Wpisy 3 926 701 – 3 926 800
8 sierpnia 2020 18:06 → 8 sierpnia 2020 20:30, 100 wpisów
a moze nawet szybkie 600 Ci nie poszło, ale widzisz saM MÓJ NUMER JUZ NIEAKTYYWNY
To że jest dziś pusto na ulicach to nie wina wirusa ani upału tylko tego że jest promocja w Biedronce 12 + 12 ha ha
Gosia piwa
Somersby czy jak ono się tam nazywa
Waldus co jadłeś ?
Miałem okazyjnie zagrać w lotto mam dylemat czy grac czy nie no i własne czy z chybika
W czwartek dostałem od żonki na rocznice buteleczke takiego właśnie whyskacza mniam
Gosia dziś nie ma nic zdrowego ważne by było w umiarze a i tak po latach wyjdzie lepiej jak później niz odrazu
Może tak ni z gruchy pietruchu rzuć whyski moja żono wypił bym sobie
Mewa
Ludzie.. Osy nie są zlejak ich nie wnerwisz robią swoje ja tam tyle pelikanów, kustoszy, brewerow i jakoś żadna mnie nie pożarła
41,42,44,45,47 czas na 3/5 może trzeci raz w ciągu kilku losowanprofil
W stolicy też jest gorąco.Chlopcy radarowcy działają ponad swoje siły, służąc wiernie Ojczyźnie
Keszmija wiesc niesie, że na Podlasiu jest wzrost zakażonych .
Kobieta z Podlasia ma więcej siły niż 5 amerykańskich WOTowcow.
Ja to mam powodzenie .Na komisariacie spośród pięciu laska wskazała na mnie .
Jako sie wcześniej rzekło w lotto zagrałem samymi 40-tksmi na 10 skreslen bez plusa
No u mnie spokój... lepiej niech odpoczną... Spotkanie mogło nie skończyć się dobrze
12,14 prof na 14..musze gonić Madzię... Tylko w pewniakach i parach mogę to zrobić... Reszta kicha
41, 32, 73, 11, 4, 77, 80, 59, 12, 22 arkusz takie wytypował ale musi być jeszcze ze 30 losowań
A co to jest 30 losowań, przyjdą wyszpschlują sufit i podłogę zresetują i minie 30 losowań
Mam dwa zakłady lotto,
jeden swój a drugi chybił ,na chybił mam 31 i same 40-ki.
jeden swój a drugi chybił ,na chybił mam 31 i same 40-ki.
Angielski... System koncyv1, 3,5,7,9 często dużo dawał..
Ostatnio 1,3,5,7
Ostatnio 1,3,5,7