Wpisy 3 925 558 – 3 925 657
7 sierpnia 2020 15:34 → 7 sierpnia 2020 17:33, 100 wpisów
Waldus jak chcesz to ja Ci zachwilke pokaże karty mocne karty..ok
Widzisz jakie ładne jokery Waldus, Ty już plac bo trefle słyszałam zły omen
Idż wysyłaj, ale to już za 50 zera masz kupić na biegu kupony na sobotę w lotto inaczej
Walduś, nie mecz się z tymi liczbami, bo i tak Cie robią w kulki.
Walduś, zamiast 2,50 na multi, kup 2 paczki. Teraz są przecenione na 80 gr. Jeszcze Ci zostanie.
witam wszyzstkich obecnych
Ja mam spotkanie, Waluś poszęeeedl, a to już dzisiaj trzeba zagrać w euro jacpot multika
3 925 577. Keszmina witaj
3 925 578. model89 witaj, jak gdzie, w domu spałem , rano byłem w PUPie bo miałem wizytę, i ledwo do domu wróciłem bo sie bardzo zle czólem tez jak tam musiałem jechać, dojechałem do domu i wyszedłem z autobusu i tak pomału i ledwo doszedłem do domu, w domu padłem jak przecinak, i obudziłem sie dopiero kolo 20,godziny ,m skreslilem multiego i mini i poleciałem to wysłać, co prawda nie było mnie tutaj na stronce bo niebyło kiedy zabardzo , ale wszedłem na chcwilke zobaczyc wyniki, ale ma;.lokto tu juz był tak okolo 1w nocy
3 925 578. model89 witaj, jak gdzie, w domu spałem , rano byłem w PUPie bo miałem wizytę, i ledwo do domu wróciłem bo sie bardzo zle czólem tez jak tam musiałem jechać, dojechałem do domu i wyszedłem z autobusu i tak pomału i ledwo doszedłem do domu, w domu padłem jak przecinak, i obudziłem sie dopiero kolo 20,godziny ,m skreslilem multiego i mini i poleciałem to wysłać, co prawda nie było mnie tutaj na stronce bo niebyło kiedy zabardzo , ale wszedłem na chcwilke zobaczyc wyniki, ale ma;.lokto tu juz był tak okolo 1w nocy
Waldus, ale to wstyd by w dzisiejszych czasach utopić takie błędy ortograficzne.Chyba, że....
12,23, 34,45, moim zdaniem w Eurojacpot, resztę trzeba dopisać samodzielnie
Keszmina, ja już ich nie będę przekracal z uwagi na to , że one są już przepisane z kuponów z EJ, a w Keno zmienił się ich układ. Chyba , że złożę z nich jeszcze 2 zakłady na EJ ?
To dzisiaj w EJ padna wygrane na Podlasiu, Podkarpaciu i na lotto.pl?
kto nie widzial
http://typowania.5v.pl/download/typowanieMM_excell.xls
szablon do typowania na ilość wystąpień
http://typowania.5v.pl/download/typowanieMM_excell.xls
szablon do typowania na ilość wystąpień
3 925 618. Angierski witaj
3 925 627. Keszmina możesz śmiało kreslić 76 jest na tak 42 i 52 niestety na nie
3 925 642. Mulag witajto zalezy gdzie ucho przyłozysz z finansami i zdrowiem jest kiepsko
Keszmina, jeśli chcesz, wejdź na moje zestawy EJ. Zagrałem za 200 zł. Wszystkie przeniosłem do zestawów stałych by nie sprawdzać kuponów. Zrobi to za mnie Pasko.
umnie co losowanie tylko zwroty co losowanie4/10
Angierski na wprost przeciwnie, oni modlili się przede mną, ale to było specyficzne miejsce, takich już nie ma
Jeszcze jak by nikt nie trafił piątki to Arczi by był zadowolony ale czemu tam mam mu życzyć niech sobie trafi 5 z 5
Dziwne to trochę może ktoś też tak ma po przerwie długim nie graniu jak znów zaczynam grać trafiam wygrane dziwne