tą tę stronę od lat i stwierdziłem że się zaloguj do WAS
- dlaczego żyd nie przepisze dziecku mieszkania
- bo twierdzi że jak umrze to go wyrzuci z domu
- bo twierdzi że jak umrze to go wyrzuci z domu
Coś w tym jest heheh
Przed chwilą padło 3 x 883,40 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
no że będzie gnił w domu ale dziecku nie da albo jako duch będzie żył w domu
Znam typ człowieka z autopsji
Twoje zakłady:
1: 7, 9, 25, 26, 34
2: 20, 26, 29, 30, 36
3: 7, 8, 20, 25, 36
1: 7, 9, 25, 26, 34
2: 20, 26, 29, 30, 36
3: 7, 8, 20, 25, 36
ManiakMulti no widzisz to sa powazne sprawy o majatkach, woli zeby przepadl niz komus dac
zyd to oczywiscie potocznie sie mowi, bo to nie chodzi o tego ktory wyznaje judaizm
Na wieczorne nadal puściłco trójkę Zbigniewa ale tylko razy dwa
Wiem tak jak pisałem wcześniej znam z AUTOPSJI i to jest coś mega wkur...ącego Ale to jest temat na jakiś inne posiedzenie
Znam kolegę który ma kolegę którego cioteczny kuzyn pracuje w szatni TSa i on podpowiedział żeby skreślić na wieczór liczby które podałem wyżej
Bo prasą kreuje nasz tok myślenia .Tak więc precz z prasą Hehhe tak mawia znajomy znajomego który pracuje jako szatniarz w TSie
Chyle czoła przed prostymi ludźmi : szatnisrze, sprzątaczki, konserwatorzy. Od nich nawet dyrektorzy uczą się skromności i kultury.
Taka praca w szatni Tsa to fajna sprawa ale po co latem szatnia przecież w upał nie chodzą w płaszczach chyba ?
Witam. Mam pytanie.. Znalazłem kupon z wygraną z 27.06.20. Czy jest jeszcze do zrealizioania?
Ale modnisie z Wawy kapelusze noszą hehehh3
Tym z wyższych stanowisk przydałby się taki zaawansowany kurs sawuwarwiw heheheh
Tak sprawdzam mapki dziś poleca 30 tki jak myślicie ?
Nabyta czy nie jak ktoś jest burolem to zostanie . A tak na marginesie zawsze moja żona po grillu z przyjaciółmi mówi mi że strasznym burakiem jestem hehhehehe
Taki żart hehe
To grubo życzę wygranej
jak sie JEST totkowiczem.... TO powinno sie sprawdzic osobiscie z wynikow
Ale kumpel kumpla szatniarz z Tsa powiedział że i tak nasze marzenia o wygranej są tylko marzeniami Ale 3mam KCIUKA za wygrana
Dziś trzydziestki że trzy chyba będA
Makler ma rację. On wszystko wie. Z niego jest dobry psychol og. Zna się na wszy stkim.
Model to...Ma rację ??? Heheh
W mini 15 i 42 pewniaki
Idę zapalić
Jeszcze paredziesiat minut i znowu nakarmie Tsa
Jeszcze paredziesiat minut i znowu nakarmie Tsa