Wpisy 3 924 940 – 3 925 039
6 sierpnia 2020 20:42 → 6 sierpnia 2020 21:28, 100 wpisów
Ponieważ zagadnienie ogonów było tu przerabiane już, co najmniej, dekadę temu, jednak
nie tylko dlatego, hihi
nie tylko dlatego, hihi
Dziękuję poruczniku za miłe życzenia, i życzę wzajemnie miłego wieczoru
Angierski,ale po co tak komplikować? Jest sposób na 13, 15 ot tak od zaraz
ostatni taki dlugi wpis
liczba 1 wypadnie 25 razy w ciagu 100 losowan
liczba 2 wypadnie 20 razy w ciagu 100 losowan
i zalozmy mam racje ze tak bedzie
to skreslam czesciej 1 bo wiecej trafie
jesli 2 wyprzedzi 1 to skreslam 2,1
na koncu zostaje tylko 100% liczba czyli za 100 losowaniem zostaje 1 np.
i tak z 80 liczbami - dobra nie tlumacze tego juz wiecej bo nikt nie zrozumie, ale rozklad prawdopodobienstwa sie zmienia i mozna z tego wybrac najlepsze liczby (te ktore maja liczniki najwieksze) pod warunkiem ze ustalimy ilosc wystapien (na koncu zawsze zostaje 20) ostatnich wiec 20/20 - i tu zalezy od ukladu czy niektore liczby juz wygasly (z licznikiem 0) czy jeszcze maja 1 - no ale musi byc idealnie wybrane ilosc wystapien znaczy odchylke od 25 + -
liczba 1 wypadnie 25 razy w ciagu 100 losowan
liczba 2 wypadnie 20 razy w ciagu 100 losowan
i zalozmy mam racje ze tak bedzie
to skreslam czesciej 1 bo wiecej trafie
jesli 2 wyprzedzi 1 to skreslam 2,1
na koncu zostaje tylko 100% liczba czyli za 100 losowaniem zostaje 1 np.
i tak z 80 liczbami - dobra nie tlumacze tego juz wiecej bo nikt nie zrozumie, ale rozklad prawdopodobienstwa sie zmienia i mozna z tego wybrac najlepsze liczby (te ktore maja liczniki najwieksze) pod warunkiem ze ustalimy ilosc wystapien (na koncu zawsze zostaje 20) ostatnich wiec 20/20 - i tu zalezy od ukladu czy niektore liczby juz wygasly (z licznikiem 0) czy jeszcze maja 1 - no ale musi byc idealnie wybrane ilosc wystapien znaczy odchylke od 25 + -
Za długo na kompie siedzisz, dlatego nic poza systemem nie widzisz
dobre podoba mi sie, ilosci numerow wezme z poprzednich miesiecy
Uwierz mi, że duchowo spytaj Pasko, to do sprawdzenia 2 liczby z automatu typowałam, ot tak np. 3,4
A gdyby nie moja tajemnica poległabym przy tych sześćdziesiątkach
dobre ale musisz trafic tak jak z poprzednich miesiecy to chyba nie trafisz
w kazdym razie suma wszystkich wypadniec to 25 * 80 i to musi sie zgadzac
Nie, nie nie mówię o tamtych 69, mówię o tych ostatnich z 14.00
i wtedy same liczby sie eliminuja i wybieraja jak jedna wczesniej to inna pozniej
wystarczy zbierac od tych co liczniki maja najwyzsze
wystarczy zbierac od tych co liczniki maja najwyzsze
Nie trzeba, Krystek, brać wszystkiego do siebie, a już na pewno, w necie, nie nazbyt
poważnie, lepiej - niepoważnie
Tu prawie każdy może być kapitanem, admirałem, generałem
prawie, jak w tej ich reklamie
poważnie, lepiej - niepoważnie
Tu prawie każdy może być kapitanem, admirałem, generałem
prawie, jak w tej ich reklamie
Poczekaj wszyscy udają, że rozumumieją, a ja kochanie nie rozumiem, wytłumacz mi proszę jak kobiecie
Keszmina na kartce mozesz to zrobic zrobic od 20-30 wierszy przy kazdej liczbie i zaznaczac X
wybierac te co maja najmniej X
jak trafisz np. ze liczba 30 razy wystapi to sama sie wyeliminuje albo jak czesciej wypadnie to inne beda lepsze
wybierac te co maja najmniej X
jak trafisz np. ze liczba 30 razy wystapi to sama sie wyeliminuje albo jak czesciej wypadnie to inne beda lepsze
Nie wiem jak zostanie przyjęta moja wiadomość, ale niniejszym komunikuje, że dzisiaj główne wygrane w lotto przypadną niebieskim
np. jesli okreslisz ile zostalo do konca mozesz np. wybrac ta ktorej pol zostalo wiecej
tylko musisz na poczatku 100 losowan przed okreslic ilosc wypadniec kazdej liczby
liczby lepiej sie wybieraja wtedy i duzo wygranych jest 7/10 8/10 9 i 10/10 na koncu
tylko musisz na poczatku 100 losowan przed okreslic ilosc wypadniec kazdej liczby
liczby lepiej sie wybieraja wtedy i duzo wygranych jest 7/10 8/10 9 i 10/10 na koncu
Pije sobie nieraz.. A tu znowu kobieta połknęła ose... Jednak uważam i puszkę zawsze zamykam.. Reka
moze jakis programik do tego? a mozna robic 60 losowan, tylko miesiecznice?
Trzeba przyznać, że ostatnio jest dosyć dużo wysokich wygranych. Nawet online padło dużo ładnych wygranych.
Angielski.. No z Madzia prawie łeb w łeb.. Ja slabo.. Choć dobrze zaczalem
MONTEZUMA1 mozna i z 60 tylko wtedy 60 * 0,25 = 15 tyle srednio musi byc
1 31 80
Stawka
10
Stawka
10
z tymze im wiecej losowan tym latwiej trafic bo srednia jest rowna przy wiekszej liczbie losowan
Model... W mini duuuzo 5 trafionych w lipcu dlatego wyrzuciłem multi a gram mini system 6na więcej mnie nie stac
ale problem z tym ze dopiero pod koniec zaczna sie najlepsze wygrane
To weź kredyt zmień pracę Tomi
a jakby brac srednie z calego roku co 60 losowan dla 1 i tyle min musi wejsc razy, i tak bedzie juz widac co powinno byc
Ci co nie mają siana
moze byc srednia i z 1000 losowan tylko wtedy trzeba podzielic przez 10 zeby bylo 100
Pensja własna, żony, teściów, 500 plus razy 3, dotacje, bony wakacyjne. Proszę nie narzekać na brak pieniędzy. Polscy są teraz zamożni.
co ja bede z forsa robil
może jeszcze pączek z dżemem, dzisiaj to temat przewodni oo i szare wiewiórki,kto widział
Dobrze zorganizowana rodzina potrafi odłożyć każdego miesiąca nie mniej niż 10 000 zł.
biore srednie ilosci na kazde 60 losowan i zaczynam obserwacje
obserwacje to nie, musisz wytypowac ilosc wystapien okolo sredniej
potem odejmowac jak wystapi
i wybierac te z wiekszym licznikiem
potem odejmowac jak wystapi
i wybierac te z wiekszym licznikiem
jak bedzie blisko miedzy numerami to wahadlo rozwieje watpliwosci
to gdzie ten program, przydalby sie bo nie ma jak robot
to gdzie ten program, przydalby sie bo nie ma jak robot
Po co te obserwacje? Wybieram 6 losowań lotto, nie koniecznie ostatnie, a z ubiegłego miesiąca. Z każdego dnia wybieram po jednej liczbie. Gram systemem na 7 lub 8, lub 2 czy 3 zakłady z plusem lub bez.
ja chce widziec numery ktorym rosna szanse
a pozniej 6-7 zmysl i je mam, ale zeby bylo z czego wybierac
to musisz brac caly czas jakies losowanie stale np. ostatnie i od tego momentu liczyc w dol i typowac
wybierz nawet srednia 25 i jak wypadnie odejmuj i bierz najwieksze
wybierz nawet srednia 25 i jak wypadnie odejmuj i bierz najwieksze
dzis swieto Przemienienia i to jest chyba te przemienienie
a tak na powaznie nie moze byc mniej niz 30 losowan bo najwieksza przerwa to 30 musi byc 60 minimum zeby nadrobila liczba
bede liczyl w dol od kazdego nowego miesiaca do 60
jak zbigniewg to robi że trafia i to ze strony Mp
zawsze sprawdzam i nie wiem jak przeczuć
zawsze sprawdzam i nie wiem jak przeczuć
hej a mozesz zrobic na 60 losowan?
no ale ja mam tam recznie wpisywac cos?
Gosia Ty Skarbek kolacji nie robisz? Przetwory same się zrobiły?
a mozna by ze wpisuje numery wylosowane 20 i sobie posegreguje
najlepiej wlasnie taki ze wpisujesz numery wylosowane i liczby zliczaja sie na boku