Wpisy 3 926 511 – 3 926 610
8 sierpnia 2020 14:36 → 8 sierpnia 2020 16:15, 100 wpisów
Muszę namówić kumpla córkę do modelingu... Fajnie wychodzi na fotkach i naturalnie
mam tyle samo kodów loteri już mi sie nie chce wklepać bo mam jeszcze
Rt1 dziś 4/6 2/6 2/6 na jednym kuponie szybkie 600 miałamszkoda ,że nie z premią stałe swoje liczby
Rt1 byłam kupić bluzke i wracałam po drodze i mnie naszło by wysłać tylko szybkie 609 wysłałam trzy zakłady i od razu traf ha ha aż nie uwierzyłam jeszcze
A ktoś pisał ,że jak jasztany to uuu kasa
A ktoś pisał ,że jak jasztany to uuu kasa
kasztany brązowe bez łupiny zielonej co jakiś czas na drodze a je kopałam we śnie
Kto dni , ten się nie wysypia.Snia tylko ci, którzy późno jadają kolację i to mięsna .
Rt1 szybkie 600 4/6 2/6 2/6 na jednym kuponie jedno losowanie
Taki upał szłam 15 minut wlazłam potem na trzecie piętro głowa woda ciekła
Wiem , poproszę aby każda laska podała liczby , ale one przeważnie podaja 22,23, a nawet 25
Gosia77 nie wierzę,idź do stylistki,zobaczysz jak młodo,będziesz się czuła
Rt1 super za rosołekdaj skosztować
dziś córka mówi ,że zrobiłam lepsze pierogi ze szpinakiem niż w pierogarni ale mnie dziś chwaliła
dziś córka mówi ,że zrobiłam lepsze pierogi ze szpinakiem niż w pierogarni ale mnie dziś chwaliła
Teraz czas na moje motto magdusia" nigdy nie wierz kobiecie dobrą radę Ci dam" i zapraszam na mój profil tam jest doskonałą rozpiske co, gdzie i jak? Ja Ci mówiłam, że jak mnie sprowokujesz to Ci to zrobię...tysiąc razy, ale Ty magdusia jesteś taka za 7 kotów inteligentna
Gosia77 zapraszam na niedzielny :
rosołek z makaronem + ziemniaki schabowy przyrumieniony kompot z jabłek i czarnej porzeczki
,Lody
rosołek z makaronem + ziemniaki schabowy przyrumieniony kompot z jabłek i czarnej porzeczki
,Lody