Wpisy 3 924 776 – 3 924 875
6 sierpnia 2020 16:25 → 6 sierpnia 2020 17:59, 100 wpisów
Och kochana współczuję, to musiał być Strasse ogromny Madzia, kłamczuszki, a różnica w cenie była kochana?
Co to znowu za info dot.sprzedawania liczb do centrali? Jeśli już się coś pisze, trzeba podawać konkrety .Takie coś może zredagowac każdy i wkleić jako wpis na byle jakim profilu .
porucznik, miejmy to już za sobą, miło Cb czytać, jakaś małolata straciła kieszonkowe
Panoramix u mnie upał 30 stopniza kilka dni bedę czarna jak Murzynek Bambo.
Jak zwykle, panoramix
z - hmmm - powiedzmy - krótkowzroczności, choć - nie w medycznym znaczeniu tego słowa
z - hmmm - powiedzmy - krótkowzroczności, choć - nie w medycznym znaczeniu tego słowa
Coś tu mi nie gra .Zredsgowalem kulturalny tekst do Koleżanki Keszmina, który nie został zaakceptowany .Miałem przeredagowac tekst.
Łączę pisklę, mnie nie zdarza się przez m-c trafiać 1 cyfrę to była dyskredytacja, ale za co dla mnie
Co w tym tekście jest złego? Emerytka46 miała rację , że też miała info by przeredagowac tekst .

Ja czasami nie rozumiem uwag co do losowań.Sa one na żywo, czy nie?
emerytka uważaj, pi maleńki daje Ci coś do zrozumienia i wiem więcej niżbyś chciała
No tu powinno przejść... Z dwóch koło siebie słów czegososz kur...
Czy po dzisiejszej wpadce z plusem, można dochodzić, by każda inna wylosowana liczba była uznana jako plus?
Żegnam się do 21:00.O tej godzinie zawieram zakłady online. Celnych typowan życzę. Pokażmy, że potrafimy wygrywać z T.S.
Już wiem na którym profilu znajduje się wpis o przekazywaniu info do centrali.To jednak osoba ze zryta psyche.
Jako porucznik wykaż się śmiałością, no chyba ze nam grozi sad wojskowy to nie
Przygadywał kocioł garnkowi.
emerytka, ja jestem skromna, cicha, nikomu nie wadzę i nie zabraniam stosunków wzajemnych
I mam przyjaciół po t...amtej stronie, także śpij spokojnie uff
Jak Ci brak słów mundurowe, to zamilknij, odsalutuj i wypad, kapitan Ci mówi!
Ja lubię ciasto z jagodami,i odbicie w lustrze Alicji w krainie czarów
Keszmina
Nie masz z kim pisać ?
Ze mną się też nie uda.
Nie masz z kim pisać ?
Ze mną się też nie uda.
W lotto szykują się dwie parki.Cos takiego :
4,5
48,49
27,28
Ale żadna z ww.
4,5