Wpisy 3 927 156 – 3 927 255
9 sierpnia 2020 08:28 → 9 sierpnia 2020 10:20, 100 wpisów
Od wczoraj lotto online nie przypisuje wygranych ma ktos podobny problem?
Mewa
witam wszystkich tylko na chwilkę bo mały jeszcze śpi
3,18,19,25,33
3,18,19,25,33
Dudzia
dusia
66,72,?
kupon z tymi liczbami odłożyłam na bok.Może go jednak wysłać?
kupon z tymi liczbami odłożyłam na bok.Może go jednak wysłać?
wczoraj miałam i wnuka i wnuczkę mewa ,niech jeszcze pośpi, cały dzień prze de mną chyba nie chcesz mnie zajechać
emerytka wpisałam 66,72
i widzę że mewa też je ma
więc może będą
i widzę że mewa też je ma
więc może będą
sony71
To dam ten kupon do wysyłki.Może to właśnie ten
monia22_22
Dziewczyny
kedzior13
Sony,seta z rana musi być
monia22_22
Ty seta i do "kinderbeta"
Ty seta i do "kinderbeta"
Wieczorem będzie 4 butelka
dusia
Daj na obróbkę.
Daj na obróbkę.
Mini 4,5,6, 7 sierpień padły pod rząd 5 grajcie tylko w mini zamiast multi... chociaż 1 z maszyny
emi,moja głowa mocna.Seta to czyszczenie szkliwa tylko
41,43, 45,47,49,71,73,75,77,79...czas wrócić do pierwszej 100 w lidze
walduś
sen wnuka ;
--śnił mu się dinozaur ,a raczej jego kości ,bo on nie miał co jeść --nie żył bo nie było jego roślinek
--śnił mu się dinozaur ,a raczej jego kości ,bo on nie miał co jeść --nie żył bo nie było jego roślinek
Jak spać po nocy jak spać Panie Premierze premier odpowiada nie idziesz na noc to nie musisz dopiero w czwartek do pracy
Co ja tu widzę Kumulacja w Lotto Kumulacja w Lotto Kumulacja 10 Milionów
Witam
śniadanie i kawa na balkonie
pewniak 41 to 14 dobieram 41 60 69
zostaje 61 to 16
23 to 32
80 to 08
śniadanie i kawa na balkonie
pewniak 41 to 14 dobieram 41 60 69
zostaje 61 to 16
23 to 32
80 to 08
dzi$ można na dwa losowania wybierać jak zbigniewg bo u mnie też pewniak 41
Hej.wczoraj nie doliczono mi wygranej o 14:00 w multi multi online.napisalem maila,tylko to będzie pewnie rozmowa z automatem.mozna też zadzwonić,ponad 5zl za polaczenie
Witam GunsN Roses mój ulubiony zespół a szczególnie Nowember Rain
kurcze zapomniałam hasło na lotto.pl i nie moge sie zalogować nigdzie nie zapisałam
Tak samo ostatnio poszłam do bankomatu i stanęłam i pustka nie pamiętałam pin i do domu bo zapisany
Tak to liczby wszystko pamiętam zestawy 3/3 4/4 kod do drzwi pesel wszystko w głowie mam nr telefonu itp...
Tak samo ostatnio poszłam do bankomatu i stanęłam i pustka nie pamiętałam pin i do domu bo zapisany
Tak to liczby wszystko pamiętam zestawy 3/3 4/4 kod do drzwi pesel wszystko w głowie mam nr telefonu itp...
To online to obsługuje firma krzak,2 razy nie mogłem zawrzeć zakładu o 21:40,10 minut przed losowaniem
Trzeba atakowac mini kilka razy w tygodniu chociaż po 1 sztuce to musi kiedyś pasc
Witam wszystkich
Gosia jaka trójkę dziś preferujesz ?
Gosia musisz codziennie po sto złotych wypłacać to się Tobie Pin utrwali
Gosia
Zbigniew był rano i trójkę podał bo mi się nie chce cofać czata ?
Waldus
Jest wygoda zapewne grać przez Internet ale sami przyznajcie macie takie cyrki a stara metoda chociaż wyśmiana lecz nie zawodna blankiet ołówek i kolektura potem kupon ja tam gram starą metodą...czysta przyjemność stać w sklepie spożywczym między kobietami i czekać gdy kupują bez końca 5 dkg gwoździ kilo gipsu ciastek i kitu
Szukam przepisu na mocnna kawę mrożona a tu mi się przepisy na makowce świąteczne pokazują , gwiazdka za pasem ha ha
Forsami
Dziś pewniak 72
Biedroneczkomam ten sam co w telefonie tylko przestawione numery
Aha Gosia
Forsami dziękuję za kwiaty z flakonem
mrożoną to robie wsypuje kawe rozpuszczalną wymieszam z odrobiną wody ciepłej i cukrem zalewam zimnym mlekiem dodaje kostki lodu i słomka
Dziękuję Gosia za przepis trzeba zrobić , u mnie póki co 28 ale będzie więcej
BrwiPasterza typował(a) za 20 zł w Keno na losowanie nr 926228 i trafił(a) 1000 zł
Brwi
Ale jaja mieszkam w żółtej strefie cowid-19 wchodzę na slask do baru i chce kupić browara a ona domnie Ty mieszkasz w żółtej strefie wiec ci nie sprzedam
panoramix
Po chwili zartowalam
Zbigniew
Zbigniew jak 3 na dzisiaj ?
Już kupiłem nie pamiętam liczb