Wpisy 3 925 511 – 3 925 610
7 sierpnia 2020 14:02 → 7 sierpnia 2020 16:44, 100 wpisów
Mam okazję kupić skuter Kimko agillity 125 od znajomego za 4 koła ale chciałem coś w 50 za około 2500 używanego na lato
Dopisano wyniki Kaskady - 01,02,06,08,09,14,15,17,19,20,21,24
dobra kto chce grac wedlug tej metody ktora opisalem wczoraj
ktora może dać wysokie wygrane przy dobrym ustaleniu ilości wypadnieć w nast. 100 losowaniach
to podaje linka do arkusza - makra musza być włączone bo jest sortowanie
ale wystarczy losowania wklejać z MP metodą kopiuj wklej
http://typowania.5v.pl/download/typowanieMM_excell.xls
ktora może dać wysokie wygrane przy dobrym ustaleniu ilości wypadnieć w nast. 100 losowaniach
to podaje linka do arkusza - makra musza być włączone bo jest sortowanie
ale wystarczy losowania wklejać z MP metodą kopiuj wklej
http://typowania.5v.pl/download/typowanieMM_excell.xls
mozna sie pobawic mozna ustawic na srednia 25 razy kazda liczbe
przy ustawieniu idelanym 100% to na pewno bedzie 10/10 9/10 itp
tylko chyba nikomu sie nie uda tak wpisac, poza tym mozna korygowac to w czasie losowan
przy ustawieniu idelanym 100% to na pewno bedzie 10/10 9/10 itp
tylko chyba nikomu sie nie uda tak wpisac, poza tym mozna korygowac to w czasie losowan
TS-leci w Grzyba na maxa
bede co jakis czas wklejal linka zeby kazdy kogo teraz nie ma mogl pobrac jak chce i typowac
wlasciwie ilosc sie wpisuje raz a potem tylko losowania uzupelnia
Dopisano wygrane Super Szansa - Odnotowano 4 wygrane w wysokości 100 zł
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Uważam, że zablokowane nicki takie jak walwijk2, nie powinny być punktowane. Inne też.
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
emerytka 46 typował(a) za 20 zł w Keno na losowanie nr 925772 i trafił(a) 2500 zł
Kto dziś wygrał o 14 ?
Opowie Wam kawał jak nie spałę dzie, idzie stary dinozaur z kawą, no i drogę przebiega, mu jego mały synek malyrki dinozaur i pyta starego- tata, tata a jest Bóg, a stary spojrzał i mówi jeszcze nie
Jak warto przepisać liczby z Keno na Multi Multi , lub z Mini na Szybkie 600.

Kusi mnie zagrać w Mini tymi liczbami:
7,8,14,15,18,28,42
System 7
7,8,14,15,18,28,42
System 7
Moje porucznik typy zapodam nieco późnieja w ogóle to mam stresa przed spotkaniem z miłym chłopakiem
Waldus jak chcesz to ja Ci zachwilke pokaże karty mocne karty..ok
Widzisz jakie ładne jokery Waldus, Ty już plac bo trefle słyszałam zły omen
Idż wysyłaj, ale to już za 50 zera masz kupić na biegu kupony na sobotę w lotto inaczej
Walduś, nie mecz się z tymi liczbami, bo i tak Cie robią w kulki.
Walduś, zamiast 2,50 na multi, kup 2 paczki. Teraz są przecenione na 80 gr. Jeszcze Ci zostanie.
witam wszyzstkich obecnych
Ja mam spotkanie, Waluś poszęeeedl, a to już dzisiaj trzeba zagrać w euro jacpot multika
3 925 577. Keszmina witaj
3 925 578. model89 witaj, jak gdzie, w domu spałem , rano byłem w PUPie bo miałem wizytę, i ledwo do domu wróciłem bo sie bardzo zle czólem tez jak tam musiałem jechać, dojechałem do domu i wyszedłem z autobusu i tak pomału i ledwo doszedłem do domu, w domu padłem jak przecinak, i obudziłem sie dopiero kolo 20,godziny ,m skreslilem multiego i mini i poleciałem to wysłać, co prawda nie było mnie tutaj na stronce bo niebyło kiedy zabardzo , ale wszedłem na chcwilke zobaczyc wyniki, ale ma;.lokto tu juz był tak okolo 1w nocy
3 925 578. model89 witaj, jak gdzie, w domu spałem , rano byłem w PUPie bo miałem wizytę, i ledwo do domu wróciłem bo sie bardzo zle czólem tez jak tam musiałem jechać, dojechałem do domu i wyszedłem z autobusu i tak pomału i ledwo doszedłem do domu, w domu padłem jak przecinak, i obudziłem sie dopiero kolo 20,godziny ,m skreslilem multiego i mini i poleciałem to wysłać, co prawda nie było mnie tutaj na stronce bo niebyło kiedy zabardzo , ale wszedłem na chcwilke zobaczyc wyniki, ale ma;.lokto tu juz był tak okolo 1w nocy
Waldus, ale to wstyd by w dzisiejszych czasach utopić takie błędy ortograficzne.Chyba, że....
12,23, 34,45, moim zdaniem w Eurojacpot, resztę trzeba dopisać samodzielnie
Keszmina, ja już ich nie będę przekracal z uwagi na to , że one są już przepisane z kuponów z EJ, a w Keno zmienił się ich układ. Chyba , że złożę z nich jeszcze 2 zakłady na EJ ?
To dzisiaj w EJ padna wygrane na Podlasiu, Podkarpaciu i na lotto.pl?