Wpisy 3 924 640 – 3 924 739
6 sierpnia 2020 14:04 → 6 sierpnia 2020 15:37, 100 wpisów
Ale ludzi oszukują na każdym kroku,nawet w jagodziankach oszukują.
Dopisano wyniki Kaskady - 01,02,04,05,06,08,09,10,11,15,18,24
Marcin wczoraj wpadka w Super Szansie, dzisiaj Multi Multi ... nono
w Super Szansie wczoraj tak ... dzisiaj w Multi po prostu nie powiedział nic o plusie, dopiero po jakimś czasie wrócił do tematu jak mu powiedziano w reżyserce
jest wymóg, aby po ostatniej wpadającej liczbie, czyli np. dzisiaj "51", powiedzieć zdanie, "liczba 51 jest plusem", no i tego zdania nie było
Pasko to dziwne,tyle czasu juz losuje to powinien na pamięć to znać.Może wczorajszy jest.
no tak, tu się zdarza, że wyniki są kilkanaście sekund przed losowaniem na żywo ... tak, że jak szybko napiszę komentarz, to jeszcze mu zdążą powiedzieć zanim się to stanie
Dopisano wygrane Super Szansa - Odnotowano 1 wygrane w wysokości 1 000 zł
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Jestem w Piwnicznej Zdrój,na wakacjach, a jak Wam idzie wygrywanie?
Chyba sianem
Ktoś tu wspominał o Malawie. Czytałem o zbirach z tej miejscowości . Przykro pisać. Dobrze, że są już za kratkami.
Dodano losowanie nr 49 000 Szybkie 600
Dopisz mnie waldus do tej petycji
Lepiej zadzwoń i niech Ci podadzą 6 na lotto, tak jak wczoraj na multi, kiedy to padło 200 000 online
Nowy nick "walwijk2.
Paskowi pod uwagę.
Nie da się wkleić oryginalnego tekstu,bo"proszę przeredagować tekst"
Paskowi pod uwagę.
Nie da się wkleić oryginalnego tekstu,bo"proszę przeredagować tekst"
zgrywus
Tak samo jak Ty.
Tak samo jak Ty.
Proszę zwrócić uwagę na odmiane wyrazu ' Pasko'. Nie może być 'paskowi'.
Odmieniaj sobie jak chcesz.To nie nazwisko.
Zgrywus
ryż schab duszony z cebulką czisnkiem i papryką szpiczastą czerwoną i mizerie jeszcze zrobiłam ale już po obiedzie
ryż schab duszony z cebulką czisnkiem i papryką szpiczastą czerwoną i mizerie jeszcze zrobiłam ale już po obiedzie
zgrywus lubie ryż na mleku z masełkiem i cynamonem
ale dodaj szczypte soli
ale dodaj szczypte soli
3 924 719 to już dawno przejrzałem na oczyinne typuje i inne wysyłam
To niemiecka maszyna ponoć losuje, trzeba z nią liczyć po niemiecku np. zwai, drai, ale najważniejsze zwai und zwanzich drai und zwanzich, zum baispiel drai und draisich
na talerz dopiero jak już a sól szczypte do gotowania a potem jem z cukrem na słodko
Bzdura a co z zakładami które na stronie sie nie pojawiają wysyła się je gdzieś indziej jak się ma farta to się ma jak nie to palca w d się złamię
kiedyś robiłam gruszki w syropie ale już nie pamiętam przepisu super były
z goździkami i chyba jakaś polewa
z goździkami i chyba jakaś polewa