Wpisy 3 923 404 – 3 923 503
4 sierpnia 2020 08:00 → 4 sierpnia 2020 10:08, 100 wpisów
{{hahaha}
Przepraszam zachowała się jak gowniarz to się więcej nie powtórzy. Ha ha ha
Wnusiu ...tak babciu ? Podasz mi szczękę ?...a ile babciu dasz ?
Złożę wsparcie razem te co piszecie i będę miała 10/10 tylko lepsze o plusa poproszę ładnie
Wszystkie miałam napisać
Jeszcze o plusa
Ok mogę spać spokojnie.... bo inaczej wyrzuty sumienia by nie daly
Miałem okres gdy zasypiałem z ołówkiem między palcami u stopy Budzę się rano lukam na ścianę z nadzieją a tam same gryzmoły
Dałem kiedyś te gryzmoły do zbadania grafologowi a on mi mówi że to ufoki
Szukam na Allegro koszulki takiej z cyferkami Założę i może poderwę fajną dziewczynę z Multipasko
A jak zaczną mnie zaczepiać jakieś zboki to im powiem, że to oboki
Gabriel wreszcie znalazł sposób na wygraną.. .. wstawiać pewniaki poderwać laske a potem wygrać 500 plus i to co miesiąc przez 18 lat ha ha ha
Gabriel Ty coś brałeś dzisiaj ?
pauuula dobrze gadasz
Proszę mnie nie wrabiać w alimenty Nie mam dzieci po obcych ludziach
Kiedyś pisali o mafiozo co go biedak nie miał nic i syn go zatrudniał co miał sieć hoteli. Syn płacił mu 3000 a tata miał samych alimentów na 10 000 i co śmieszne miał ksywkę dziad
Ja ostatnio w ogóle dużo czytam Kupuje se flaszkę , kłade sie i czytam skła na etykiecie
GABRIEL stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
Oj do lochu Gabriel poszedł i co on biedny teraz zrobi.... będzie rysować gryzmoly po ścianach.
Wytlumaczcie mi za co jest ta kara? Ile wpisów pod rząd trzeba oddać żeby karę na 8 godz dostac
Ciekawa jestem jak to jest z rejestrowaniem kodów ile czasu jest na zarejestrowanie kodu po jego otrzymaniu ... bo mam trochę takich z przed 2 tyg i nie wiem czy mogę je teraz rejestrować czy już przepadły?
waldusJak im podałem nr.telefonu,to miałem zaśmiecany telefon: SMS-ami
Nie gram w loteriade bo potem nie można nadążyć blokować numerów tel. Z różnych miast Polski
Wolę wysłać Multi i Mini tam nie muszę numeru telefonu podawać a loteriade biorę bo mi się należy po prostu
No to jest naciaganie...zreszta i tak wala z poczatkow 225 do 229 z roznyych stron Polski i nie odbierac
Ja się zarejestrowała na początku jak się zaczynała loteriada miałam zarejestrowanie kodu na pierwsze losowanie.... Ale nie zauważyłam żeby ktoś do mnie dzwonił z dziwnych nr tel
Dzień z deszczem.
Zaq.
Pasko.
Jak to czytasz to:
- teraz są wakacje, to zmień ilość kolejnych wpisów z 6 na... 10.
- bez zmiany: tak zareaguje społeczność Mp:
- przy dziesięciu wpisach:
Jak to czytasz to:
- teraz są wakacje, to zmień ilość kolejnych wpisów z 6 na... 10.
- bez zmiany: tak zareaguje społeczność Mp:
- przy dziesięciu wpisach:
Mi tam lotto wędrowca jeśli ho o wpisy czy 6 czy 10 sam sobie pisac nie będę gorzej z poematami tasiemcami ale to moje zdanie
Zaq.
TS to chytra bestia, nie da się oszukać./czytaj: nie da wygrać/
TS to chytra bestia, nie da się oszukać./czytaj: nie da wygrać/
Zaq.
Za kilkanaście minut sprawdzę.
Za kilkanaście minut sprawdzę.
Waldus ją barszcz ukraiński zrobiłam
Gosia , Magda
Mam rosołek z kaczki z niedzieli
To jakaś zupka na rosołku bedzie
To jakaś zupka na rosołku bedzie
Zaq. ... 470.