Wpisy 3 926 660 – 3 926 759
8 sierpnia 2020 17:19 → 8 sierpnia 2020 19:26, 100 wpisów
mini wysyłam po 20niech Bóg ma mnie w opiece ale też spojrzy na moją trwałą grę
tomi77 modlimy się , jak chcesz zapisy do kólka różancowego po godznie 19.00
Keszmina, oni pędzą dobry bimber od lat, a Kółka Różańcowe działają na zasadzie....
Zejdzmy z tematu numeru i kółek.Chlodzimy się arbuzem.Ma dużo witamin i soli mineralnych. 

Cicho, porucznik nie chce mieć na sumieniu, jeszcze Cb admin jak wnrrwiony jokerami i trafiłem asa rzuca, kiedyś się chyba musieliśmy, teraz wręcz na przeciwko
Keszmina , prawda , że smakowite ? Rozpływają się w buzi, mniaaam
Keszmina , nie martw się. Teraz jest moda na amnestie .Poczytaj kogo wypuszczają. Strach się bać
Dzisiaj serwują tylko owoce , warzywa i nabiał.U nas mięsa się nie jada.
Keszmina, pozwól, że powstrzymam się od Odpowiedzi na to pytanie. Rzeszów gorąco witał jednego z nich.
ja wieeeem, ze reklama i jedzeznie to............. magnes na pieniadze przed 18..00 kolacja super!
Jeszcze jedna informacja .Kupiłem 4 zdrapki po 5 zł.Jakies różowe.Wygrana 20 zł dla T.S.
zastanawia mnie to, a pożniej to juz w ogole komputer sie właczy
a moze nawet szybkie 600 Ci nie poszło, ale widzisz saM MÓJ NUMER JUZ NIEAKTYYWNY
To że jest dziś pusto na ulicach to nie wina wirusa ani upału tylko tego że jest promocja w Biedronce 12 + 12 ha ha
Gosia piwa
Somersby czy jak ono się tam nazywa
Waldus co jadłeś ?
Miałem okazyjnie zagrać w lotto mam dylemat czy grac czy nie no i własne czy z chybika
W czwartek dostałem od żonki na rocznice buteleczke takiego właśnie whyskacza mniam
Gosia dziś nie ma nic zdrowego ważne by było w umiarze a i tak po latach wyjdzie lepiej jak później niz odrazu
Może tak ni z gruchy pietruchu rzuć whyski moja żono wypił bym sobie
Mewa
Ludzie.. Osy nie są zlejak ich nie wnerwisz robią swoje ja tam tyle pelikanów, kustoszy, brewerow i jakoś żadna mnie nie pożarła
41,42,44,45,47 czas na 3/5 może trzeci raz w ciągu kilku losowanprofil