Wpisy 3 923 355 – 3 923 454
4 sierpnia 2020 07:27 → 4 sierpnia 2020 08:38, 100 wpisów

Paula mam 17 19 49
waldus
waldus jak wczoraj weszło 32 to dziś będzie 48 ?
Maczam bułke w śmietanie i jak do roboty dziś nie pójdę to nic się nie stanieDobrze mi tu z Wami
Walduś ? a umiesz obsługiwać liczydło bo chyba wymyśliłem system
Pani Jadzia mnie czasami pyta w budce ...za ile dziś gramy a ja kładę 2 zł i mówię The Pass Pani Jadziu
Bywało, że nie miałem nawet dwójki ale wchodziłem by popatrzeć na Panią Jadzię i Ona mnie pytała a ja że tylko wszedłem schronić się przed deszczem a Ona się uśmiechała bo na zewnrz żar
Za to kocham maklerów Nie ważne, że czasami źle podają ale mają fajne szele
Przed chwilą padło 2 x 350,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Waldus to numer mojego mieszkania Wczoraj pukał komornik Na pewno obstawię
Paula Dziś będę jak ten maratończyk wbiegający na stadion...Dziadziu ?..tak wnusiu...a czemu ten pan co biegnie na przedzie ma czerwony szalik w taki upał ? ...to nie szalik wnusiu to język
Waldus dziękuję
Gabriel robi dziś konferansjerka na czacie tylko kto mu za to zaplaci
{{hahaha}
Przepraszam zachowała się jak gowniarz to się więcej nie powtórzy. Ha ha ha
Wnusiu ...tak babciu ? Podasz mi szczękę ?...a ile babciu dasz ?
Złożę wsparcie razem te co piszecie i będę miała 10/10 tylko lepsze o plusa poproszę ładnie
Wszystkie miałam napisać
Jeszcze o plusa
Ok mogę spać spokojnie.... bo inaczej wyrzuty sumienia by nie daly
Miałem okres gdy zasypiałem z ołówkiem między palcami u stopy Budzę się rano lukam na ścianę z nadzieją a tam same gryzmoły
Dałem kiedyś te gryzmoły do zbadania grafologowi a on mi mówi że to ufoki
Szukam na Allegro koszulki takiej z cyferkami Założę i może poderwę fajną dziewczynę z Multipasko
A jak zaczną mnie zaczepiać jakieś zboki to im powiem, że to oboki
Gabriel wreszcie znalazł sposób na wygraną.. .. wstawiać pewniaki poderwać laske a potem wygrać 500 plus i to co miesiąc przez 18 lat ha ha ha
Gabriel Ty coś brałeś dzisiaj ?
pauuula dobrze gadasz
Proszę mnie nie wrabiać w alimenty Nie mam dzieci po obcych ludziach
Kiedyś pisali o mafiozo co go biedak nie miał nic i syn go zatrudniał co miał sieć hoteli. Syn płacił mu 3000 a tata miał samych alimentów na 10 000 i co śmieszne miał ksywkę dziad
Ja ostatnio w ogóle dużo czytam Kupuje se flaszkę , kłade sie i czytam skła na etykiecie
GABRIEL stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
Oj do lochu Gabriel poszedł i co on biedny teraz zrobi.... będzie rysować gryzmoly po ścianach.
Wytlumaczcie mi za co jest ta kara? Ile wpisów pod rząd trzeba oddać żeby karę na 8 godz dostac
Ciekawa jestem jak to jest z rejestrowaniem kodów ile czasu jest na zarejestrowanie kodu po jego otrzymaniu ... bo mam trochę takich z przed 2 tyg i nie wiem czy mogę je teraz rejestrować czy już przepadły?